Respingător profesional pentru guler împotriva căpușelor și puricilor pentru pisici și câini

Cod: DS34554830
117 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Faceți cunoștință cu acest respingător puternic care funcționează ca un sperietor perfect pentru căpușe și purici. Poate fi atașat la orice guler și este conceput pentru toți câinii și pisicile.

Cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică, acesta vă va proteja în tăcere și non-toxic animalul de companie de căpușe și purici. Semnale speciale cu ultrasunete afectează sistemul nervos al insectei. Acestea provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren, ceea ce duce la părăsirea încăperii și la o protecție perfectă a animalului tău de companie.

Designul unic patentat asigură că repelentul este perfect sigur, non-toxic și inofensiv pentru pisici, câini, copii și adulți. Undele ultrasunete speciale sunt eficiente numai asupra insectelor. Este o soluție atât de eficientă, rapidă, simplă și convenabilă pentru problema căpușelor și puricilor.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului. Descoperiți o modalitate inovatoare de a proteja câinii și pisicile. Tehnologia modernă cu ultrasunete vă va ajuta în acest sens.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil guler pentru caine + Guler luminos pentru cainele la care primește LIVRARE GRATUITĂ

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RESPINGĂTOR UNIC GULER ÎMPOTRIVA CĂPUȘELOR ȘI PURICILOR PENTRU PISICI ȘI CÂINI

Căutați o soluție pentru a face față puricilor intruzivi odată pentru totdeauna? Vrei să scapi de căpușele tale de companie? Vă oferim o soluție care vă va ajuta în acest sens. Acest respingător unic este extrem de eficient, dar în același timp complet sigur.

  • Tehnologie ultrasonică cu ultrasunete
  • Schimbați gulerul într-un câmp de forță împotriva dăunătorilor
  • Non-toxic, fără chimicale, fără otravă
  • Împotriva căpușelor, puricilor și altor insecte

 
respingător guler pentru câini împotriva puricilor

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ RESPINGĂTORUL DE CLEȘTI ȘI PURICI

Această sperietoare unică folosește cea mai recentă tehnologie de semnal cu frecvență ultrasonică, care poate proteja animalul în tăcere și fără toxicitate până la 6 m2.

Semnalele afectează sistemul nervos al insectei. Ele provoacă frică, anxietate și lipsă de orientare în teren. Dăunătorii nu atacă animalul tău de companie, dimpotrivă, încearcă să scape cât mai repede posibil.

Semnalele de frecvență sunt inaudibile pentru oameni, câini și pisici și nu s-a dovedit a avea vreun efect negativ. Nu produce nicio interferență cunoscută care ar fi periculoasă pentru el. dispozitive.

 

ECOLOGIC MAXIM

Cunoașteți cel mai ecologic mod de îndepărtare a căpușelor și puricilor. De acum nu mai ai nevoie de substanțe toxice care sunt daunatoare sanatatii tale. Pur și simplu porniți această unitate electronică și urmăriți cum vă poate proteja animalul de companie în tăcere și netoxic, cu ajutorul tehnologiei moderne de semnal cu frecvență ultrasonică.

 semnal ultrasonic

 

PENTRU TOȚI CÂINI ȘI PISICI

De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că gulerul respingător nu se potrivește animalului dvs. de companie. Puteți plasa acest respingător grozav pe fiecare guler. Este potrivit pentru câini mari și mici și pentru toate pisicile.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI DESIGN UNIC

La producerea acestui guler antipurici și clești au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și un design patentat, ceea ce va asigura funcționalitatea și durabilitatea maximă a produsului. Ești sigur că îți va dura.

 respingător pentru căpușe

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Alimentat cu baterie: 1 x cr2032 (inclus)
  • Raza efectivă: aprox. 6 m2
  • Frecvență: 40kHz +/- 10%
  • Făcut în Germania

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: