Mânere pentru cadă

MODERNIZEAZĂ-ȚI BAIA

Dacă doriți să vă modernizați baia, nu trebuie să neglijați o zonă - cada. Un nou set de bare de sprijin poate schimba complet aspectul băii dumneavoastră, conferindu-i stil și funcționalitate dintr-o singură lovitură. Fie că vă renovați întreaga baie sau doriți doar să dați un nou aspect căzii, noile mânere pot face o mare diferență.

Oferim o mare varietate de mânere pentru cadă în magazinul nostru, așa că veți găsi cu siguranță ceva care să se potrivească nevoilor și preferințelor dvs. de stil. Avem opțiuni pentru toate gusturile, de la elegant și modern la clasic și tradițional. În plus, mânerele noastre sunt disponibile într-o varietate de materiale, inclusiv crom, alamă și nichel, astfel încât puteți găsi unul care să se potrivească cu accesoriile și instalațiile dvs. existente.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

79 RON139 RON
179139
Mâner profesional pentru baie, toaletă, cadă și duș 2x
GRATUITGRATUIT 184 RON –24 %
139 RON

  Cunoașteți acest mâner unic pentru baie, toaletă și duș, care vă va oferi sprijinul necesar. Datorită ventuzelor extrem de puternice, se ține perfect pe loc. Nu este nevoie...

DA20244925
mâner în baie
100 RON –21 %
79 RON

  Cunoașteți acest mâner unic pentru baie, toaletă și duș, care vă va oferi sprijinul necesar. Datorită ventuzelor extrem de puternice, se ține perfect pe loc. Nu este nevoie...

DS20244925

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți noi bare de susținere pentru cada de baie. În primul rând, luați în considerare dimensiunea și forma căzii dvs. de baie. Veți dori mânere care să se potrivească confortabil în mâini și care să fie ușor de utilizat, așa că asigurați-vă că măsurați cada înainte de a cumpăra. De asemenea, luați în considerare finisajul noilor mânere - doriți ceva care să se potrivească cu celelalte corpuri de iluminat sau doriți să le amestecați și să le asortați pentru un aspect mai eclectic?

Un alt factor de luat în considerare este durabilitatea noilor dvs. mânere. Băile pot fi umede și umede, ceea ce poate face ca unele materiale să ruginească sau să se corodeze în timp. Căutați mânere realizate din materiale durabile care pot rezista la uzura zilnică. În cele din urmă, gândiți-vă la stilul general al băii dumneavoastră. Doriți ca mânerele dvs. să fie în centrul atenției sau preferați ceva mai subtil? Oricare ar fi preferința dvs., avem mânere care să se potrivească.