Petanca

UNDE CALITATEA ÎNTÂLNEȘTE PERFECȚIA

Bun venit în magazinul nostru online, unde calitatea se întâlnește cu perfecțiunea în lumea petanque-ului! Dacă sunteți în căutarea unor mingi de petanque de cea mai bună calitate și seturi complete, ați ajuns la locul potrivit. Colecția noastră extinsă este concepută pentru a satisface pasionații de petanque de toate nivelurile, de la începători la profesioniști experimentați. Să ne scufundăm în lumea petanque-ului și să descoperim de ce produsele noastre sunt excepționale.

Când vine vorba de petanque, calitatea mingiilor este primordială. Înțelegem importanța preciziei și durabilității, motiv pentru care oferim o gamă de mingi de petanque premium care sunt fabricate cu atenție pentru a îndeplini cele mai înalte standarde. Mingile noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale, ceea ce garanteaza o distributie optima a greutatii si performante exceptionale pe orice teren. Indiferent dacă joci pe pietriș, iarbă sau nisip, mingile noastre de petanque îți vor oferi aruncări consistente și precise, oferindu-ți un avantaj competitiv.


 

Cele mai vândute

set de mingi de petanca
205 RON –2 %
Mingi de petanca de calitate - set complet
În stoc (>5 buc.)
DS64743602
A fost: 205 RON  (–2 %)
199 RON
1 articole în total

Preţ

199 RON200 RON
1199200
set de mingi de petanca
205 RON –2 %
199 RON

  Faceți cunoștință cu acest set grozav de petanque, potrivit atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru cei recreativi. Pachetul contine 6 bile metalice, care...

DS64743602

Totuși, nu rămânem doar cu mingi individuale. De asemenea, oferim truse complete de petanque care includ tot ce aveți nevoie pentru a începe sau pentru a vă moderniza echipamentul existent. Seturile noastre sunt pregătite cu grijă pentru a vă oferi o experiență cuprinzătoare și pentru a vă oferi toate echipamentele necesare pentru un joc captivant de petanque. Fiecare kit include de obicei un set de bile de petanque de calitate, un dispozitiv de măsurare, un cric și o carcasă pentru depozitare și transport convenabil. Cu seturile noastre complete, vei avea totul la îndemână pentru a te bucura de ore întregi de distracție cu familia și prietenii.

Suntem mândri să oferim o gamă diversă de mingi de petanque și seturi pentru a se potrivi diferitelor preferințe și bugete. Fie că ești un jucător de agrement care caută o opțiune prietenoasă cu bugetul sau un jucător competitiv care caută echipament de nivel profesionist, noi te putem acoperi. Selecția noastră largă include o varietate de dimensiuni, greutăți și modele, permițându-vă să alegeți setul perfect pentru a se potrivi stilului dvs. de joc și esteticii personale. De la bile clasice din oțel inoxidabil la bile viu colorate, avem ceva pentru toată lumea.