Mătură și tavă de praf

CURĂȚENIA ÎN CASĂ

A avea instrumentele potrivite este esențial atunci când vine vorba de păstrarea curățeniei în casă sau în afaceri. Unul dintre cele mai importante unelte din arsenalul dumneavoastră este o mătură sau o măturătoare. Fie că măturați mizeria și murdăria de pe podele sau curățați mizeria de afară, mătura sau măturătoarea potrivită poate face diferența.

La magazinul nostru online, oferim o selecție largă de mături și mături pentru a satisface toate nevoile dvs. de curățenie. De la mături tradiționale din porumb la mături sintetice moderne, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă păstra casa sau afacerea în cea mai bună stare.


 

Cele mai vândute

mătură electrică practică
197 RON –22 %
A fost: 197 RON  (–22 %)
152 RON
1 articole în total

Preţ

152 RON153 RON
1152153
mătură electrică practică
197 RON –22 %
152 RON

Încercați mătura electrică practică fără fir fără fir și obțineți podele curate în casa dvs. foarte ușor, rapid și convenabil. Calitatea curățeniei și manevrarea măturii...

DS46703481

Măturile și măturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a fi durabile și de lungă durată. Indiferent dacă aveți nevoie de o mătură pentru măturatul de zi cu zi sau de o măturătoare de mare rezistență pentru lucrări mai dificile, avem instrumentul perfect pentru dvs.

Pe lângă măturile și măturile noastre standard, oferim și o gamă de instrumente de curățenie specializate. Acestea includ mături din microfibre, mături electrice și mături de mână pentru o curățare rapidă și ușoară.