Expansor de întărire

Cod: DS10429378
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Acum și tu poți avea o siluetă perfectă ușor și rapid cu un expander de întărire. Descoperiți cele mai bune echipamente pentru sala dvs. de sport de acasă. Exercițiul pe acest dispozitiv este extrem de eficient, eficient și plăcut. Îți poți antrena perfect întregul corp în câteva minute cu ajutorul unui singur dispozitiv.

Expansorul pentru exerciții este extrem de ușor și compact, nu ocupă mult spațiu, așa că îl poți lua cu tine peste tot. Te poți antrena acasă, la birou sau chiar în vacanță.

Îți poți antrena perfect abdomenul, picioarele, umerii, brațele, spatele și toți ceilalți mușchi. Acest dispozitiv este potrivit pentru începători și sportivi profesioniști.

De ce să plătiți pentru studiouri de fitness scumpe când vă puteți antrena mușchii în confortul propriei case? Acest instrument grozav de întărire vă va ajuta în acest sens.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet de doua luni de plasturi de slăbit pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Încearcă, de asemenea, jambiere de slăbit sau o centură de slăbire pentru a te ajută să slăbești în abdomen.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați discul rotativ - Rotana.

Dacă suferi de celulita soluția este un aparat special de masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXPANDER PENTRU ANTRENAREA PERFECTĂ A TOTULUI CORP

Pe expander Avantajul este că poți antrena fiecare parte musculară începând de la mușchii coapselor și picioarelor până la mușchii spatelui și abdominali și pe brațe și brațe, astfel încât să obții un dispozitiv care înlocuiește o serie de altele la un preț. Tipuri de exerciții care pot fi efectuate cu ajutorul expanderului:

În picioare: Pune picioarele în etrieri, stai drept, apucă mânerele cu ambele mâini și trage-le în sus spre piept.

Șezut: Puneți picioarele în etrieri, așezați-vă pe podea sau pe un covoraș. Prinde mânerele cu ambele mâini și trage-le spre piept.

La culcare: Intinde-te pe spate pe pamant sau pe o saltea, pune picioarele in etrieri si ridica-le indoite la genunchi. Țineți mânerele la nivelul burticii și întindeți picioarele până la genunchi.

La culcare 2: Întindeți-vă pe spate pe pământ, puneți picioarele în etrieri, țineți mânerele cu ambele mâini și trageți din pat pentru a vă așeza.

 

Erosto expander pentru antrenamentul întregului corp

 

PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI ATLETII PROFESIONISTI

Datorită spumei de cauciuc rezistente, dispozitivul este ideal pentru amatorii care doresc să-și îmbunătățească starea, precum și pentru profesioniștii care doresc să își îndeplinească cerințele într-un mod cuprinzător.

Utilizarea mașinii este atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 

ECONOMISEȘTI TIMP ȘI BANI

Acest expandor de întărire are o utilizare multifuncțională. Acesta va înlocui în mod fiabil mai multe dispozitive scumpe. Economisiți o mulțime de bani și timp cu acest dispozitiv.

 

 

CALITATEA MATERIALELOR PENTRU DURABILITATE MAXIMĂ

La producerea acestei mașini de întărire au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să îi asigure durabilitatea și longevitatea maximă. Prin urmare, puteți fi sigur că acest expander vă va dura.

 

expansor de întărire 

DEPOZITARE UȘOARĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, îți poți depozita cu ușurință expanderul de exerciții și îl poți folosi literalmente oriunde. De asemenea, este ideal pentru călătorii sau vacanță. Nu face zgomot, așa că nu ne deranjam vecinii în timp ce facem mișcare.

 

CÂT TIMP SA FAC EXERCIȚIUNEA?

Începeți antrenamentul pentru un timp, prima săptămână va dura 5-10 minute și apoi creșteți treptat această lungime. Este eficient să faci exerciții fizice de 20-30 de minute de trei ori pe săptămână. Vei recunoaște întărirea corpului tău după câteva săptămâni și vei slăbi cu atât mai bine.

 

expander pentru sport

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

  • Dimensiuni: 26 cm x 13 cm
  • Dimensiuni suport pentru picioare: 9cm x 10.5cm
  • Lungimea arcului (neîntins): 26cm
  • Lățimea mânerului: 10 x 2

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: