Cutie de prânz cu încălzire electrică pentru alimente auto - 12V

Cod: DS14628635
Ofertă Recomandare
114 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această cutie de prânz electric unică cu care vă puteți răsfăța cu mâncare caldă oriunde pe drum. Datorită sistemului puternic de încălzire, poate încălzi eficient orice mâncare în câteva momente.

Cutia de prânz electrică este alimentată de o priză de 12V din mașină - o priză pentru brichetă. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de o dietă mai sănătoasă la domiciliu, oriunde v-ați afla. Două compartimente cu un volum mare vă permit să depozitați porții mari din diverse feluri de mâncare.

Datorită etanșării precise, nu trebuie să vă faceți griji că vărsați supe și sosuri. Lingură inclusă, care face parte din cutia de prânz, este neprețuită în diverse situații.

Datorită dimensiunilor sale ideale și greutății reduse, este comfortabil de transportat. Materialele de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție garantează funcționalitatea, rezistența și longevitatea produsului. Materialele sunt rezistente la temperaturi ridicate, maxim sigure și inofensive pentru sănătate.


 

SFAT NOSTRU: Aici veți găsi o cutie de prânz electrică alimentată de la rețea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

OBEDAR ELECTRIC UNIC

Călătoriți și doriți să vă răsfățați cu un prânz cald de casă în mașină? Faceți cunoștință cu acest prânz electric grozav, care vă va ajuta să vă încălziți mâncarea în cel mai scurt timp, oriunde vă aflați pe drum. Bucurați-vă de mâncare caldă și mai sănătoasă.

 
cutie de incalzire pentru masina

 

PRÂNZ FIERBINTE ORIUNDE 

Cu acest prânz portabil de încălzire, vă puteți bucura de un prânz cald oriunde în mașină. Ideal pentru excursii, excursii, camping și oriunde aveți nevoie. Încălzitorul nostru este rezistent la scurgeri și este ideal pentru supe, tocane, feluri principale și alte feluri de mâncare fierbinți. Este fabricat din material nepericulos de primă clasă, care este rezistent la temperaturi ridicate, sigur și ușor de utilizat.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ  OBEDARUL ELECTRIC OBEDARUL ?

Când este conectată la o priză de brichetă auto de 12V, cutia de prânz se transformă într-un încălzitor care vă poate încălzi mâncarea până la 50 ° Celsius și menține temperatura caldă până când aveți timp să mâncați. Datorită izolației termice de înaltă calitate, poate menține temperatura pentru o lungă perioadă de timp. Datorită celor două camere cu un volum total de până la 1,1 litri, puteți pune porții mari în cutia de prânz. Capacul are un maner de transport încorporat și un compartiment special pentru linguri, care face parte din pachet.

 

cutie electrica de mancare 

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT OBEDAR?

Toată lumea va adoră această cutie de încălzire pentru alimente. Este potrivit pentru transportul zilnic de alimente pe drum, îl puteți folosi în călătorii, călătorii de afaceri și multe altele. Este perfect pentru șoferii profesioniști, studenții, călătorii de afaceri și oricine iubește mâncarea caldă.

 

UTILIZARE COMODĂ

Vă va plăcea ușurința în utilizare. Doar conectați la o brichetă de mașină și în câteva minute mâncarea se va încălzi la temperatura ideală. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățare. O poți face confortabil și rapid.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestei cutii de prânz electrice au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și cea mai modernă tehnologie de producție. Acest lucru garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.


cutie de incalzire masina electrica

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Supapă de siguranță pentru abur
  • Materiale plastice prietenoase cu sănătatea, fără BPA
  • Materiale rezistente la temperaturi ridicate
  • Mâner practic
  • Timp de încălzire a alimentelor 20 - 45 min
  • Alimentare 12V
  • Consum de energie: 40W
  • LED-ul de alimentare
  • Volum total: 1,05 l
  • Trimitem culori în funcție de stoc

Instrucțiuni de utilizare: Cutie de pranz cu incalzire electrica pentru alimente


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: