AMBALARE DUBLĂ - Atelă terapeutică împotriva scrâșnirii dinților – bruxism

Cod: DA87015220
Ofertă Recomandare
108 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

 Pachetul contine 2 pachete de Atele terapeutice impotriva scrasnirii dintilor la un preț bun.

Suferi de scrâșnit din dinți, dinții tăi sunt sensibili, dureroși? Descoperiți o soluție unică. Apărătoarea pentru șlefuirea dinților este un dispozitiv transparent care vă protejează dinții de uzura mecanică. Previne eficient scrâșnirea dinților de noapte și asigură relaxarea necesară a muschiului maxilarului.

Gritting provoacă sensibilitate, durere, deteriorare a smalțului, abraziune dentară, fractură, dureri ale articulațiilor temporo-mandibulare și musculare, maxilar, dureri de gât și alte efecte secundare. Scapă de acest obicei prost și salvează-ți dinții.

Acest protector universal este potrivit pentru toate vârstele. Se adaptează cu ușurință tuturor. Pur și simplu îl modelezi exact după nevoile tale. Îți protejează perfect dinții.

Este realizat din material hipoalergenic. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, are durabilitate și funcționalitate maximă.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CONSECINȚE NEGATIVE ALE STRĂVIRII DINTILOR

Bruxismul sau scrâșnirea este un obicei subconștient care îți afectează negativ sănătatea. Deși nu o putem preveni, putem preveni consecințele nedorite.

Cronică a dinților vă poate deteriora grav dinții în aproape toate cazurile. Crăpăturile mici pe dinți și obturațiile dentare cresc treptat, sunt predispuse la carii, fracturi. Dinții sunt mai sensibili și mai dureroși. Poate duce la ruperea dinților, leziuni parodontale și pierderea ireversibilă a dinților.

Articulațiile maxilarului, mușchii masticatori și dinții sunt supraîncărcați și deteriorați. Sunt de asemenea posibile tensiuni în cap și gât, precum și dureri de față și cap.

 

împotriva antibruxismului

 

PLACĂ UNICĂ ÎMPOTRIVA BRUXISMULUI

Bruxismul este o boală (obicei) constând în strângerea și scrâșnirea dinților involuntare și necontrolate (cel mai adesea în timpul somnului). Cauza sa principală este stresul și tensiunea musculară.

Această protecție împotriva nisipului vă poate ajuta cu acest obicei prost nedorit, care vă protejează perfect dinții de abraziuni, rupturi și alte fenomene nedorite.

  • Se adapteaza usor la arcada dentara
  • Ameliorează simptomele strângerii și scrâșnirii dinților
  • Materiale de cea mai înaltă calitate
  • Durata maximă de viață
  • Protecție perfectă pentru dinții tăi

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROTECTORUL DE BRUXISM

Acest protector special funcționează ca o barieră mecanică confortabilă, dar foarte eficientă atunci când mușcă dinții. Dinții nu scrâșnesc atunci când sunt supuși. O placă solidă îi protejează de deteriorarea mecanică. În același timp, ajută la eliberarea presiunii în articulație.

 

DESIGN SUBȚIRE ȘI FLEXIBIL PENTRU CONFORT MAXIM

Acest protector de dinți este special conceput de o echipă de experți pentru a preveni scârțâitul și strângerea dinților. Designul acestui protector este conceput pentru a fi cât mai puternic, flexibil și confortabil de purtat. Nu interferează cu somnul și este confortabil de purtat. Protejează-ți zâmbetul în timp ce dormi.


atelă anti-scârţâitor

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Datorită dimensiunilor sale universale și capacității de modelare, acest protector este potrivit pentru bărbați, femei și copii. Îl poți modela confortabil și îl poți adapta nevoilor tale.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI PROTECTORUL  SCRÂȘNIREA DINȚILOR

Se fierbe apa și se toarnă într-un borcan de sticlă. Când apa se răcește la aproximativ 70 ° C, puneți farfuria într-un recipient cu apă. După aproximativ 20 - 30 de secunde, scoateți placa, așezați-o pe dinți și mușcați ferm. După 1-2 minute, scoateți farfuria din gură și puneți-o în apă rece în 2-3 minute. Placa este gata de utilizare. Dacă atela este prea mare, o puteți tăia cu foarfecele.

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Poți folosi aceste protectoare dentare și ca protecție dentară ușoară și confortabilă pentru sporturi cu contact ușor, dar și pentru albirea dintilor și alte activități.

 aparat împotriva bruxismului

 

SIMPLITATEA ȘI VITEZA DE UTILIZARE VEȚI ADORA

După modelarea protectorului, îl poți folosi oricând în funcție de nevoile tale. Pur și simplu pune-l și îți protejează imediat dinții. Protectorul trebuie spălat bine după utilizare. Recomandăm utilizarea pe dinții curățați.

 

SPECIFICAȚIE

  • dimensiuni (lățime/lungime): 6,5x7cm
  • greutate: ~ 0,01 kg

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: