Autostradă tubulară

Cod: DS14359443
170 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Ai un mic pilot acasă? Această pistă tubulară unică pentru mașini este garantat să-l facă fericit. Puteți construi această cale specială în înălțime sau lățime. Mașina de jucărie unică se deplasează de-a lungul ei cu viteză mare, încălcând toate legile gravitației.

Este realizat din plastic special întărit și datorită componentelor speciale il poti pune în orice forma. Puteți combina mai multe piese împreună. Puteți să-l reconstruiți cu ușurință și să creați diferite viraj, cercuri, pasaje supraterane, pasaje subterane și orice vă puteți gândi.

Ea dezvoltă perfect creativitatea, creativitatea și inteligența. Această pistă este un cadou unic pentru fiecare iubitor de mașini, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Această piesă a câștigat pe bună dreptate titlul de Jucărie a anului. Se vor juca cu ea, mari și mici, toată lumea o va iubi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

GAMA UNICĂ DE MAȘINI TUBE SUPORTĂ CREATIVITATEA

Acest circuit unic încurajează creativitatea și jocul cu mașinile într-un mod nou. Spre deosebire de autostrăzile clasice, care au o formă fixă, puteți stivui această autostradă în orice mod doriți. Puteți construi pasaje supraterane, subterane, viraje, le puteți construi atât în ​​lățime, cât și în înălțime. În plus, este pe deplin compatibil, astfel încât să puteți conecta mai multe piste de curse pentru o experiență de joc și mai bună. Creează un aspect modern, bucură-te de atmosferă și distrează-te cu stil.


autostrada cu metrou

 

MAȘINĂ PUTERNICĂ

Pachetul include o mașină de jucărie specială. Controlezi mașina cu controlerul inclus. Apoi, tot ce trebuie să faci este să pornești mașina, să stai pe pistă și să te bucuri de plimbare rapidă cu toate capcanele pentru care te pregătești pentru ea. Nu există suficiente posibilități nesfârșite în construcția de piste și doriți să experimentați ceva unic? Oprește luminile și lasă autostrada să se lumineze în jurul camerei, datorită luminii LED a mașinii.

 

PLIERE SIMPLĂ

Piesele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect între ele. Sunt universale, astfel încât nu trebuie să căutați care parte se potrivește în care. Crearea unei noi autostrăzi va fi confortabilă și rapidă chiar și pentru copiii mai mici.

 

CADOU PERFECT

Copiii iubesc autostrăzile și, în același timp, le place să creeze lucruri noi. Această autostradă le face pe ambele. Oportunitatea de a crea și în același timp de a te juca cu iubita ta mașină de jucărie. Aceste caracteristici fac din această piesă un cadou unic pentru tineri și bătrâni, fete și băieți deopotrivă.


unic-autobahn-trubkova

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Dimensiunile mașinii de jucărie: aproximativ 7 x 2,5 x 2,5 cm
 • Dimensiuni controler: 11,5 x 4,5 x 2,5 cm
 • Alimentare controler: 2x baterii AA (nu sunt incluse)
 • Potrivit pentru copii de la 5 ani
 • Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani - există riscul de a înghiți particule mici
 • Utilizați sub supravegherea unui adult
 • Autostradă poate fi construită: în lățime și înălțime
 • Porniți mașina cu butonul ON / OFF
 • Cablu de alimentare USB pentru încărcarea mașinii

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

 • 1x sistem de țevi și racorduri
 • 1x mașină de jucărie
 • 1x controler
 • 1x cablu de încărcare USB

 

Video ilustrație:

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: