Trenajor de tenis de calitate

Cod: DS64600612
75 RON
În stoc (>5 buc.)
Variantă

 

Faceți-vă antrenamentul cât mai eficient posibil. Acest simulator special de tenis vă va ajuta cu asta. Puteți antrena trimiteri, backhand, forehand, tehnică și alte activități.

În timpul antrenamentului, nu vei fi deranjat de alergarea constantă în jurul mingilor și te vei putea concentra pe antrenament. Acest instrument vă va ajuta să vă eficientizează antrenamentul cu până la 100%. Vei economisi timp, te vei concentra mai bine și te vei putea antrena mai bine și mai eficient.

Simulatorul de tenis este realizat din materiale premium de calitate unica. Designul patentat, baza speciala, coarda elastica rezistenta si lungă fac din acest aparat un produs premium in categoria sa.

Îmbunătățiți-vă tehnica și răsfățați-vă cu un antrenament individual cu ajutorul acestui antrenor. Antrenamentul tău va fi de până la două ori mai eficient.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ANTRENOR DE TENIS - UN AJUTOR PENTRU ANTRENAMENTUL INDIVIDUAL PERFECT

Principala problemă la antrenamentul de tenis solo este mingea, care fuge de tine și nimeni nu îți va întoarce pasa. Astfel îți pierzi concentrarea, antrenamentul în sine este mai scurt, mai puțin eficient și majoritatea antrenamentelor de tenis solo nu sunt foarte utile. Nu trebuie să pierdeți timpul cu acest antrenor, acesta vă va aduce mereu mingea înapoi. Puteți antrena confortabil trimiteri, backhand, forhand, joc individual și alte activități. Este, de asemenea, un ajutor perfect atunci când se joacă împotriva unui perete. Acest instrument este neprețuit pentru antrenament.


univerzalis tenisz trener

 

DEZVOLTĂ-ȚI ABILITĂȚILE DE TENIS

Antrenamentul individual vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile sportive la un nou nivel. Exersându-ți abilitățile de tenis cu un antrenor, vei câștiga viteză, coordonare și rezistență mai mare. Vă va îmbunătăți concentrarea, abilitățile sportive și vă va dezvolta interesul pentru acest sport. Încearcă-l acum și antrenează-te toată ziua.

 

POTRIVIT PENTRU INTERIOR ȘI EXTERIOR

Puteți folosi acest antrenor de tenis oriunde. Îl poți folosi pe teren, in gradina, in sala de sport, în grădina și chiar în apartament. Baza specială conține mânere cauciucate speciale care servesc pentru o mai bună stabilitate, în special pe suprafețe alunecoase precum podeaua sau sală de sport. Astfel te poți antrena oriunde.

 

FÂNĂ LUNGĂ ȘI PUTERNICĂ

Coarda pentru atasarea mingii este suficient de lungă, puternică și elastica pentru a satisface nevoile de antrenament atat ale profesionistilor cat si ale începătorilor. Este atașat de o bază solidă pe care o așezi după cum ți se potrivește. Datorită acestui instrument, antrenamentul tău individual va fi perfect.


praktikus tenisz trener

 

CALITATE SUPERIOARĂ ȘI DESIGN SOFISTICAT

La producerea acestui antrenor au fost folosite materiale de top, ceea ce va asigura durabilitate maxima. Designul simplu și inteligent va asigura unicitatea și funcționalitatea produsului. Acest antrenor solo are o frânghie elastică de înaltă calitate, o bază stabilă și puternică și o minge de tenis de înaltă calitate.

 

CUM SE FOLOSEȘTE ANTRENORUL DE TENIS?

Folosirea unui antrenor de tenis este foarte ușor și poți începe să te antrenezi aproape imediat! Puteți opera singur antrenorul ușor, rapid și aproape oriunde. Lipiți tampoane anti-alunecare (incluse) de la bază până la bază. Legați cauciucul inclus la un capăt de minge și la celălalt capăt cu o clemă de bază. Asigurați-vă că totul este bine fixat. Turnați apă în bază sau turnați nisip în bază prin orificiul din partea de sus. Acest lucru face antrenorul gata de utilizare.


tenisz trener az individualis edzesekhez

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

  • 1x minge de tenis
  • 1x cauciuc 4 m
  • 1x clema
  • 1x baza
  • 1x tampoane anti-alunecare
  • Dimensiuni baza: 24,5 cm x 20,5 cm x 6,5 cm
  • Lungime cauciuc: aproximativ 4 m
  • Livrăm în funcție de disponibilitatea stocului

 

Video ilustrație:

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: