Dozatoare de săpun

SELECȚIE LARGĂ DE DISTRIBUITOARE DE SĂPUN

Distribuitoarele de săpun sunt o parte importantă a oricărei băi sau bucătării. Ele nu numai că oferă o modalitate convenabilă de a distribui săpunul, dar ajută și la menținerea curățeniei și a igienei. Fie că sunteți în căutarea unui dozator de săpun pentru casa sau afacerea dvs., există multe tipuri, stiluri și dimensiuni diferite din care puteți alege.

În magazinul nostru online, oferim o selecție largă de dozatoare de săpun pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Distribuitoarele noastre de săpun sunt disponibile într-o varietate de materiale, inclusiv din oțel inoxidabil, plastic și sticlă și sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni. Fie că aveți nevoie de un dozator de săpun montat pe perete sau de unul independent, avem opțiuni pentru dvs.


 

Cele mai vândute

pol pl Dozownik do mydla w plynie automatyczny plyn 2382 2
Dozator de săpun de calitate fără contact
În stoc (>5 buc.)
DS43108061
 
110 RON
1 articole în total

Preţ

110 RON111 RON
1110111
pol pl Dozownik do mydla w plynie automatyczny plyn 2382 2
110 RON

  Faceți cunoștință cu acest dozator unic de săpun fără contact, datorită căruia spălarea mâinilor va fi cât mai igienă, confortabilă și rapidă posibil. Datorita senzorului...

DS43108061

Unul dintre cele mai populare distribuitoare de săpun este distribuitorul automat de săpun fără atingere. Acest tip de dozator este ideal pentru întreprinderi, spitale și alte zone cu trafic intens, unde igiena este extrem de importantă. Datorită funcționării sale fără atingere, ajută la reducerea răspândirii bacteriilor și a germenilor. Distribuitoarele noastre automate de săpun fără atingere sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.

Dacă sunteți în căutarea unui distribuitor de săpun mai tradițional pentru casa dvs., avem o mulțime de opțiuni pentru dvs. Distribuitoarele noastre de săpun de masă sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori pentru a se potrivi cu orice decor. Sunt ușor de utilizat și de reumplut, iar unele vin chiar cu senzori încorporați pentru a preveni utilizarea excesivă și risipa.