Mătură și tavă de praf

CURĂȚENIA ÎN CASĂ

A avea instrumentele potrivite este esențial atunci când vine vorba de păstrarea curățeniei în casă sau în afaceri. Unul dintre cele mai importante unelte din arsenalul dumneavoastră este o mătură sau o măturătoare. Fie că măturați mizeria și murdăria de pe podele sau curățați mizeria de afară, mătura sau măturătoarea potrivită poate face diferența.

La magazinul nostru online, oferim o selecție largă de mături și mături pentru a satisface toate nevoile dvs. de curățenie. De la mături tradiționale din porumb la mături sintetice moderne, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă păstra casa sau afacerea în cea mai bună stare.


 

Cele mai vândute

Matura multifunctionala de calitate
Mătură practică multifuncțională
În stoc (>5 buc.)
DS66818386
 
77 RON
mătură electrică practică
 
157 RON
2 articole în total

Preţ

77 RON157 RON
177157
Matura multifunctionala de calitate
77 RON

Faceți cunoștință cu mătura unică multifuncțională, care nu trebuie să lipsească în nicio gospodărie. Sunteți garantat că veți aprecia utilizarea pe scară...

DS66818386
mătură electrică practică
157 RON

Încercați mătura electrică practică fără fir fără fir și obțineți podele curate în casa dvs. foarte ușor, rapid și convenabil. Calitatea curățeniei și manevrarea măturii...

DS46703481

Măturile și măturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a fi durabile și de lungă durată. Indiferent dacă aveți nevoie de o mătură pentru măturatul de zi cu zi sau de o măturătoare de mare rezistență pentru lucrări mai dificile, avem instrumentul perfect pentru dvs.

Pe lângă măturile și măturile noastre standard, oferim și o gamă de instrumente de curățenie specializate. Acestea includ mături din microfibre, mături electrice și mături de mână pentru o curățare rapidă și ușoară.