Covorașe antiderapante

ACCESORII ESENȚIALE PENTRU TOATĂ LUMEA

Accesoriile antiderapante, cunoscute și sub numele de covoare antiderapante, sunt accesorii esențiale pentru oricine dorește să prevină alunecările și căzăturile acasă sau la birou. Aceste covorașe sunt concepute pentru a oferi o aderență sigură și securizată pe o varietate de suprafețe, inclusiv pe gresie, lemn de esență tare și covor.

Magazinul nostru online oferă o gamă largă de puncte de vânzare antiderapante care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unor tampoane pe care să le plasați sub mobilă sau sub covoare, avem soluția potrivită pentru dumneavoastră.

Nu așteptați ca cineva să se rănească - comandați covorașele antiderapante astăzi și bucurați-vă de liniștea de a ști că locuința sau biroul dvs. este în siguranță.


 

Cele mai vândute

Covoraș antialunecare pentru baie  2x
 
94 RON
Covoraș antialunecare pentru baie
Covoraș antialunecare pentru baie
În stoc (>5 buc.)
DS78205938
 
70 RON
2 articole în total

Preţ

70 RON94 RON
17094
Covoraș antialunecare pentru baie
Ofertă Recomandare
70 RON

  Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Iti aducem o soluție unică și eficienta - tampon anti-alunecare pentru duș și baie. De acum înainte, nu trebuie...

DS78205938
Covoraș antialunecare pentru baie  2x
Ofertă Recomandare
94 RON

Pachetul avantajos conține 2 bucăți dintr-un covor special antiderapant la un preț bun. Evitați rănile periculoase și creșteți siguranța în casa dvs. Iti aducem o soluție unică...

DS99964687

Plăcuțele noastre antiderapante sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi oricărui obiect pe care trebuie să-l fixați. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și concepute pentru a oferi o protecție de lungă durată și fiabilă împotriva alunecărilor și căderilor.

Pe lângă beneficiile practice, covorașele noastre antiderapante sunt, de asemenea, plăcute din punct de vedere estetic și se vor integra perfect în decorul casei sau al biroului dumneavoastră. Cu prețurile noastre accesibile și serviciul excelent pentru clienți, suntem siguri că veți găsi în magazinul nostru online covorașul antiderapant perfect pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.