Robinet

BAIE MODERNĂ

Doriți să vă modernizați baia sau bucătăria cu robinete noi? Nu căutați mai departe și răsfoiți magazinul nostru online, unde vă oferim o gamă largă de robinete de înaltă calitate care se potrivesc oricărui stil și buget.

De la modele clasice la stiluri moderne și minimaliste, veți găsi o gamă largă de robinete care să completeze orice interior. Gama noastră include robinete tradiționale cu două mânere și opțiuni convenabile cu un singur mâner, precum și pulverizatoare extractabile pentru o mai mare versatilitate.


 

Cele mai vândute

Mixer de duș pentru încălzirea instantanee a apei
 
310 RON
Robinet electric pentru încălzirea instantanee a apei
282 RON –28 %
A fost: 282 RON  (–28 %)
202 RON
2 articole în total

Preţ

202 RON310 RON
1202310
Mixer de duș pentru încălzirea instantanee a apei
310 RON

Descoperiți robinetul unic de duș cu apă caldă instantanee, care furnizează instantaneu apă caldă oriunde nu este disponibil un încălzitor central de apă. Instalarea acestui...

DS43031216
Robinet electric pentru încălzirea instantanee a apei
282 RON –28 %
202 RON

Descoperiți robinetul electric unic de apă caldă instantanee, care furnizează instantaneu apă caldă oriunde nu este disponibilă încălzirea centrală a apei. Instalarea acestui...

DS56108349

În plus față de o varietate de modele, oferim, de asemenea, diferite finisaje pentru a se potrivi tuturor gusturilor. Alegeți dintre cromul clasic, nichelul periat, bronzul frecat cu ulei sau chiar negru mat pentru un aspect îndrăzneț și modern.

La magazinul nostru online, ne mândrim cu faptul că oferim doar produse de cea mai bună calitate de la mărci de încredere. Toate robinetele noastre sunt fabricate din materiale durabile și sunt construite pentru a rezista, astfel încât să vă puteți bucura de noul dvs. robinet pentru mulți ani de acum încolo.