Perii din bambus organic

Cod: DS10583021
65 RON –9 %
Perii din bambus organic
65 RON –9 % 59 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu aceste periuțe de dinți unice din bambus. Sunt fabricate din bambus natural durabil, reciclabile și ecologice.

Ele vă pot ajuta în mod eficient să vă păstrați gura proaspătă, dar în același timp să ajute mediul înconjurător. Designul este robust și durabil, fiecare periuță de dinți rezistând până la luni de utilizare. Designul unic și manopera de calitate sunt o garanție a funcționalității și a duratei lungi de viață a produsului.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții ecologice, responsabile din punct de vedere social, pentru periajul dinților fără plastic, aceste perii grozave din bambus sunt doar pentru dvs.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil de 2 perii de bambus sau un pachet de 4 perii de bambus la un preț redus.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE PERIE DE BAMBUS?

Bambusul are multe beneficii. Crește ca apa și este extrem de ușor de cultivat. De asemenea, crește în sol unde alte plante nu se dezvoltă. Poate preveni eroziunea solului și poate reduce amprenta de carbon. Utilizarea sa este versatilă. În plus, este complet reciclabil și ecologic.


periuță de dinți din bambus

 

PERIE MOALE

Periile au peri moi pe dinți și gingii. În același timp, îndepărtează eficient stratul și vă lasă dinții perfect curați.

 

MÂNER DE BAMBUS NETED ȘI NATURAL

Periuțele noastre de dinți din lemn sunt blânde nu numai cu dinții, ci și cu mâinile. Mânerul confortabil se potrivește perfect în palmă și crește nivelul de confort.

 

DESIGN MARE

Pachetul conține perii pentru bărbați și femei pe care le puteți distinge confortabil unul de celălalt. Designul cu fluture este potrivit pentru bărbați, iar designul cu margele pentru femei. Arata grozav si curat perfect.


periuțe de dinți prietenoase cu natura

 

CALITATE ÎN CARE POȚI ÎNCREDE

Aceste perii aparțin unor produse organice de înaltă calitate, care sunt naturale. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, vi se garantează durabilitate și longevitate ridicate.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: