Pedometre

ACCESORII SUPER FITNESS

Bine ați venit în magazinul nostru online, cel mai bun loc pentru pedometre și accesorii de fitness de înaltă calitate. Dacă sunteți în căutarea unei urmăriri precise a pașilor și a unei monitorizări complete a activității, ați ajuns la locul potrivit. Gama noastră largă de pedometre este concepută pentru toți pasionații de fitness, de la plimbători ocazionali la alergători pasionați.

Unul dintre cele mai populare produse ale noastre este pachetul de pedometru multifuncțional. Acest pachet cuprinzător include un pedometru de ultimă generație, care depășește numărarea pașilor. Datorită funcțiilor sale avansate, puteți monitoriza diferite aspecte ale călătoriei dvs. de fitness. Nu numai că vă urmărește pașii, ci și distanța parcursă, caloriile arse și chiar modelele de somn. Designul elegant al pedometrului și interfața ușor de utilizat îl fac un partener indispensabil pentru activitățile tale zilnice.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

82 RON154 RON
182154
Pachet pedometru multifuncțional + Geantă sport pentru brâu
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
154 RON

Pachetul include un Pedometru Multifuncțional + Geanta la Brâu Sport Running, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ. Pedometru modern cu afișaj digital pentru determinarea...

DE99964668
pedometre alergare mers pe jos drumeții
Ofertă Recomandare
82 RON

  Îți aducem un pedometru - pedometru modern cu afișaj digital pentru determinarea numărului de pași, distanța parcursa si grasimea corporala. Pedometrul de cea mai înaltă...

DS88601857

Pentru alergătorii pasionați și pasionații de sport, oferim un pedometru de alergare sportivă. Acest pedometru este proiectat să reziste chiar și la cele mai intense antrenamente și să ofere măsurători precise chiar și sub sarcini grele. Construcția sa robustă asigură durabilitate, iar caracteristica de rezistență la apă vă permite să vă depășiți limitele pe timp de ploaie sau soare. Rămâneți motivat în timp ce vă urmăriți distanța, viteza și ritmul, ajutându-vă să vă atingeți obiectivele de fitness.

Pe lângă pedometrele noastre multifuncționale, oferim și opțiuni de înaltă calitate, care includ măsurarea grăsimii corporale. Aceste pedometre depășesc urmărirea pașilor și se ocupă cu o analiză mai cuprinzătoare a compoziției corpului. Măsurarea procentului de grăsime corporală vă oferă informații prețioase despre starea generală de sănătate și progresul fizic. Aceste pedometre avansate sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră care oferă rezultate precise și vă permite să luați decizii informate cu privire la bunăstarea dumneavoastră.