Dispozitiv de îndepărtare a părului cu autocurățare 1 + 1

Cod: DS12346840
Ofertă Recomandare
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ești înnebunit după aspirarea și îndepărtarea părului de pe haine, covoare sau canapea? Epilarea și îndepărtarea părului poate dura mult timp. Cu acest decojitor, epilarea și îndepărtarea părului va fi o briză pentru tine. Curățarea nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară.

Peria este echipată cu zeci de mii de peri mici, astfel încât poate îndepărta cu ușurință chiar și cele mai mici fire de păr și murdărie de pe haine sau tapițerie.

Funcționează excelent pe orice suprafață textilă, cum ar fi îmbrăcăminte, mobilier tapițat, covoare și multe altele. Pur și simplu, adunați părul în câteva mișcări și curățați peria cu o carcasă cu autocurățare. Doar introduceți și trageți.

Un mic aparat de îndepărtare a părului de călătorie GRATUIT pentru fiecare aparat de îndepărtare a părului.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet de 2 + 2 bucăți de epilatoare autocurățitoare la care vei primi LIVRARE GRATUITĂ.

Pachetul de epilare include un dispozitiv de îndepărtare a părului cu autocurățare și mănuși de păr pentru pieptănare la un preț avantajos.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EPILAT AUTO-CURATA - SOLUȚIE EFICIENTĂ ȘI RAPIDĂ

Oricine are un animal de companie este sigur că știe problema părului de animale, care este literalmente peste tot. Pune capăt acestor inconveniente și cumpără un aparat practic de îndepărtare a părului de animale. Această perie servește și ca un decojitor pentru haine, mobilier tapițat și alte textile. Pe lângă păr, îndepărtează eficient părul, resturile, praful și alte impurități.

Dispozitivul de îndepărtare este echipat cu o bază unică de autocurățare. Introduceți dezumidificatorul în bază și trageți-l afară. Părul și murdăria vor rămâne în bază și puteți reutiliza dispozitivul de îndepărtare. Dacă este necesar, puteți îndepărta partea inferioară a bazei și puteți goli părul acumulat. Împreună cu dispozitivul de îndepărtare, oferim și un mic dispozitiv de îndepărtare de buzunar ca cadou pe care îl puteți lua în călătorii, de exemplu.

 • Perie foarte mare, utilizabilă pe ambele părți - lucrezi de două ori mai multă suprafață în jumătate din timp
 • Mii de peri mici prind părul, părul și alte resturi
 • Microfibra fină previne deteriorarea îmbrăcămintei
 • Carcasa ingenioasă cu autocurățare curăță peria ușor și rapid
 • Utilizare repetată din nou și din nou

 

Fiecare aparat de îndepărtare a părului vine cu un mic aparat de îndepărtare a părului de călătorie GRATUIT.

 


CUM FUNCTIONEAZÃ

Atât peria, cât și baza de autocurățare sunt echipate la suprafață și în interior cu un păr special din poliester modificat, care poate capta aproape perfect tot părul de animale, părul și murdăria mică. Prin introducerea periei în carcasă, aceste materiale sunt frecate, iar firele de păr rămân doar în carcasă. Când este umplută, carcasa poate fi deschisă cu ușurință în partea de jos și murdăria poate fi eliminată.

 

ECONOMISEȘTI TIMP ȘI BANI

Acest dispozitiv de îndepărtare a părului este mai eficient decât o rolă adeziv pentru păr și, datorită curățării repetate, este și o variantă mult mai ieftină. Curățarea este ușoară, rapidă și ieftină.

 

aparat de îndepărtat părul 

UNDE SĂ UTILIZAȚI DISPOZITIVUL

 • Haine, paltoane
 • Mobilier tapitat
 • Covoare
 • Perne
 • Scaune pentru vehicule
 • și altul

 

CONȚINE

1x aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare

1x dispozitiv de îndepărtare cu autocurățare de buzunar

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: polistiren, poliester
 • Culoare: alb - albastru
 • Dimensiuni mari curatator: 32,5 cm x 7,7 cm x 4 cm
 • Dimensiuni mic de curățat: 13,7 cm x 6 cm x 2 cm
 • Partea inferioară poate fi îndepărtată și golită cu păr

 

Video ilustrație:

 


 

SFATUL NOSTRU

 

APARAT MANUAL DE ABURI PUTERNIC PENTRU HAINE

 

aparat manual de aburi puternic pentru haine

 

Puternicul abur manual pentru articole de îmbrăcăminte este un dispozitiv eficient pentru îndepărtarea completărapidă și profesională a cutelor de pe orice îmbrăcăminte.

 

 

SAC DE RUFE

 

sac de rufe

 

Această pungă unică vă protejează rufele de rupere, întindere și alte daune, menținând în același timp calitatea rufelor curate. De acum înainte, tricourile nu vor mai fi întinse, puloverele sau alte lenjerie delicate nu se vor deteriora.

 

 

DE ÎNALTĂ CALITATE PANTOF ELECTRIC ȘI USCĂTOR DE HAINE

 

uscător electric portabil de pantofi și haine

 

Faceți cunoștință cu pantoful electric portabil unic și cu uscătorul de haine și veți obține mai multă comoditate în viața dvs. Uscați-vă hainele și pantofii uzi rapid și ușor.

 

 

COȘ DE RUFE DIVIZAT MODERN

 

coș de rufe împărțit practic

 

Încercați coșul practic de rufe divizat și descoperiți un nou mod modern și mai ușor de a sorta rufele în casa dvs. Pur și simplu desfășurați coșul și aruncați continuu rufele murdare în funcție de culoare.

 

 

BILE DE USCARE PUTERNICE

 

bile de uscător eficiente

 

Descoperiți bile de uscare unice care vor reduce timpul de uscare și vor economisi energie în mod semnificativ. În plus, rufele tale vor fi mai moi, mai moi și mai aerisite.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: