Perie de masaj pentru pisici

Cod: DS21780567
95 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu peria de masaj premium pentru pisici, pentru cel mai plăcut masaj pe care pisicile îl iubesc atât de mult. Masajul sângerează pielea, asigură revitalizarea acesteia și contribuie la bunăstarea generală fizică și psihică. În același timp, ajută la obținerea unui blană perfectă și strălucitoare.

Cu ajutorul acestei perii pisica isi maseaza perfect pielea, iar in acelasi timp se indeparteaza de pe blana impuritatile mecanice si parul mort.

Baza este prevazuta cu picioare de cauciuc pe partea de jos, care impiedica alunecarea acesteia. Deasupra covorașului se află un covor pe care pisica își poate zdrobi ghearele.

În pachet, veți găsi și o pungă cu catnip Shanta (o plantă care atrage pisicile), turnați o parte din ierburi în fundul covorașului și pisica nu se va smulge singură de stâlpul de zgâriere.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERIE UNICA DE MASAJ PENTRU PISICI

Dacă există un lucru pe care pisicile îl iubesc cu adevărat, este zgârierea și masarea. Oferă-ți pisica cu o experiență cu adevărat luxoasă cu această perie de masaj pentru pisici. Puteți să-l puneți oriunde și apoi să vă bucurați de vederea blănii toarce.

Tu și animalul tău de companie te vei îndrăgosti de acest instrument de masaj în cel mai scurt timp. De acum înainte, nu va mai trebui să se zgârie în jurul mobilierului sau canapelei tale preferate. Odată ce ai încercat această perie, nu vei mai dori nimic altceva.


perie de masaj pentru cuburi

 

MASAJUL BENEFICE SĂNĂTATEA ANIMULUI DVS

Animalul tău de companie o va adora. Masajul sângerează pielea, asigură revitalizarea acesteia și contribuie la bunăstarea generală fizică și psihică. Animalul tau de companie.

 

PENTRU TOATE TIPURILE DE PISICI

Această perie de masaj a fost concepută pentru a fi potrivită pentru toate rasele de pisici. Nu contează dacă pisica ta este mai mică sau mai mare, poți fi sigur că această perie i se va potrivi.

 

MATERIALE DE CALITATE

Populara perie de masaj este un instrument excelent pentru pisici. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, care asigură funcționalitatea excepțională a produsului. Astfel esti sigur ca iti va servi multi ani. În plus, datorită designului practic, pisica ta va adora acest instrument de masaj.


carte unică pentru zaruri

 

CURĂȚARE UȘORĂ

Suprafața specială a periei de masaj pentru pisici este ușor de curățat și întreținut. Părul prins de perie este îndepărtat convenabil. Animalul tău de companie va aprecia cu siguranță că jucăria lui preferată este încă ca nouă.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Baza - 36 x 28,5 cm
  • Lungimea pensulei - 50 cm
  • Diametrul periei - 5 cm
  • Înălțimea periei - 34 cm
  • Dimensiuni pachet: 62 x 37 x 64 cm
  • Jucărie multifuncțională pentru pisici
  • Îndepărtează firele de păr libere și care cad
  • Potrivit atât pentru pisici cu păr lung, cât și pentru pisici cu păr scurt

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: