Pieptene electric profesional pentru purici pentru caini si pisici

Cod: DS28508879
140 RON –4 %
Perie electrica profesionala pentru purici
140 RON –4 % 135 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Trebuie să scapi animalul tău de purici și alți paraziți? Vă oferim cea mai modernă soluție. Un pieptene electric profesionist este un dispozitiv puternic care vă va ajuta să scăpați rapid, confortabil și eficient animalul de companie de purici și diferiți alți paraziți.

Nu sunt necesare substanțe chimice nocive pentru tratament. Această soluție pur naturală va captura și elimina orice purici și te va scăpa de ei o dată pentru totdeauna. Un pieptene special prinde puricii și îi ucide imediat cu un șoc electric. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de ele definitiv.

Puteți gestiona rapid și confortabil detoxifierea acută, controlul și prevenirea. Puteți vedea rezultatele imediat. Pieptene electric este destinat reutilizarii pentru toate tipurile de animale de companie.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție brevetate, se obține performanță maximă și durata de viață a produsului. Este potrivit ca instrument sigur și eficient împotriva puricilor și a altor paraziți.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim un respingător special pentru gulere împotriva căpușelor și puricilor pentru câinele dvs.

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

Vă recomandăm și alte nevoi de creștere și accesorii pentru animalele dvs. de companie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PIEPTENE ELECTRIC PROFESIONAL DE PURICI

Descoperă cea mai modernă, simplă și pur naturală soluție pentru a scăpa de puricii de companie. Nu va mai trebui să-l supui la substanțe chimice sau pesticide găsite în șamponul pentru purici sau în alte remedii pentru purici.

Acest pieptene electric puternic pentru purici este potrivit pentru utilizare repetată și este potrivit pentru diferite tipuri de animale. Este potrivit pentru câini, pisici, dihori și alte animale. Poate face față atât părului lung, cât și scurt. Un tratament blând, dar eficient este sigur pentru animalele de companie.

  • Îndepărtarea acută, controlul și prevenirea părului
  • Efect maxim
  • Soluție naturală
  • Pentru toate tipurile de păr
  • Rezultate imediate

 

perie electrica profesionala pentru purici

 

DE CE ESTE ACEST PIEPTENELE ATÂT DE PUTERNIC?

Secretul efectului este ascuns în forma specială a crestei completată de echipamente electrice. Creasta specială prinde bine puricii și alți paraziți care sunt imediat uciși de șocul electric. Utilizarea nu este incomodă sau dură. Pieptănarea este plăcută ca la un pieptene clasic. Îl poți folosi în continuare după cum este necesar.

 

TEHNOLOGIE CEL MAI AVANSAT PIEPTENE DE PE TOATĂ PE PIAȚA

La producerea acestui pieptene electric pentru purici au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, care garantează efect maxim și durata de viață a produsului. Datorită soluției ergonomice, este extrem de ușor și practic de utilizat.

 

IDEAL CA PREVENIRE

Vrei să prinzi purici chiar de la început? Utilizați această creastă ca o prevenire naturală unică. Doar pieptene blana animalului tău din cand in cand și ești sigur. Este o modalitate ideală, practică și inofensivă de a prinde această problemă la început.


pentru pisici de purici

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Îndepărtarea puricilor fără chimie
  • Convenabil de utilizat
  • Nu provoacă frică animalelor
  • Alimentare: 2 x AA (nu sunt incluse)
  • Dimensiuni: 16,5 cm x 8 cm x 2,5 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: