Aparat de Scame electrică - Îndepărtează Scame

Cod: DS46389344
100 RON –1 % 99 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Acest aparat de scame electric unic, realizat din materiale de înaltă calitate, cu o lamă ascuțită de oțel, poate îndepărta eficient și confortabil bulgări nedoriți de pe orice îmbrăcăminte.

Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Capul de bărbierit mai mare vă permite să curățați o zonă mai mare dintr-o singură mișcare. Lama specială este perfect ascuțită pentru cea mai eficientă îndepărtare a bulgărilor.

Principalul avantaj este că o astfel de îndepărtare a scamelor este extrem de eficientă și în același timp blândă cu hainele tale. Datorită sursei de alimentare, oferă performanțe mult mai mari decât perforatoarele convenționale alimentate cu baterii.

Aflați cel mai eficient și mai sigur mod de a elimina bulgări inestetice cu ușurință, rapid și în siguranță.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

APARAT DE SCAME ELECTRIC UNI

Cu siguranță știi asta, după ce ai folosit hainele tale preferate, pe ea vor apărea bulgări inestetice. Hainele tale par lipicioase și vechi. Reda lucrurile la aspectul anterior. Acest dispozitiv electric de îndepărtare a scamelor, care poate îndepărta confortabil și ușor nodulii de pe haine, vă va ajuta în acest sens. Este alimentat de la rețea pentru performanță maximă. Lamele ascuțite împreună cu motorul puternic pot face față oricărei ținute.


aparat de scame

 

LA CE ÎL FOLOSEȘTI?

Decojitorul este un instrument grozav care nu ar trebui să lipsească în nici o gospodărie. Îl poți folosi pentru jachete din lână, tricouri, pantaloni de trening, paltoane, veste, huse, pături, lenjerie de pat, pilote, canapele, scaune, perne, perdele, draperii și toate celelalte lucruri.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Puternicul peler electric a fost proiectat cu accent pe ergonomie, simplitate și confort de utilizare. Datorită mânerului, lucrez confortabil și în detaliu. Recipientul de colectare poate fi îndepărtat rapid și vă permite să eliminați rapid deșeurile. Capul mare de bărbierit vă permite să curățați o zonă mai mare de îmbrăcăminte dintr-o singură mișcare.

 
aparat electric de curățare

 

ESTE SIGUR PENTRU TINE ȘI PENTRU HAINE

În timpul producției acestui dispozitiv, s-a pus accent pe siguranța produsului pentru tine, precum și pe hainele tale. O husă specială vă protejează hainele de deteriorare.

 

LAME PERFECT ASCUȚITE ȘI UN MOTOR  PUTERNIC

Lamele de oțel sunt șlefuite cu o tehnică specială pentru a menține ascuțitul perfect în toate condițiile. În combinație cu un motor puternic alimentat de la rețea, acest aparat de curățat este un produs premium în gama sa de preț. Este confortabil și ușor de utilizat.

 

PROCESARE DE CALITATE ȘI DESIGN FUNCȚIONAL

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producerea acestui dispozitiv de îndepărtare a scamelor pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului. Corpul solid din plastic asigură rezistența produsului chiar și atunci când este manipulat mai rău. Designul compact vă permite să utilizați produsul oriunde, chiar și pe drum.

 
aparat de curătat haine

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • 3 lame de tăiere
  • Protecție împotriva deteriorării țesăturii
  • Consum de energie: 5W
  • Alimentare: 230 V
  • Lungime cablu: aproximativ 140 cm (+/- 10 cm)
  • Culoare: albastru, roz - livrăm în funcție de disponibilitatea stocului.

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: