Petanca

UNDE CALITATEA ÎNTÂLNEȘTE PERFECȚIA

Bun venit în magazinul nostru online, unde calitatea se întâlnește cu perfecțiunea în lumea petanque-ului! Dacă sunteți în căutarea unor mingi de petanque de cea mai bună calitate și seturi complete, ați ajuns la locul potrivit. Colecția noastră extinsă este concepută pentru a satisface pasionații de petanque de toate nivelurile, de la începători la profesioniști experimentați. Să ne scufundăm în lumea petanque-ului și să descoperim de ce produsele noastre sunt excepționale.

Când vine vorba de petanque, calitatea mingiilor este primordială. Înțelegem importanța preciziei și durabilității, motiv pentru care oferim o gamă de mingi de petanque premium care sunt fabricate cu atenție pentru a îndeplini cele mai înalte standarde. Mingile noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale, ceea ce garanteaza o distributie optima a greutatii si performante exceptionale pe orice teren. Indiferent dacă joci pe pietriș, iarbă sau nisip, mingile noastre de petanque îți vor oferi aruncări consistente și precise, oferindu-ți un avantaj competitiv.


 

Cele mai vândute

set de mingi de petanca
Mingi de petanca de calitate - set complet
În stoc (>5 buc.)
DS64743602
 
204 RON
1 articole în total

Preţ

204 RON205 RON
1204205
set de mingi de petanca
204 RON

  Faceți cunoștință cu acest set grozav de petanque, potrivit atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru cei recreativi. Pachetul contine 6 bile metalice, care...

DS64743602

Totuși, nu rămânem doar cu mingi individuale. De asemenea, oferim truse complete de petanque care includ tot ce aveți nevoie pentru a începe sau pentru a vă moderniza echipamentul existent. Seturile noastre sunt pregătite cu grijă pentru a vă oferi o experiență cuprinzătoare și pentru a vă oferi toate echipamentele necesare pentru un joc captivant de petanque. Fiecare kit include de obicei un set de bile de petanque de calitate, un dispozitiv de măsurare, un cric și o carcasă pentru depozitare și transport convenabil. Cu seturile noastre complete, vei avea totul la îndemână pentru a te bucura de ore întregi de distracție cu familia și prietenii.

Suntem mândri să oferim o gamă diversă de mingi de petanque și seturi pentru a se potrivi diferitelor preferințe și bugete. Fie că ești un jucător de agrement care caută o opțiune prietenoasă cu bugetul sau un jucător competitiv care caută echipament de nivel profesionist, noi te putem acoperi. Selecția noastră largă include o varietate de dimensiuni, greutăți și modele, permițându-vă să alegeți setul perfect pentru a se potrivi stilului dvs. de joc și esteticii personale. De la bile clasice din oțel inoxidabil la bile viu colorate, avem ceva pentru toată lumea.