Respingător profesional pentru guler împotriva căpușelor și puricilor pentru pisici și câini

Cod: DS34554830
117 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest respingător puternic care funcționează ca un sperietor perfect pentru căpușe și purici. Poate fi atașat la orice guler și este conceput pentru toți câinii și pisicile.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, acesta vă va proteja în tăcere și non-toxic animalul de companie de căpușe și purici. Semnale speciale cu ultrasunete afectează sistemul nervos al insectei. Acestea provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea încăperii și la o protecție perfectă a animalului tău de companie.

Designul unic patentat asigură că repelentul este perfect sigur, non-toxic și inofensiv pentru pisici, câini, copii și adulți. Undele ultrasunete speciale sunt eficiente numai asupra insectelor. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă pentru problema căpușelor și puricilor.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Descoperiți o modalitate inovatoare de a proteja câinii și pisicile. Tehnologia modernă cu ultrasunete vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil guler pentru caine + Guler luminos pentru cainele la care primește LIVRARE GRATUITĂ

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RESPINGĂTOR UNIC GULER ÎMPOTRIVA CĂPUȘELOR ȘI PURICILOR PENTRU PISICI ȘI CÂINI

Căutați o soluție pentru a face față puricilor intruzivi odată pentru totdeauna? Vrei să scapi de căpușele tale de companie? Vă oferim o soluție care vă va ajuta în acest sens. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Schimbați gulerul într-un câmp de forță împotriva dăunătorilor
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Împotriva căpușelor, puricilor și altor insecte

 
respingător guler pentru câini împotriva puricilor

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ RESPINGĂTORUL DE CLEȘTI ȘI PURICI

Această sperietoare unică folosește cea mai recentă tehnologie de semnal cu frecvență ultrasonică, care poate proteja animalul în tăcere și fără toxicitate până la 6 m2.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Dăunătorii nu atacă animalul tău de companie, dimpotrivă, încearcă să scape cât mai repede posibil.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea vreun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de îndepărtare a căpușelor și puricilor. De acum nu mai ai nevoie de substanțe toxice care sunt daunatoare sanatatii tale. Pur și simplu porniți această unitate electronică și urmăriți cum vă poate proteja animalul de companie în tăcere și netoxic, cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică.

 

semnal ultrasonic

 

PENTRU TOȚI CÂINI ȘI PISICI

De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că gulerul respingător nu se potrivește animalului dvs. de companie. Puteți plasa acest respingător grozav pe fiecare guler. Este potrivit pentru câini mari și mici și pentru toate pisicile.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui guler antipurici și clești au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Ești sigur că îți va dura.

 

 respingător pentru căpușe

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Raza de operare: 3m
  • Încărcare: cablu USB
  • Timp de lucru: până la 5 zile

 

SFATUL NOSTRU

 

ECHIPAMENT DE RECUPERARE

echipament de recuperare

Câinii noștri de companie ne fac fericiți cu atât de multe lucruri încât suntem foarte bucuroși să-i facem din nou fericiți și să-i ducem în parc, unde le aruncăm o minge ca să poată alerga corect. Dacă nu ești chiar un campion la aruncare, vei deveni el cu acest retriever!

 

 

GULER SIMPLU DE ANTRENAMENT ANTI-LATRAT

 

guler profesional împotriva latratului

 

Faceți cunoștință cu o zgardă anti-lătrat de calitate, care vă va învăța câinele să latre constant. Gata cu vecinii nemulțumiți, cu nopțile de veghe sau cu nervozitatea de la un câine care latră constant.

 

 

GULER DE C INE STRĂLUCITOR

 

guler de câine strălucitor

 

Nu vă faceți griji că vă pierdeți animalul de companie cu patru picioare la o plimbare într-un parc întunecat - cumpărați-i un guler LED strălucitorGulerul vă protejează în mod fiabil câinele sau pisica de neatenția șoferului. În plus, îți vei vedea întotdeauna animalul de companie cu patru picioare. Datorită luminozității bune, va putea să vă vadă câinele până la o distanță de 400 de metri cu acest zgarda.

 

 

LESA UNICĂ DE ALERGARE SPORTIVĂ

 

lesa pentru alergat cu un caine - lesa pentru alergare

 

Un ghid bun pentru alergarea cu un câine este un instrument unic pentru fiecare sportiv. Datorită părții elastice speciale, ghidajul este tensionat treptat, astfel încât să nu existe rupturi, trageri sau răni. Este suficient de lung și confortabil de utilizat. Este conceput pentru alergare, ciclism, drumeții, plimbări și alte ocazii.

 

 

GULER DE DRESAJ ELECTRIC PENTRU CAINE

 

guler de dresaj electric puternic pentru câini

 

Utilizați această zgarda electronică de dresaj pentru câini, care este concepută pentru dresajul și dresajul fiabil și eficient al câinelui dvs. Veți obține rezultate excelente rapid și ușor.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: