Mingi de petanca de calitate - set complet

Cod: DS64743602
204 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest set grozav de petanque, potrivit atât pentru jucătorii profesioniști, cât și pentru cei recreativi. Pachetul contine 6 bile metalice, care sunt marcate pentru o identificare mai ușoară. Purcelul colorat este bine vizibil pe toate suprafețele. Ambalajul luxos al mingii facilitează transportul și depozitarea.

Petang este un joc ideal în aer liber pe care îl poți juca oriunde pe plajă, grădină, grătar, sărbători de familie și corporative și alte ocazii. Poate fi jucat de oricine, copii, adulți sau bătrâni.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, acest set este extrem de durabil si va rezista ani de zile. Este ideal ca un cadou neobișnuit pentru bărbați și femei de toate vârstele. Cu acest set primești tot ce ai nevoie pentru joc. Setul este ideal pentru 2 până la 6 persoane.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

SET COMPLET PENTRU PETANCA

Setul nostru de petanca conține 6 bile metalice din oțel de calitate. Drept urmare, sunt extrem de puternice și durabile și pot rezista la orice manipulare. Purcelul (mingea mica) are o culoare strălucitoare, astfel incat poate fi văzut in iarba. Pachetul include și un șnur pentru măsurarea distanței. Husa robustă cu fermoar este puternică, durabilă și în același timp arată luxoasă. Datorită lui, transportul și depozitarea vor fi ușoare. Cu acest set, ai tot ce ai nevoie pentru a putea juca acest joc grozav oriunde.


mingi-petanque-unic

 

SET PENTRU 2 PÂNĂ 6 JUCĂTORI

Setul contine 6 bile, care sunt marcate astfel incat sa poată fi recunoscute cu usurinta. Astfel poți crea până la 3 echipe de doi jucători. Ideal pentru sărbători de familie mai mari.

 

JOC DIVERTIT ȘI FASCINAT PENTRU DIVERSE OCAZII

Acest joc clasic petang este un joc distractiv de echipă pe care îl poți juca oriunde. Îl poți juca în grădina din parc și oriunde vrei. Se pot alătura persoane de toate vârstele, precum copii, adolescenți, adulți, vârstnici etc. Ideal pentru picnicuri de familie, jocuri de grădină, camping, plajă, tot felul de petreceri, activități corporative și alte evenimente sociale.

 

mingi-petanque-calitate

 

CADOU PERFECT

Ești în căutarea unui cadou neobișnuit care să mulțumească atât tinerii, cât și bătrânilor? Jocul petaque este un cadou ideal pentru bărbați și femei de toate vârstele. Potrivit pentru Crăciun, zile de naștere, zile onomastice ca cadou pentru aprobarea casei și alte ocazii. Datorită ambalajului solid și luxos, mingile arată elegant și modern.

 

CE ESTE PETANCA

Petanque este un joc de masă în aer liber potrivit în principal pentru vară pe plaje cu nisip sau zone înierbate. Echipele încearcă să plaseze mingile cât mai aproape de poartă, care este formată dintr-o minge, așa-numita Purcel. Principiul jocului este foarte simplu, dar stăpânirea perfectă a tehnicii și tacticii necesită un antrenament regulat.

 

CELE MAI ÎNALTĂ CALITATE DE MATERIALE ȘI UN DESIGN UNIC

La producerea acestor bile au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce garantează funcționalitatea și durabilitatea produsului. Acest lucru face ca bilele să fie rezistente la crăpare în timpul utilizării pe termen lung. Poți fi sigur că aceste mingi îți vor rezista.

 

mingi-petanque-unic

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

  • 1x Pétanque - husă set mare
  • 6x minge mare
  • 1x minge mică
  • 1x Dantela

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: