Plasă de sprijin excelentă pentru cultivarea castraveților și a altor legume

Cod: DS48637706
55 RON –14 %
plasă pentru cultivarea castraveților
55 RON –14 % 47 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încercați plasa de susținere excelentă pentru cultivarea castraveților și a altor legume și aveți garanția că veți îmbunătăți calitatea și vă veți crește recolta.

Plasa practica de susținere pentru castraveți este realizata pentru a oferi plantelor sprijinul necesar în timpul creșterii lor. Atașamentele sunt trase foarte ușor de-a lungul acestei plase de nailon de înaltă calitate.

Datorită utilizării unei plase de susținere, puteți proteja perfect legumele de mucegai, putregai sau chiar de ruperea tulpinii.

În dimensiunile furnizate de 1,5 x 10 m, vă va servi ca un bun ajutor în grădina de legume și flori. Îl poți monta cu usurinta pe un suport solid pentru castraveti, mazare, fasole, dar și pentru plante și flori ornamentale.


 

SFATUL NOSTRU

Aici puteți găsi un pachet de 3 plase de susținere a plantelor sau un pachet de 5 plase de sprijin pentru plante la un preț redus.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PLASA EXCELENTĂ PENTRU CULTIVAREA CASTRAVETILOR ȘI ALTE LEGUME

Căutați și o modalitate de a îmbunătăți calitatea paturilor dvs. de flori? O plasă unică pentru cultivarea castraveților și a altor legume vă va ajuta.

Realizează rapid, ușor și eficient condiții mai bune pentru creșterea plantelor din grădină. În plus, plantele agățate pe plase au un efect foarte estetic în grădină.

Cu ajutorul plaselor de susținere pentru legume, puteți cultiva cu ușurință castraveți, fasole, mazăre și alte plante cățărătoare potrivite.


ochiuri-unice-pentru-crescere-castraveti

 

POTRIVIT ÎN COMBINAȚIE CU SUPORTUL PLANTELOR

Această plasă practică de sprijin pentru castraveți și alte legume este un ajutor excelent, mai ales în combinație cu un suport ferm pentru plante, o găsiți aici.

Puteți crea cu ușurință diverse construcții mai largi și mai înguste cu plasă exact conform dorințelor dumneavoastră.

 

VOI OBȚINE ÎMBUNĂTĂȚIREA RANDAMENTULUI

Folosirea unei plase pentru cultivarea castraveților va garanta că veți obține o recoltă mai mare și mai bună decât de obicei în timpul sezonului. Plantele sunt atrase de lumină, pe care o au destule pe plase. La coacere, fructele nu ating pământul, nu au obstacole în calea creșterii, prin urmare au o formă mai frumoasă.

 

ÎMPIEDICĂ FORMAREA MUCEGAIULUI

Acest ajutor unic pentru grădină, o plasă practică de susținere pentru legume vă poate proteja și plantele din grădină de deteriorarea cauzată de mucegai și putregai.

Datorită faptului că tulpinile sunt trase în sus, ajunge mai mult aer la ele, nu ating pământul și, prin urmare, nu putrezesc.


plasă-unică-pentru-cultivarea-legumelor

 

ȘI PENTRU CULTIVAREA FLORILOR

Folosește aceasta plasa de sustinere senzationala pentru plantele din gradina ta de flori și rezultatul te va surprinde cu siguranta plăcut. Găsește printre flori pe cele care se întind și folosește plasa pentru a crea un gard frumos cu flori.

 

PROTEJEAZĂ PLANTELE DE RUPERE

O plasă practică de sprijin pentru castraveți și alte legume vă protejează plantele de eventuala rupere a tulpinii. Legumele tale, precum și florile care se întind, pot face față mult mai bine forței vântului.

 

MATERIAL SOLID

Plasele pentru cultivarea castraveților sunt fabricate din nailon de înaltă calitate, care va asigura un suport de încredere pentru tulpinile plantelor. Apendicele târâtoare ale plantelor se atașează ușor de ele.

Plasa este realizata în verde, care se imbina frumos cu verdeata din gradina.


plasă-pentru-creşterea-castraveţilor

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 1,5 x 10 m
  • Culoare: verde
  • Pentru tensionarea plantelor ornamentale
  • Ajutor la cultivarea legumelor
  • Conținutul pachetului: 1 × net

 

SFATUL NOSTRU

CONECTOARE PENTRU SUSȚINEREA TIGILOR DE GRĂDINĂ

 

conectori pentru stâlpi de grădină

Cunoașteți acești conectori unici pentru stâlpi de grădină, datorită cărora puteți crea ușor și rapid orice obiect de susținere pentru cultivarea plantelor și florilor.

 

 

EXTRACTOR UNIC DE BURUIENE

 

extractor profesional de buruieni

Faceți cunoștință cu un smulgător profesionist de buruieni care va face extrem de ușor smulgerea buruienilor și va reduce cât mai mult timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

 

 

BENZI PENTRU LEGAREA PLANTELOR

 

cleme de legarea plantelor de grădină

 

Cleme foarte practice pentru atașarea plantelor de stâlp. Datorită materialului special din care sunt realizate clemele, nu există nicio deteriorare a plantelor atașate de stâlpi.

 

GENUNCHIERE UNICE DE GĂDĂRINDARE - GENUNCHI

 

un îngenunchier de grădină unic – îngenunchieri

Cunoașteți acest îngenunchier de grădină unic - îngenunchieri care vă vor face munca în grădină cât mai ușoară. Îngenunchierea va fi convenabilă și confortabilă, chiar și în timpul lucrului lung.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: