Dozator de săpun de calitate fără contact

Cod: DS43108061
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest dozator unic de săpun fără contact, datorită căruia spălarea mâinilor va fi cât mai igienă, confortabilă și rapidă posibil.

Datorita senzorului sensibil, dozatorul va furniza doza exacta de sapun intr-o clipa, economisind astfel bugetul și mediul înconjurător. Greutatea redusă și dimensiunile compacte vă asigură că îl puteți folosi oriunde pe chiuvetă sau pe raft.

Dozatorul de săpun are un design modern, cu o suprafață netedă și linii curate. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului deosebit, acest dispozitiv este extrem de eficient, rapid și puternic. Este extrem de ușor și convenabil de utilizat.

Dozatorul automat de săpun rapid funcționează cu zgomot foarte scăzut, nu te va deranja. Datorită rezervorului de săpun transparent de mare capacitate, puteți vedea oricând cantitatea de săpun rămasă și o puteți adăuga la timp. Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv un produs de top atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DOZATOR UNIC FĂRĂ CONTACT DE SAPUN

Căutați un dozator de săpun de calitate, accesibil și elegant? Dozatorul de săpun fără contact asigură igienă mâinilor fiabilă și confortabilă. Funcționează cu ajutorul unui senzor automat fără contact. Doar puneți mâna și dispozitivul vă va furniza doză necesară de săpun într-o cantitate rezonabilă, economisindu-vă astfel bugetul și natura. Este cea mai igienică și confortabilă soluție.

 Dozator electric de sapun

 

PENTRU IGIENĂ MAXIMĂ

De acum înainte, nu mai trebuie să apelezi la săpunul clasic. În plus, bacteriile, murdăria și dezordinea pot rămâne pe săpunul clasic. Toate aceste griji au dispărut de acum înainte. Cu acest dozator electric de săpun, ești asigurat de o igienă perfectă. Echipament sanitar modern pentru baie, cu care nu este nevoie să atingeți pompa lipită sau să transferați murdăria pe ea de la mâinile nespălate. Dozatorul funcționează pe principiul unui senzor de mișcare. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți mâinile împreună și dozatorul distribuie cantitatea necesară de săpun pentru spălare.

 

UTILIZARE CEA MAI COMODĂ

Dozatorul automat de săpun a fost proiectat pentru cea mai confortabilă și simplă utilizare. Datorită senzorului de mișcare, trebuie doar să-ți așezi mâna sub dozator, care va elibera apoi doza exactă de săpun. Capacitatea mare a dozatorului contine pana la 250 ml de săpun lichid. Când este nevoie, umplerea este extrem de simplă, convenabilă și rapidă. Datorită puterii bateriei, îl puteți plasa oriunde.

 
dozator practic de sapun

 

PENTRU UTILIZARE CASĂ ȘI PROFESIONALĂ

Datorită caracterului practic, designului cu bun gust și ușurinței în utilizare, acest dozator este extrem de popular în case, dar și în birouri, restaurante și hoteluri. Alăturați-vă miilor de clienți mulțumiți.

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Dozatorul este echipat cu un design unic și atractiv. Arată elegant în fiecare baie. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție a funcționalității și durabilității maxime a produsului.

 

DIMENSIUNE IDEALĂ

Volumul dozatorului este de 250 ml. Dimensiune ideală pentru vizite mai mari. Dozatorul nostru de săpun fără contact este incredibil de confortabil de utilizat și nu face dezordine.

 

dozator practic de sapun

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Capacitate: 250 ml
  • Funcționare cu baterie: 3 AA (nu sunt incluse)
  • Comoditatea utilizării
  • Material: plastic
  • Senzor de mișcare
  • culoare alba
  • *Trimitem varianta produsului in functie de disponibilitatea stocului nostru.

 

SFATUL NOSTRU

 

PERNA DE BAIE DE CALITATE

 

perna de baie de calitate

 

Cunoașteți această pernă de baie unicădatorită căreia vă puteți răsfăța cu o baie relaxantă de neuitat în confortul casei dumneavoastră. Perna vă va oferi confortul și comoditatea necesare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi spumă în baie, apă caldă și lumânări.

 

 

COVOR ANTIDERAPANT EXCELENT PENTRU BAIE

covor antiderapant unic nu numai pentru baie

Încercați acest covor unic de baie antiderapant și preveniți căderile sau alunecările în baie.

 

 

CAP DE DUȘ CU FILTRU UNIC CU MINERALE

 

cap de duș cu filtru mineral excelent

 

Faceți cunoștință cu capul de duș cu filtru excelent cu minerale și inserție de lămâieDupă primul duș, veți simți deja beneficiile sale, cum ar fi un corp și un scalp mai moi, o calitate mai bună a părului și efectele relaxante ale aromoterapiei.

 

  

B ȘTE DE CURĂȚARE CU LĂMĂI UIMINOARE PENTRU DRENURI

 

batoane excelente de curățare cu lămâie pentru scurgeri

 

Încercați bețișoarele excelente de curățare a scurgerii de lămâie, care aduc un nou mod de a vă menține scurgerile curate, parfumate și fără problemeVeți rezolva într-o clipă problemele cu scurgerile înfundate și mirosurile neplăcute din casa dvs.

 

 

BILE DE BAIE SPUMANTE

bile de baie spumante

Bile de baie spumante - Rosé - această minge de baie spumante senzuală evocă cea mai romantică atmosferă. Completați-vă baia cu petale de trandafir și trăiți cele mai romantice momente pline de pasiune.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: