Pachet pentru legarea plantelor și a viței de vie

Cod: DS997965115
284 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Pachetul include un clește de legare, capse - 10000pcs și 20pcs de bandă de legare.

Încercați cleștele excelent pentru viță de vie și plante, iar grădina sau podgoria dvs. va arăta imediat mai bine. Ușor, rapid și ușor de fixat ramurile, tulpinile și tijele de plante necesare.

Cleștele de legare practic este conceput pentru legarea ușoară și rapidă a plantelor din grădină, cum ar fi castraveții, roșiile, ardeii, dar și florile. Sunt ideali pentru legarea viței de vie. De asemenea, puteți lega și viile mai mari.

Cu tehnologia sa unică de legare, fixarea specială a benzii în jurul plantei și suportul acesteia, asigură faptul că plantele nu sunt deloc deteriorate.

Manipularea acestor clești senzaționali pentru legarea plantelor și a strugurilor este foarte ușoară. Sunt chiar ușor de manevrat cu o singură mână atunci când se leagă. Chiar și un copil mai mare o poate face.

Cleștele practic, fiabil și unic pentru viță de vie și plante este cadoul ideal pentru fiecare grădinar și viticultor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

CLEȘTE PRACTIC PENTRU VIȚĂ DE VIE ȘI PLANTE

Și dumneavoastră preferați vița de vie și plantele îngrijite ideal în grădină? Soluțiile unice, fiabile și practice sunt cleștele pentru viță de vie și plante. Atașați tulpinile sau ramurile plantelor de un suport robust sau de o sârmă. Veți obține un aspect mai estetic și o susținere a plantelor.

Acest clește unic pentru plante vă va ajuta senzațional și la îngrijirea florilor - în interior și în exterior.

Acestea sunt potrivite pentru orice grădinar, deoarece sunt ușor de manevrat. De exemplu, ele sunt concepute pentru legarea acestor plante:

  • Vinic
  • Roșii
  • Ardei
  • Castraveți
  • Flori cățărătoare

 pachet pentru legarea plantelor și viței de vie

PRIETENOS CU PLANTELE

Cu tehnologia lor unică, aceste clești excelenți pentru viță de vie și plante sunt garantate că nu vă vor deteriora în niciun fel plantele. Dumneavoastră alegeți cât de multă libertate de mișcare lăsați în plantă după legare. Dacă atașați banda mai strâns sau mai lejer la bara de susținere sau la sârmă.

 

MATERIALE DE CALITATE

Cleștele de legare perfectă este fabricat din materiale de înaltă calitate. Sunt o combinație compactă de materiale metalice și din plastic. Construcția metalică a cleștilor de legare este suficient de rezistentă pentru utilizarea prevăzută a acestui instrument uimitor. Ei vă vor dura într-adevăr foarte mult timp.

 

PREGĂTIRE UȘOARĂ

Pregătirea pentru a lucra cu aceste clești pentru struguri și plante este foarte simplă. Pur și simplu introduceți capsele în tăvi: VEZI AICI și banda de legare: VEZI AICI

 

 pachet pentru legarea plantelor și viței de vie

MANIPULARE UȘOARĂ

Manipularea acestor clești unici pentru plante și viță de vie este de fapt foarte ușoară. Dispozitivul este uimitor de compact, ușor de manevrat chiar și cu o singură mână. După ce ați pregătit cleștele de legare, trebuie doar să apăsați de fiecare dată maneta și sunteți gata să legați.

 

VĂ ECONOMISEȘTE TIMP

Utilizarea acestor clești de legare unici vă va economisi în mod semnificativ timpul pe care l-ați fi petrecut la legarea și aranjarea convențională a plantelor și a straturilor de flori. Secretul manevrării rapide a cleștilor de legare constă în designul lor tehnic unic.

 

IDEAL PENTRU LUCRUL ÎN PODGORII

Trebuie, de asemenea, să "legați vița de vie" repede și bine? Aceasta este o activitate din podgorii care se desfășoară în lunile de primăvară. Tija de viță de vie care rămâne după ce vița de vie a fost tăiată trebuie legată de sârma viței de vie, pentru ca tija să poată crește în alte tije noi, cu o nouă recoltă.

Datorită manevrării ușoare și lucrului rapid cu aceste foarfeci de viță de vie senzaționale, pot fi tăiate chiar și podgoriile cu suprafețe mai mari.

 

 faceți clic pe podgorie și plante

DE ASEMENEA, POTRIVIT CA UN CADOU

Vă gândiți la un cadou potrivit pentru un grădinar sau un vinificator? Un cadou interesant și practic, pur și simplu fantastic, va fi cu siguranță aceste senzaționale clești de legat vița de vie și plante.

Răsfățați-vă prietenii cu acest cadou de calitate. Răsfățați-vă și pe dumneavoastră.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

Kitul conține

  • clește de legare
  • benzi pentru clești de legare (20 buc.)
  • cleme pentru clești de legare (10.000 buc.)
  • cuțit de rezervă
  • arc de înlocuire

 

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: