Burghiu profesional de pământ - Burghiu de sol

Cod: DS68218223
120 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu un burghiu profesionist care vă va ajuta să săpați orice gaură confortabil, rapid și eficient. Nu contează dacă trebuie să plantezi legume, copaci, să aerisești solul, să sapi o groapă pe un stâlp cu acest burghiu, poți să o faci jucăuș.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producție pentru a obține performanță maximă și durata de viață a produsului. Designul universal permite utilizarea în toate burghiile convenționale și șurubelnițele electrice.

Semănătoarea de sol este un ajutor extrem de practic și util în fiecare grădină. Economisește semnificativ timpul și spatele. Este potrivit atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. Cu aceste burghie la sol, vă veți bucura și mai mult de a lucra în grădină.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PUTERNIC ȘI DURABIL BURGHIU DE SOL

Burghiul pentru sol este fabricat din oțel foarte durabil, cu o suprafață vopsită în negru lucios. Datorită oțelului special și designului patentat, găurirea cu acest burghiu este extrem de confortabilă, rapidă și eficientă. Îl poți folosi pentru găurirea ușoară și rapidă a găurilor pentru plantarea de ceapă, grădini de flori, copaci sau garduri în grădină. Este un ajutor de neprețuit care te ajută în grădina ta.


burghiu de sol profesional

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI SĂNĂTATEA VOASTRĂ

Cu acest burghiu puteți sapă gaura de care aveți nevoie într-o clipa. Dragarea este extrem de rapidă și eficientă. Puteți planta zeci de plante în câteva minute. Acest lucru vă va economisi timp și spatele.

 

PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ ȘI CASĂ

Semănătoarea specială pentru sol este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi pentru profesioniști dar și pentru toți grădinarii. Datorită materialelor de calitate, are durabilitate și funcționalitate excepționale. Datorită dimensiunilor sale practice, este potrivit pentru cele mai comune nevoi.

 

ÎL VEȚI FOLOSI PENTRU ORICE

Acest burghiu de pământ este cel mai bun instrument pentru plantare atunci când plantați bulbi, legume, flori și copaci mici și atunci când fertilizanți arbuști și copaci în straturi adânci de sol. Vă va ajuta să săpați fără efort o groapă pentru stâlpi, să ancorați o umbrelă de soare, un cort și multe altele.

 

foraj în pământ

 

UȘOR DE FOLOSIT

Lucrul cu un burghiu este extrem de simplu și oricine îl poate descurca confortabil. Datorită capătului universal, burghiul este potrivit pentru toate burghiile obișnuite sau șurubelnițele electrice. Atașați hexagonul la mandrina de burghiu. Găuriți puțin burghiul în pământ, apoi trageți și turnați pământul din el. Repetați acest lucru până când ați găurit orificiul dorit.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 4 x 22 cm
  • Material: oțel
  • Pentru burghiu electric
  • Burghiul nu este inclus

 

Video ilustrație:

 


 

SFATUL NOSTRU

ASPIRATOR, CONCORATOR ȘI SUFLANTĂ DE FRUNZE DE PRIMĂ CLASA

 

puternic aspirator de grădină, tocător și suflator de frunze

 

Descoperiți o modalitate rapidă și ușoară de a scăpa fără efort de frunzele din grădina dvs. Aspiratorul nu numai că aspiră, ci și zdrobește frunzele și prin simpla schimbare a modului de funcționare, obțineți și o suflantă de frunze puternică.

 

 

CULEGĂTOR PRACTIC DE FRUNZE ȘI IARBĂ

 

colector de frunze și iarbă

 

Faceți cunoștință cu excelentul colector de frunze și iarbă și ușurează-ți munca în grădină și în curtea din față. Puteți îndepărta comod și în siguranță grămezile de frunze și alte deșeuri de grădină.

 

 

ÎNDEPĂRTĂTOR PUTERNIC A BURUIENILOR PENTRU PAVAJ - CURĂȚĂTOR DE ROSTURI

 

îndepărtător puternic a buruienilor pentru pavaj - curățător de rosturi

 

Faceți cunoștință cu un smulgător profesionist de buruieni care va face foarte ușor să smulgeți buruienile și să reducă cât mai mult timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

 

 

COȘ DE GRĂDINĂ PRACTIC - SAC DE FRUNZE

 

coș de grădină unic - sac de frunze

 

Încercați acest coș de grădină imens și practic pentru frunze. În el puteți pune o cantitate mare de frunze deodată, ceea ce vă va face munca de grădină mult mai rapidă și mai ușoară.

 

 

ARZĂTOR DE BURUIENI PRACTIC

 

arzător puternic de buruieni

 

Faceți cunoștință cu excelentul arzător de buruieni care vă ajuta să vă păstrați căile mereu frumos îngrijite, fără buruieni. Distrugerea buruienilor va fi eficientă, ușoară și, cel mai important, fără chimicalenu veți afecta solul din jur.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: