Sterilizator pentru periuță de dinți UV și dozator de pastă de dinți

Cod: DS47441666
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest sterilizator unic pentru periuță de dinți UV și dozator de pastă de dinți. Utilizarea unui sterilizator UV este o modalitate eficientă de a vă dezinfecta peria eficient, rapid și fără a utiliza substanțe chimice. Un sterilizator inteligent și modern care îndepărtează rapid bacteriile folosind radiațiile UV.

Sterilizatorul cu perie are si functia de distribuitor de pasta de dinti pentru colectarea usoara si rapida a pastei de dinti pe perie. Doar introduceți peria în orificiu și cantitatea de pastă distribuită este stoarsă. Întregul proces nu lasă mizerie de pastă de dinți, este extrem de rapid și eficient.

Dozatorul cu suport este maxim igienic, ușor de folosit și de asemenea arată grozav, așa ca va deveni un adevărat accesoriu de design pentru baia ta.

Produsul vine cu diverse părți organizatorice, care nu numai că îl fac un produs excelent pentru depozitarea pastei de dinți și periuțelor de dinți, dar oferă și spațiu suplimentar pentru alte produse de baie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PERIE STERILIZATOR UV PENTRU IGIENĂ MAXIM

Acest sterilizator unic cu perie UV are o lampă UV puternică care poate neutraliza rapid și eficient microorganismele, bacteriile și virușii. Acest dispozitiv mic, dar puternic, este extrem de confortabil de utilizat. Dezinfecția este astfel extrem de rapidă, sigură și eficientă. Peria ta va fi perfect curăță și fără bacterii.

 • Dozare automată a pastei
 • Suport practic pentru pasta de dinti
 • Sterilizator cu periuță de dinți UV
 • Suport perie
 • Toate tipurile de perii, inclusiv cele electrice
 • Pornirea și sfârșitul automate a sterilizării
 • Funcționare cu adaptor / baterie
 • Sterilizatorul distruge până la 99% dintre bacterii și viruși
 • Montare pe perete

 
sterilizarea pastei de dinti

 

DOZATOR AUTOMAT PENTRU DOZARE DE PRECIZIE A PASTEI

Dozatorul de pastă de dinți încorporat are o funcție automată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rotirea butoanelor sau la orice alt efort pentru a vă distribui pastă de dinți. Tot ce trebuie să faci este să introduci o periuță de dinți, care împinge pârghia, care pornește exact doza de pastă de dinți.

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI?

Sterilizatorul cu ultraviolete folosește lumina UV pentru a steriliza. Lumina UV curăță perfect chiar și în zonele altfel greu accesibile, omoară până la 99,9% dintre bacterii. Radiația UV, care în spectrul C perturbă structurile celulare ale organismelor în care microorganismele vii, bacteriile, ciupercile și virușii, inclusiv virușii corona, sunt deteriorate și distruse.


periuta de dinti personalizata sterilizator

 

DISPENSER ȘI SUPORT DE FAMILIE

Setul de suport pentru periuța de dinți este, de asemenea, o alegere ideală pentru o familie mai mare. Veți putea depozita până la patru periuțe de dinți în secțiunea corespunzătoare. Un pachet de pastă de dinți preferată poate fi montat pe sistem odată.

 

AJUTOR DE NEPREȚUIT  PENTRU FAMILIILE CU COPII

Cu siguranță știi asta, copiii știu să facă mizerie când dozează pasta. Sau mai rău, dozează incorect cantitatea de pastă de dinți, ceea ce duce la dinți mai rău. Acest lucru s-a terminat acum datorită acestui dozator de pastă de dinți.

 

CELE MAI BUNE MATERIALE ȘI UN DESIGN MARE

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și procesării speciale, acest sterilizator cu perie UV și dozator de pastă vă va servi mulți ani. Designul produsului este de bun gust și acest lucru îl predestine pentru accesoriul de design perfect pentru fiecare baie.

 suport periuta de dinti cu dozator

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Îndepărtarea bacteriilor
 • Radiație UV încorporată
 • 2 tipuri de alimentare: prin cablu USB / panou solar incorporat
 • Puteți lipi confortabil sterilizatorul pe perete
 • Capacitate baterie: 1200 mAh
 • Intrare: DC5V
 • Tensiune de operare: 3,7 V

 

Video ilustrație:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: