Minge de fotbal - Disc de aer

Cod: DS35302695
95 RON –16 % 79 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest disc Air unic cu care copiii dvs. pot juca fotbal într-un apartament sau casă și nu trebuie să vă faceți griji că vor sparge ceva sau vor deteriora podeaua sau mobilierul.

Îl poți folosi pe orice suprafață netedă atât în ​​interior, cât și în exterior, de exemplu, pe podea din lemn, linoleum, beton lustruit. Un ventilator puternic ridică discul, astfel încât acesta se mișcă cu ușurință. Sunteți sigur că nu vă va zgâria podeaua. Datorită barelor de protecție, nu îți va deteriora mobila și nu doare să o lovești.

Luminile LED unice permit folosirea chiar și în întuneric, ceea ce copiii îi plac cu adevărat. Materialele plastice special întărite și tehnologia de producție brevetată sunt o garanție a duratei maxime de viață. Acest instrument unic este potrivit pentru antrenament și joacă, deoarece ajută la dezvoltarea coordonării și a inteligenței mișcării.

Cu acest disc de aer, copilul tău va râde și se va distra ore întregi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MINGE UNICA DE FOTBAL - DISC AIR

Ai acasă un fotbalist care încearcă să se antreneze cât mai mult? Cumpără-i acest disc original de fotbal - air disc. Disc de fotbal - discul de aer funcționează pe principiul unei perne de aer. Cu discul de fotbal - disc de aer, copiii se pot juca nu doar afară, ci și acasă, și nu trebuie să vă faceți griji că vor sparge ceva.


aer-disc-minge-fotbal

 

PROIECTA PENTRU UN APARTAMENT SAU CASĂ

Acest disc unic de fotbal de aer este destinat pentru a juca acasă sau într-un apartament. Îl poți folosi pe podea, parchet, gresie, dar și pe mocheta sau parchet. Nici măcar nu trebuie să vă faceți griji pentru zgârieturile de pe podea. Copiii se pot juca chiar și pe terenul neted.

 

EFECTE LED UNICE

E timpul pentru distracție. Datorită luminilor LED multicolore, această minge este o jucărie unică chiar și pe întuneric. Iluminarea unică vă va distra copilul ore întregi.

 

NU VA DETERMINA MOBILIERA SAU PARDOSELA

Hover ball este o minge inteligentă de fotbal pentru apartament cu iluminare LED. Nu va sparge nimic și va oferi multă distracție. Nu sară în aer ca o minge, ci alunecă pe podea și astfel nu lasă zgârieturi. Acest lucru va fi apreciat atât de jucătorii adulți, cât și de părinții copiilor activi. Acest lucru este posibil datorită construcției speciale, care constă dintr-o suprafață de alunecare inferioară cu un ventilator și capacul superior solid cu un capac stabil din spumă pentru a proteja mobilierul, pereții și colțurile.


minge-fotbal-unica

 

CA UN AJUTOR UNIC DE FORMARE

Ai un fotbalist acasă? Afară plouă și nu te poți antrena? Cumpără-i acest disc unic și se poate antrena în confortul casei lui. Poate antrena tehnica, controlul mingii sau trecerea. În același timp, ești sigur că mobilierul și podelele tale sunt în siguranță.

 

CADOUL PERFECT

Copiii iubesc fotbalul. Și îl vor iubi și mai mult cu acest disc unic de fotbal de aer. Este un cadou unic pentru tineri și bătrâni, fete și băieți. Acest disc de aer este un cadou popular pentru Crăciun, zile de naștere și alte ocazii.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Bara de protecție super moale și durabilă se va asigura că picioarele tale nu te vor răni când dai cu piciorul. Datorită motorului puternic îmbunătățit, bila plutitoare este mai fiabilă și plutește mai sus. Plastic ABS rezistent, non-toxic, garantează calitate înaltă și viață lungă.

 
unic-aer-disc

 

SPECIFICATIILE PRODUSULUI

  • Când este pornită, mingea schimbă spectrul de culori cu un efect de amestecare.
  • Material: plastic
  • Dimensiuni minge: diametru 18 cm, inaltime 7 cm
  • Alimentare: 4x baterii AA (nu sunt incluse)

  

Video ilustrativ:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: