PATRU AMBALĂRI- Cărbune activ de calitate pentru albirea dinților

Cod: DB22220945
184 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu cărbunele negru pentru albirea dinților, care vă va ajuta să vă albiți dinții rapid, eficient și temeinic. Pe lângă pastă de dinți, folosești acest cărbune pentru a-ți albi dinții în fiecare zi și pentru a urmări zâmbetul tău cum se schimbă.

Acest cărbune negru este fabricat din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, potrivite pentru albirea regulată a dinților. Curăță eficient toată murdăria de pe dinți, elimină placă dentară și ajută la îndepărtarea decolorării galbene.

Strălucește perfect cu un zâmbet alb. Această pudră de dinți albă unică vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un ambalaj special pentru setul de albire a dintilor.

Pentru a avea grijă de dinții tăi, îți oferim periuțele noastre ecologice din bambus sau curățătorul nostru de dinți cu ultrasunete de înaltă calitate.

În fiecare baie nu trebuie să lipsească sterilizatorul nostru pentru periuță de dinți UV și distribuitorul de pastă de dinți, care se va ocupă de dezinfecția lor.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CĂRBUNE DE ALBIRE A DINȚILOR

Tânjim după un zâmbet alb strălucitor? Căutați o modalitate naturală și eficientă de a vă albi dinții? Aducem acest cărbune unic de nucă de cocos pentru albirea dintilor. Un agent de curățare special conceput pentru utilizarea de zi cu zi, după care dinții tăi vor fi albi strălucitori și respirația ta va fi proaspătă. Curăță eficient toată murdăria de pe dinți, elimină placa dentară și distruge decolorarea galbenă.


cărbune activ pentru înălbirea dinților

PENTRU CURATARE PERFECTĂ

Datorită compoziției sale unice, acest cărbune poate îndepărta depunerile, vă poate curăța și lustrui dinții. Vă va ajuta să obțineți dinți albi orbitori. Cărbunele are, de asemenea, efecte detoxifiante asupra gingiilor și cavității bucale pentru dinți sănătoși și respirație proaspătă.

 

ELIMINA CULOAREA ȘI PIATRA DENTARĂ

Pudra de cărbune activ poate îndepărta eficient petele de pe țigări, ceai, vin și cafea, acționează și asupra petelor întunecate și asupra plăcii dentare, îți restabilește zâmbetul încrezător cu dinți albi frumoși. Cărbunele nu numai că albește suprafața dinților, dar întărește și smalțul dinților. Pentru un zambet frumos si sanatos.

 

ALBIREA NATURALĂ ȘI PURĂ

Pudra de cărbune de bambus pentru albirea dinților este făcută din cărbune de nucă de cocos organic 100% natural, fără substanțe chimice agresive, minunat de albă, fără teama de sensibilitatea dinților sau de un gust neplăcut.


cărbune negru de calitate în grădina dentară albă

SIGUR MAXIM

Albirea dinților cu acest cărbune activ este extrem de sigură. Datorită compoziției sale naturale, pudra de albire are și un coeficient RDA scăzută (valoare 65), ceea ce înseamnă ca nu afecteaza smaltul dintilor.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Umeziți periuța de dinți și înmuiați-o în pudră, periați-vă ușor dinții timp de 2 minute și apoi clătiți bine cu apă. Puteți să vă spălați dinții cu pastă de dinți obișnuită pentru a curăța mai bine pudra neagră reziduală.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Acest cărbune natural de bambus pentru albirea dinților este potrivit pentru bărbați, femei și copii. Datorită gustului rece ca gheața, curatarea este extrem de plăcută.

 

albul dintilor prin puterea naturii

 

CELE MAI BUNE CALITATE INGREDIENTE

Pastă de dinți este făcută din ingrediente de înaltă calitate și 100% naturale și este concepută pentru utilizarea de zi cu zi. Rezultatul albirii și periajului dintilor apare după prima utilizare.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: