Aparat de Scame electrică - Îndepărtează Scame

Cod: DS46389344
108 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Acest aparat de scame electric unic, realizat din materiale de înaltă calitate, cu o lamă ascuțită de oțel, poate îndepărta eficient și confortabil bulgări nedoriți de pe orice îmbrăcăminte.

Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și confortabilă. Capul de bărbierit mai mare vă permite să curățați o zonă mai mare dintr-o singură mișcare. Lama specială este perfect ascuțită pentru cea mai eficientă îndepărtare a bulgărilor.

Principalul avantaj este că o astfel de îndepărtare a scamelor este extrem de eficientă și în același timp blândă cu hainele tale. Datorită sursei de alimentare, oferă performanțe mult mai mari decât perforatoarele convenționale alimentate cu baterii.

Aflați cel mai eficient și mai sigur mod de a elimina bulgări inestetice cu ușurință, rapid și în siguranță.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

APARAT DE SCAME ELECTRIC UNI

Cu siguranță știi asta, după ce ai folosit hainele tale preferate, pe ea vor apărea bulgări inestetice. Hainele tale par lipicioase și vechi. Reda lucrurile la aspectul anterior. Acest dispozitiv electric de îndepărtare a scamelor, care poate îndepărta confortabil și ușor nodulii de pe haine, vă va ajuta în acest sens. Este alimentat de la rețea pentru performanță maximă. Lamele ascuțite împreună cu motorul puternic pot face față oricărei ținute.


aparat de scame

 

LA CE ÎL FOLOSEȘTI?

Decojitorul este un instrument grozav care nu ar trebui să lipsească în nici o gospodărie. Îl poți folosi pentru jachete din lână, tricouri, pantaloni de trening, paltoane, veste, huse, pături, lenjerie de pat, pilote, canapele, scaune, perne, perdele, draperii și toate celelalte lucruri.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Puternicul peler electric a fost proiectat cu accent pe ergonomie, simplitate și confort de utilizare. Datorită mânerului, lucrez confortabil și în detaliu. Recipientul de colectare poate fi îndepărtat rapid și vă permite să eliminați rapid deșeurile. Capul mare de bărbierit vă permite să curățați o zonă mai mare de îmbrăcăminte dintr-o singură mișcare.

 
aparat electric de curățare

 

ESTE SIGUR PENTRU TINE ȘI PENTRU HAINE

În timpul producției acestui dispozitiv, s-a pus accent pe siguranța produsului pentru tine, precum și pe hainele tale. O husă specială vă protejează hainele de deteriorare.

 

LAME PERFECT ASCUȚITE ȘI UN MOTOR  PUTERNIC

Lamele de oțel sunt șlefuite cu o tehnică specială pentru a menține ascuțitul perfect în toate condițiile. În combinație cu un motor puternic alimentat de la rețea, acest aparat de curățat este un produs premium în gama sa de preț. Este confortabil și ușor de utilizat.

 

PROCESARE DE CALITATE ȘI DESIGN FUNCȚIONAL

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producerea acestui dispozitiv de îndepărtare a scamelor pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului. Corpul solid din plastic asigură rezistența produsului chiar și atunci când este manipulat mai rău. Designul compact vă permite să utilizați produsul oriunde, chiar și pe drum.

 
aparat de curătat haine

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • 3 lame de tăiere
  • Protecție împotriva deteriorării țesăturii
  • Consum de energie: 5W
  • Alimentare: 230 V
  • Lungime cablu: aproximativ 140 cm (+/- 10 cm)
  • Culoare: albastru, roz - livrăm în funcție de disponibilitatea stocului.

 

SFATUL NOSTRU

 

EPILAT AUTO-CURATA - SOLUȚIE EFICIENTĂ ȘI RAPIDĂ

dispozitiv de îndepărtare a părului cu autocurățare

Ești înnebunit după aspirarea și îndepărtarea părului de pe haine, covoare sau canapea? Epilarea și îndepărtarea părului poate dura mult timp. Cu acest decojitor, epilarea și îndepărtarea părului va fi o briză pentru tine. Curățarea nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară.

 

 

APARAT MANUAL DE ABURI PUTERNIC PENTRU HAINE

 

aparat manual de aburi puternic pentru haine

 

Puternicul abur manual pentru articole de îmbrăcăminte este un dispozitiv eficient pentru îndepărtarea completărapidă și profesională a cutelor de pe orice îmbrăcăminte.

 

 

SAC DE RUFE

 

sac de rufe

 

Această pungă unică vă protejează rufele de rupere, întindere și alte daune, menținând în același timp calitatea rufelor curate. De acum înainte, tricourile nu vor mai fi întinse, puloverele sau alte lenjerie delicate nu se vor deteriora.

 

 

DE ÎNALTĂ CALITATE PANTOF ELECTRIC ȘI USCĂTOR DE HAINE

 

uscător electric portabil de pantofi și haine

 

Faceți cunoștință cu pantoful electric portabil unic și cu uscătorul de haine și veți obține mai multă comoditate în viața dvs. Uscați-vă hainele și pantofii uzi rapid și ușor.

 

 

COȘ DE RUFE DIVIZAT MODERN

 

coș de rufe împărțit practic

 

Încercați coșul practic de rufe divizat și descoperiți un nou mod modern și mai ușor de a sorta rufele în casa dvs. Pur și simplu desfășurați coșul și aruncați continuu rufele murdare în funcție de culoare.

 

 

BILE DE USCARE PUTERNICE

 

bile de uscător eficiente

 

Descoperiți bile de uscare unice care vor reduce timpul de uscare și vor economisi energie în mod semnificativ. În plus, rufele tale vor fi mai moi, mai moi și mai aerisite.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: