Lesa pentru alergat cu un caine - lesa pentru alergare

Cod: DS52033119
Ofertă Recomandare
133 RON –21 % 105 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un ghid bun pentru alergarea cu un câine este un instrument unic pentru fiecare sportiv. Datorită părții elastice speciale, ghidajul este tensionat treptat, astfel încât să nu existe rupturi, trageri sau răni. Este suficient de lung și confortabil de utilizat. Este conceput pentru alergare, ciclism, drumeții, plimbări și alte ocazii.

Datorită materialului de cea mai înaltă calitate și maxim de rezistent, este rezistent la rupere și poate rezista la tragerea chiar și de la câini puternici și rase mari. Datorită curelei pe care o prindeți în jurul centurii, nu trebuie să țineți lesa în mâini. Controlezi câinele confortabil cu miezul corpului, astfel încât utilizarea sa este maxim sigură și eficientă. Mâinile libere te vor ajuta să te concentrezi pe sportul tău cât mai mult posibil.

Suferiți de dureri la încheietura mâinii cauzate de ruperea unui câine? Acest ghid unic vă va ajuta și cu aceste probleme. Potrivit pentru toate rasele.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet comod de lesa pentru alergat cu un caine + Zgarda Luminoasa pentru un caine la care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Încearcă și un pedometru multifuncțional sau o pungă pentru rinichi sport. Încercați și căștile unice pentru alergare.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați un disc rotativ - în ratan sau un expandor de rapel.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LESA UNICĂ DE ALERGARE SPORTIVĂ

Faci sport cu câinele tău? Deci trebuie să aveți acest ghid. Fata de alte produse, aceasta banda de alergare se caracterizează prin confort maxim. Datorită părții elastice speciale, lesa este tensionată treptat, astfel încât să nu existe ruptură atunci când câinele aleargă mai repede sau mai încet. Alergarea va fi cât mai confortabilă și sigură posibil.

 • Ghid de alergare premium
 • Proiectat special pentru alergare, ciclism, sport și multe altele
 • Dimensiune universală pentru majoritatea câinilor
 • Ușor de folosit
 • Design unic și funcțional
 • Aspect elegant

 lesă pentru alergat

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ LESA DE ALERGARE?

Cu acest ghid, sportul va fi extrem de confortabil și ușor. Puteți fixa în siguranță lesa în jurul taliei. Apoi îl atașați de zgarda câinelui. Este echipat cu o parte elastică specială care poate fi întinsă și eliberată la nevoie. Când alergați sau faceți sport, are loc o întindere sau slăbire naturală și graduală a lesei. Acest lucru face ca alergarea să fie cât mai lină și confortabilă. Câinele nu te trage atât de mult și este mai ușor să stabilești ritmul potrivit pentru tine și animalul tău de companie.

 

PENTRU SĂNĂTATEA TA ŞI A CĂINELUI TĂU

Alergarea dumneavoastră sau a câinelui dumneavoastră cu o lesă clasică vă poate răni pe dumneavoastră sau pe câinele dumneavoastră. Încheieturile tale s-ar putea răni din cauza tragerii constante. Leziunile la mâini, spate sau umeri sunt frecvențe. Veți înfășura acest ghid în jurul taliei. Miezul corpului tău este mult mai puternic decât mâinile tale. Astfel, puteți controla câinele în siguranță, ferm și stabil. În același timp, îți eliberează mâinile. Încheieturile și umerii tăi se odihnesc. Dacă este necesar, ghidul are mânere pentru o utilizare confortabilă.

 

PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Acest ghid sportiv elegant pentru alergare sau ciclism este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Designul unic de culoare în culori universale se potrivește cu adevărat tuturor. Datorită curelei reglabile, cureaua din jurul curelei este potrivită și pentru bărbații mai mari.

 
lesă pentru alergare unică de câine

STRUCTURA FLEXIBILĂ ȘI FIXĂ

Întreaga construcție a lesei este realizata din material flexibil dar în același timp extrem de rezistent, care poate rezista la sarcini mari chiar și de la cele mai puternice rase.

Centura, care face parte din lesă, înconjoară perfect corpul și se ține bine pentru alergare, exerciții, drumeții, ciclism și alte sporturi. Este echipat cu o carabină fiabilă cu fixare, datorită căreia puteți atașa lesa de guler într-o secundă. În plus, designul lesei este modern și elegant.

 • Doi ochi care servesc la ținerea câinelui în siguranță
 • Partea flexibilă, datorită căreia se atenuează zvâcnirea ghidajului, care este cauzată de ex. oprind brusc câinele
 • Doua carabiniere metalice care se atașează la guler și centura

 

PENTRU SPORT ÎN TIMP LIBER

Indiferent unde mergi sau ce faci, acest ghid grozav este un accesoriu unic pe care trebuie să-l ai atunci când îți plimbi câinele, drumeții, călătorii și alte activități. Lesa elastica este extrem de comodă și practică.

 

lesă pentru alergare universală pentru câini

CONȚINUTUL PACHETULUI

 • 1x centura reglabila
 • 1x lesa

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Lungimea centurii deschise: max. 1,21 m
 • Lungimea ghidajului: în stare întinsă max. 1,9 m
 • Cureaua are inchidere cu capse
 • Mărimea centurii poate fi reglată liber
 • Material: nailon, metal
 • Ghid reflectorizant
 • Culoare: verde, roșu - livrăm în funcție de disponibilitatea stocului

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: