AMBALARE DUBLĂ - Bile magnetice unice de 5 mm

Cod: DA65522242
134 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu bile magnetice unice care dezvoltă creativitatea, gândirea, motricitatea fină și, în același timp, sunt extrem de distractive. Vei petrece literalmente ore creative cu ei.

Bilele magnetice sunt realizate din magneți de neodim de cea mai bună calitate, care sunt perfect atrași și se țin perfect. De aceea poți crea diverse obiecte de toate formele din ele.

Sunt perfecte ca ajutor antistres pentru adulți. Datorită ambalajului frumos, sunt ideale ca cadou pentru copii și adulți de toate vârstele.

Acest puzzle a câștigat inimile a milioane de oameni pentru perfecțiunea, simplitatea și unicitatea sa. Ea dezvoltă perfect creativitatea, creativitatea și inteligența. Alătură-te iubitorilor de neocube și ești garantat că o vei iubi.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CARACTERISTICI CHEIE ALE BILELE MAGNETICE

  • Distracție unică și interesantă
  • Experiență de joc tridimensională
  • Dezvoltarea abilităților motorii fine
  • Dezvoltarea naturală a imaginației spațiale
  • Puteți combina mai multe seturi

 

bile magnetice de neodim

 

O CREATIVITATE UNICĂ SPRIJINĂ CREATIVITATEA

Acest puzzle unic promovează creativitatea, răbdarea și gândirea spațială în moduri noi. Veți experimenta multe experiențe unice cu acest puzzle. Jocul cu bile neocube antrenează ambele emisfere ale creierului, necesită imaginație creativă și spațială și dezvoltă capacitatea de a crea structuri. Câmpul magnetic puternic permite crearea unor forme geometrice și spațiale incredibile. În acest fel, dezvoltă perfect creativitatea, imaginația și creativitatea.

 

CE POȚI CREA DIN BILELE MAGNETICE?

Poți crea orice obiect de diferite forme din bile magnetice în funcție de creativitatea ta. Puteți crea obiecte de diferite forme și dimensiuni. Puteți crea mai multe secțiuni separate pe care le puteți combina ulterior pentru a crea un subiect mai mare. Puteți combina mai multe seturi. Doar lasă loc creativității tale.

 


bile magnetice

 

CADOU PERFECT

Acest puzzle este o legendă. A cucerit inimile a milioane de fani. Alătură-te lor. În plus, este un cadou popular pentru Crăciun, zile de nastere, dar și pentru colegi, la birou și alte ocazii. Produsul conține un ambalaj frumos și puternic.

 

CALITATE SUPERIOARĂ

La producerea acestor bile magnetice, s-au folosit materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată pentru a vă oferi cel mai mare nivel posibil de distracție și experiență. Setul contine un număr mare și practic de bile realizate din magneti puternici de neodim cu diametrul de 5 mm, care vor oferi ore de mare distracție mentală. Magneții care atrag puternic creează puzzle-uri uimitoare și interesante.


bile magnetice

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • culoare: curcubeu
  • diametru: 5 mm
  • dimensiuni pachet (lungime / latime / inaltime): 7/7 / 4.5cm
  • greutate: 0,14 kg
  • număr: 216 buc

Avertisment: Doi sau mai mulți magneți pot rămâne prinși în intestine după înghițire. Bilele magnetice nu sunt potrivite pentru copiii care le-ar putea înghiți. Păstrați magneții într-un loc sigur, departe de îndemâna copiilor mici. Nu puneți magneți în gură pentru a imita piercing-urile.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: