Plastilina inteligentă unică

Cod: DS26857242
Ofertă Recomandare
74 RON
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți plastilina inteligentă unică care a câștigat milioane de fani pentru unicitatea, distracția și creativitatea sa. Uită de plastilină clasică și treci la un nivel superior.

Ultra plastilina inteligentă este o substanță unică cu proprietăți fizice excepționale. Are o formă perfectă, se întinde, sare ca un hopik, rupe ca hârtia în bucăți mici, își schimbă culoarea, reacționează la un magnet sau funcționează ca un excelent instrument antistres. O plastilină inteligentă unică poate face față tuturor acestor lucruri.

Alege tipurile preferate de plastilină și tu sau copiii tăi vei petrece ore întregi de distracție cu ea. Acest model a cucerit inimile a milioane de oameni pentru perfecțiunea, simplitatea și unicitatea sa. Dezvolta perfect creativitatea, creativitatea și inteligența.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PLASTIC INTELIGENT UNIC

Această substanță, realizată pe bază de silicon, se distinge prin câteva proprietăți fizice surprinzătoare. Datorită consistenței sale, plastilina inteligentă este foarte captivantă și nu permite unei persoane să o lase în pace.

 • se întinde ca gumă de mestecat
 • sare ca o minge
 • se rupe ca hârtia
 • se sparge ca porțelanul
 • schimba culorile
 • lumina aprinsa
 • se lipește de magnet

 

plastilină unică

 

TIPURI DE PLASTIC INTELIGENT

 • PLASTILINĂ DE BAZĂ: - Acest tip de plastilină seamănă cel mai mult cu plastilina obișnuită, dar numai ca aspect. Are toate proprietățile fizice unice ale plastilinei inteligente. Îndepărtează stresul și aduce mai multă distracție la birou. Basic Smart Plasticine are proprietăți fizice diferite, în funcție de modul în care o manipulați. Se întinde - dacă îl apuci de la două capete și tragi, se comportă ca o gumă de mestecat. Se rupe - dacă îl apuci de două capete și îl smuci puternic, se va rupe.

 

 • PLASTIC MAGNETIC: - Acest tip este printre cele mai populare. Această plastilină cu proprietăți magnetice se înțelege bine cu un magnet. Un magnet mai puternic îl va atrage spre sine, un magnet mai slab poate manipula, de exemplu, fibrele individuale. Pachetul contine si un magnet foarte puternic. Acest cub de 12 milimetri va face clar plastilinei inteligente magnetice cine este șeful.

 

 • PLASTIC SENSIBIL LA CALDURA: - Acest tip este foarte atractiv, deoarece își schimba culoarea în funcție de temperatura. Doar atingeți plastilina cu o ceașcă de cafea sau cu mâna și aceasta își schimbă imediat o nouă culoare. Cand îl lași sa se raceasca în frigider, va reveni culoarea inițială.

 

 • PLASTEIN ELECTRIC - Acest tip de plastilina inteligenta va va uimi cu o stralucire si luciu sidefate frumoase.

 

 • STRĂLUCEȘTE ÎN ÎNTUNERIC - Datorită ingredientelor fosforescente, poate străluci în întuneric. Toată lumea va fi fermecată de creațiile tale, care vor lumina orice întuneric.

 

  Încearcă Smart Plasticine și află de ce oamenii din întreaga lume nu pot trăi fără ea.

 

 unic-inteligent-plastilina

 

POTRIVIT PENTRU COPII SI ADULTI

Un cadou perfect pentru copii și adulți. Plastilina inteligentă este un cadou ideal pentru copii, care îi ajută pe copii să îmbunătățească gândirea spațială, să cultive abilitățile creative și artistice. De asemenea, este o modalitate excelentă pentru părinți și copii de a petrece timp împreună. În același timp, funcționează ca un ajutor antistres, care este apreciat în special de adulți.

 

CARACTERISTICI CHEIE ALE PLASTICULUI INTELIGENT

 • Dezvoltarea abilităților motorii fine
 • Divertisment unic și interesant pentru familie și prieteni
 • experiență de joc tridimensională
 • Dezvoltarea naturală a imaginației spațiale
 • Dezvoltarea creativității și a creativității

 
Plastelina inteligentă

 

CALITATE SUPERIOARĂ

Singurul original! Această plastilină inteligentă este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate și folosind producție patentată. Consecința acestui lucru este calitatea și funcționalitatea unică a plastilinei. Datorită propriei noastre experiențe extinse, putem garanta practic că întreaga familie se va distra cu plastilină inteligentă.

 

*Mix de culori - livram în funcție de disponibilitatea stocului


 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: