Cutie de sterilizare UV pentru telefoane mobile, draperii, aparate respiratorii și articole mici

Cod: DS76214036
280 RON –51 %
Sterilizator UV pentru telefoane mobile și obiecte mici
280 RON –51 % 135 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această cutie puternică de sterilizare UV pentru telefoane mobile, draperii, aparate respiratorii și articole mici. Datorită performanțelor sale ridicate și designului special, dezinfecteaza perfect orice obiect. Îl poți folosi pe telefoane mobile, ceasuri, chei, ochelari, bijuterii, suzete, perii și alte articole.

Utilizează radiația UV - C pentru a ucide 99,9% dintre bacterii și viruși. Nu folosește căldură sau substanțe chimice în timpul dezinfectării, deci este extrem de sigur pentru tine și articolele tale.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și designului deosebit, acest dispozitiv este extrem de eficient, rapid și puternic. Este extrem de ușor și convenabil de utilizat.

Cutia de sterilizare UV are dimensiuni compacte și greutate redusă, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde. Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv un produs premium în gama sa de preț.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUTIE UNICĂ DE DEZINFECTARE UV

Această dezinfecție UV unică are o lampă UV-C puternică care poate neutraliza rapid și eficient microorganismele, bacteriile și virușii. Lumina UV-C poate ajunge la microorganisme care se ascund în crăpăturile unde dezinfecția convențională nu ajunge. Acest dispozitiv mic, dar puternic, este extrem de confortabil de utilizat. Design complet închis, nu va transmite lumină ultravioletă. Dezinfecția este astfel extrem de rapidă, sigură și eficientă.

 

cutie de sterelizare pentru articole mai mici

 

DEZINFECȚIA MAXIMĂ SIGURĂ A ECHIPAMENTULUI DVS

Acest dispozitiv unic este o modalitate convenabilă și sigură de a vă steriliza telefoanele mobile și alte obiecte mici. Nu trebuie să vă faceți griji că dispozitivul dvs. va fi deteriorat în vreun fel. Cu o dezinfecție perfectă, nu este nevoie de căldură, lichide sau substanțe chimice care ar putea deteriora echipamentul dumneavoastră. Eficiența ridicată a luminii UV sterilizează perfect și este complet sigură pentru obiectele dumneavoastră.

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI

Sterilizatorul cu ultraviolete folosește lumina UV pentru a steriliza. Lumina UV curăță perfect chiar și în zonele altfel greu accesibile, omoară până la 99,9% dintre bacterii. Radiația UV, care în spectrul C perturbă structurile celulare ale organismelor în care microorganismele vii, bacteriile, ciupercile și virușii, inclusiv virușii corona, sunt deteriorate și distruse.

 

APLICATI PENTRU ORICE MOBIL

Cutia de sterilizare este un instrument util pentru toată lumea. Telefonul tău mobil va scăpa de orice bacterie și viruși. Este compatibil cu toate dispozitivele mobile de până la 6,5 ​​inchi, cum ar fi iPhone, Samsung, Nexus, LG, Motorola, Sony, HTC, Huawei, Honor și altele.

 

cutie de sterilizare de calitate

 

DEZINFINIȚI ORICE ARTICOL

Acest dispozitiv are o utilizare multifuncțională. Pe lângă telefoanele mobile, puteți dezinfecta perfect și diverse obiecte mici precum chei, ochelari, comenzi, ceasuri, jucării, suzete, bijuterii, căști, playere mp3, periuțe de dinți și diverse alte articole.

 

FĂ-ȚI MÂNERUL SAU RESPIRATORUL

Te grăbești și nu ai timp să speli și să călci voalul? Este preferatul tău și nu ai altul la îndemână? Sterilizați-l. Este o soluție extrem de rapidă, eficientă și eficientă.

 

PERFECT PORTABILE

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, acest dispozitiv este perfect portabil și îl poți lua oriunde pe drum. Îl poți alimenta folosind un cablu USB, printr-un PC, laptop, power bank sau, după conectarea printr-un adaptor, de la rețea.

 

cutie de sterilizare personalizata

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

La producerea acestui dispozitiv au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate pentru funcționalitatea maximă a produsului. Împreună cu tehnologia patentată, acestea garantează performanță maximă de sterilizare și durata de viață a produsului.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Tensiune: DC5V
  • Curent de intrare: 1-2A
  • Putere de dezinfectare: 5W
  • Functii aromaterapie: 1W
  • Putere: 9W
  • Lungime de undă UV: 253,7 nm
  • Dimensiunea produsului: 218 mm * 122 mm * 23 mm
  • Greutate produs: 300 g
  • 1x Cutie de sterilizare pentru telefoane și alte obiecte mici
  • 1x cablu USB

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: