Opriri pentru portbagajul mașinii împotriva alunecării încărcăturii

Cod: DS17689522
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți aceste opritoare unice pentru mașină, care vă vor ajuta să țineți în siguranță și stabil orice obiect din mașină. Acestea vor izola sau asigura perfect orice bagaj din valiză.

Fie că este vorba despre o achiziție generală, echipament sportiv, unelte sau o cutie de bere, dopurile sunt excelente pentru a împiedica aceste lucruri să călătorească liber în valiză. Astfel, vă puteți bucura de o călătorie calmă și confortabilă.

Pe partea inferioară a dopurilor există închideri cu velcro, astfel încât acestea se țin frumos de suprafața textilă a valizei. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție premium sunt o garanție a funcționalității și longevității produsului.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelari de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și în ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor din mașină datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și spațiu de depozitare din belșug.

Consultați și alte bunătăți pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

NU MAI LUCRURI ZBURĂTORI ÎN PORGAIA MAȘINII

Datorită acestor opritoare, veți scăpa definitiv de lucrurile care se află în portbagajul mașinii dvs. Este suficient să introduceți dopul sub obiectul transportat și să îl apăsați ușor în jos. Obiectul în sine apasă opritorul cu velcro pe portbagajul mașinii, ceea ce îi conferă stabilitatea necesară. Astfel se va așeza perfect la locul său.


barele-de-bara-în-portbagajul-mașinii

 

IDEAL PENTRU CUMPARĂTURI

Vă deranjează și cumpărăturile împrăștiate în portbagajul mașinii? De acum, nu mai sunt cumpărături stricate, nu mai sunt lucruri stricate. Aceste opriri sunt ideale pentru cumpărături și călătoria ulterioară spre casă. Bucurați-vă de o călătorie liniștită și confortabilă acasă.

 

DIMENSIUNE COMPACTĂ

Opritoarele au dimensiuni compacte astfel incat sa nu ocupe mult spatiu, dar in acelasi timp tin la loc chiar si obiectele grele. Bucurați-vă de o comandă perfectă în mașina dvs. Aceste bare de protecție se potrivesc oricărei mașini.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Datorită designului lor premium, le puteți prinde în cel mai scurt timp, ținându-le perfect pe loc, oferindu-vă sprijin și asigurându-vă pungile de cumpărături și alte articole. Extrem de simplu și convenabil de utilizat.


opriri-unice-pentru-portbagajul-mașinii

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea acestui produs s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Velcro de pe partea inferioară a dopului este destinat utilizării repetate.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni opritor mare: 45,5x19x14 cm
  • Dimensiunile opritorului mic: 11x19,5x14 cm
  • Material: plastic
  • Culoarea portocalie
  • Velcro pe partea de jos pentru o prindere fermă în portbagajul mașinii
  • Securizează toate lucrurile din portbagaj - previne libera circulație a mărfurilor în jurul mașinii

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: