Pachet pedometru multifuncțional + Geantă sport pentru brâu

Cod: DE99964668
Ofertă Recomandare
154 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Pachetul include un Pedometru Multifuncțional + Geanta la Brâu Sport Running, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Pedometru modern cu afișaj digital pentru determinarea numărului de pași, a distanței parcurse și a grăsimii corporale. Pedometrul de cea mai înaltă calitate, ușor de utilizat și fiabil este foarte precis, compact și proiectat ingenios. Pedometrul unic este o unitate din categoria sa de preț.

Geanta de alergare este confectionata dintr-un material plăcut moale dar în același timp rezistent. Dimensiunea compactă și greutatea redusă asigură că gentuță nu interferează cu sportul tău preferat. Datorită cataramei ferme și curelei reglabile, lucrurile tale sunt în siguranță. Acesta este un spațiu de depozitare grozav care nu vă restricționează în niciun fel mișcarea și își va îndeplini perfect funcția.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați și căștile unice pentru alergare.

Recomandăm un ghid unic de alergare pentru proprietarii de câini.

Pentru a pierde în greutate eficient, încearcă discul Rotan sau expandor de întărire.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

STEP METER MULTIFUNCȚIONAL UN AJUTOR DE FINE

Acest pedometru multifuncțional este un instrument excelent pentru sportivii activi, pentru persoanele care doresc să slăbească pentru turiști, persoane active sau pentru oricine vrea să știe câți pași vor parcurge pe zi. Valorile măsurate vă vor ajuta să aflați dacă aveți suficientă mișcare, dacă progresați în antrenament, câtă grăsime aveți și dacă vă descurcați bine în pierderea în greutate.


Pachet pedometru multifuncțional

 

CONTOR DE PAS UNIC CU CONTOR DE GRASIME CORPORALA

Cunoașteți acest pedometru de înaltă calitate și accesibil, cu utilizare multifuncțională, care include și un ceas cu alarmă puternic, ceas, cronometru, măsurarea distanței, numărul de pași, cantitatea de grăsime corporală și alte funcții. Poți folosi pedometrul pentru până la 5 persoane. datorită funcției de măsurare a grăsimii corporale, vei putea evalua în mod regulat cum te descurci când slăbești. Contorul de grăsime corporală vă va oferi informații exacte și adevărate.

 

DIMENSIUNI COMPACTE ȘI GREUTATE UȘOARĂ    

Datorită dimensiunilor sale compacte (9,2 x 5,2 cm), designului modern și greutății reduse, acest dispozitiv a devenit cel mai popular pedometru personal. Acest pedometru a fost folosit și apreciat ca produs premium de un număr de clienți mulțumiți din întreaga lume. A rezistat la un raport calitate-preț deosebit de ridicat. În categoria sa de preț, obține rezultate peste medie în măsurare precisă.

Design elegant și afișaj ușor de citit pentru un confort maxim de utilizare. Construcția durabilă asigură o durată lungă de viață a produsului.

 

MĂSURARE FIABĂ ȘI PRECISĂ

Pedometrul are o precizie ridicată de măsurare. Calculul distanței cu o precizie de 0,01 km. Poate face toate acestea datorită setărilor ingenioase care vă completează greutatea, înălțimea, vârsta și sexul. Datorită acestor date, pe care le puteți selecta cu ușurință, pedometrul poate măsura cu o precizie peste medie.


Geantă sport pentru brâu


 

GENTUȚA DE BRAU SPORTIVĂ UNICĂ

Nu vă lăsați limitat de rinichii mari și fără formă care interferează cu fiecare mișcare. În comparație cu alți rinichi, această pungă pentru rinichi are un design subțire, este compactă, confortabilă și nu ocupă mult spațiu, astfel încât să poți depozita cu ușurință tot ce ai nevoie. Telefoanele mobile, cheile, documentele, banii sau alte obiecte nu reprezintă o problemă pentru acest rinichi grozav.

  • Geantă de rulare premium pentru rinichi
  • Design subțire
  • Atât pentru bărbați, cât și pentru femei
  • Curea elastica și rezistență
  • Spațiu compact de depozitare
  • Mod ușor de a regla cureaua până la 127 cm
  • Aspect elegant

 

Pachet pedometru multifuncțional

 

PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Acest rinichi sportiv elegant este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Designul unic de culoare în culori universale se potrivește cu adevărat tuturor. Datorită curelei reglabile, banda de alergare este potrivită și pentru bărbații mai mari. Dimensiune in max. Stare intinsa: 127 cm.

 

STRUCTURA FLEXIBILĂ ȘI FIXĂ

Întreaga construcție a pungii pentru rinichi este realizată dintr-un material flexibil care este suficient de puternic și vă protejează perfect toate obiectele de valoare. Înconjoară perfect corpul și ține excelent pentru alergare, exerciții, drumeții și orice sport. Cureaua de cauciuc este echipată cu o carabină fiabilă cu fixare, datorită căreia vă puteți pune rinichiul într-o secundă. În plus, designul rinichiului este modern și elegant. De asemenea, poți arăta grozav în timp ce alergi.

 

ASCULTAȚI MUZICĂ CHIAR LA SPORT

Bucură-te de sportul tău cu muzică. Pur și simplu conectați căștile printr-un orificiu special din rinichi, lăsați telefonul jos și vă puteți bucura de mișcare însoțită de muzică grozavă. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji unde să vă puneți telefonul. Mâinile tale vor rămâne libere, așa că te poți concentra doar pe sport.

 

PENTRU TIMP LIBER ȘI PENTRU CĂLĂTORII

Indiferent unde mergi sau ce faci, acest rinichi grozav va fi următoarea ta mână. Este un accesoriu grozav pe care trebuie să-l ai atunci când îți plimbi câinele, drumeții, călătorii și alte activități. Folosește această pungă pentru rinichi pe post de centură pentru bani și obiecte de valoare. Punga pentru brâu este extrem de subțire, așa că o poți ascunde pur și simplu sub cămașă sau jachetă. Îl poți folosi atunci când călătorești, în tren, în autobuz, pe scurt, oriunde vrei ca obiectele tale de valoare să fie în siguranță.

 

geantă la brîu

 

MULT SPAȚIU DE DEPOZITARE

În ciuda dimensiunilor sale aparent mici, într-adevăr se potrivește foarte mult în acest rinichi grozav. Datorită spațiului de depozitare conceput practic, îți poți depozita cu ușurință telefonul mobil, cheile, căștile, documentele de numerar și alte obiecte. Geanta pentru rinichi are un buzunar mare și două buzunare laterale.

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: