Simulator de fotbal de calitate

Cod: DS16060735
80 RON –6 % 75 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți-vă antrenamentul cât mai eficient posibil. Acest ajutor unic de antrenament vă va ajuta în acest sens. Puteți exersa șutul, trecerea, jonglarea, controlul mingii, mânerele și alte activități.

Nu vei fi deranjat de alergarea în jurul mingii în timpul antrenamentului și te vei putea concentra asupra antrenamentului tău. Acest instrument vă va ajuta să vă eficientizează antrenamentul cu până la 100%. Vei economisi timp, te vei concentra mai bine și te vei putea antrena mai bine și mai eficient.

Simulatorul de fotbal este realizat din materiale premium de calitate unică. Designul patentat, centura confortabilă în talie, frânghia elastică puternică și lungă fac din acest dispozitiv un produs premium în categoria sa.

Îmbunătățiți-vă tehnica piciorului și lucrul cu mingea cu acest antrenor. Antrenamentul tău va fi de până la două ori mai eficient.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet convenabil de 2 simulatoare de fotbal pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ANTRENOR DE FOTBAL - INSTRUMENT PENTRU ANTRENAMENT INDIVIDUAL PERFECT

Principala problemă cu antrenamentul solo este mingea, care fuge de tine. Astfel pierzi concentrarea și antrenamentul în sine este mai scurt și mai puțin eficient. Cu acest antrenor, nu trebuie să pierzi timpul strângând mingea. Puteți antrena confortabil mânere, lovituri, hobby-uri, dribling cu mingea, pase, controlul mingii și alte activități. Acest instrument este neprețuit pentru antrenament.

 
antrenor unic de fotbal

 

CUREA PUTERNICĂ ȘI COMODĂ

Ajutorul nostru de antrenament pentru fotbal are o centură confortabilă. Drept urmare, se antrenează confortabil, nu împinge și nu interferează cu antrenamentul. Datorită designului patentat, absoarbe perfect presiunea la lovirea mingii.

 

CUREA LUNGĂ ȘI PUTERNICĂ

Coarda pentru atașarea mingii este suficient de lungă, puternică și elastică pentru a răspunde nevoilor de antrenament atât ale profesioniștilor, cât și ale începătorilor. Datorită acestui instrument, antrenamentul tău individual va fi perfect.

 

POTRIVIT PENTRU TOATE DIMENSIUNILE MINGILOR

Acest simulator de fotbal este perfect pentru mingi de fotbal de dimensiunea 3, 4, 5 și mingi standard de volei și alte mingi. Jucătorii de la toate nivelurile pot folosi acest kit de antrenament pentru a-și îmbunătăți abilitățile de manipulare a mingii.

 

antrenor practic de fotbal

 

CALITATE ȘI DESIGN SUPERIOR

La producerea acestui antrenor au fost folosite materiale de top, ceea ce va asigura durabilitate maxima. Designul simplu și inteligent asigură unicitatea și funcționalitatea produsului. Acest antrenor solo are o centură din neopren de înaltă calitate, cu velcro mai lung și cusături puternice. Funia este fabricată din cauciuc de înaltă calitate.

 

CUM SE FOLOSEȘTE ANTRENORUL DE FOTBAL?

Utilizarea unui simulator de fotbal este foarte simplă și poți începe practic să te antrenezi imediat. Mai întâi, plasați o centură în jurul curelei și fixați-o la dimensiunea dorită cu Velcro. Desfaceți fermoarul celălalt capăt al antrenorului unde se află zona mingii. Introduceți mingea de fotbal și fixați-o cu Velcro, astfel încât să se țină ferm și să nu cadă. Tot ce rămâne este să setați lungimea ideală a cauciucului cu o cataramă glisantă și antrenamentul poate începe.


antrenor de fotbal pentru dezvoltare rapidă

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Culoarea neagră
 • Material: 70% SBR + 20% poliuretan
 • Lungime centură în talie: aproximativ 94 cm
 • Lățime centura: 7,5 cm
 • Lungime fermoar cu fermoar: aproximativ 37 cm
 • Lungime cauciuc: aproximativ 150 cm
 • Curea elastică în talie
 • Catarame și curele reglabile
 • Nu este o jucărie pentru copii
 • Vă recomandăm să îl folosiți în sală sau în aer liber
 • Mingea de fotbal nu este inclusă

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: