Pătură de picnic de calitate – impermeabilă

Cod: DS24117052
Ofertă Recomandare
104 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O pătură de picnic de calitate este o soluție ideală pentru orice picnic, stând în natură, sport, drumeții, grătare, plajă și alte ocazii.

Această pătură este complet impermeabilă, așa că poți fi sigur că te va proteja de petele de iarbă, nisip, noroi și umezeală. Proprietățile bune de termoreglare și materialul gros confortabil vor asigura că șezatul va fi plăcut și confortabil.

Această pătură de picnic este mult mai durabilă decât păturile clasice. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, designului elegant și dimensiunilor mari, puteți fi sigur că acesta este un produs premium care vă va rezista ani de zile.

Pătura este ușor de pliat și, datorită fermoarului, se ține perfect în forma sa pliată. Este confortabil de purtat și nu ocupă mult spațiu. Cunoașteți această pătură impermeabilă unică cu care fiecare picnic va fi o adevărată experiență.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PROTEJAȚI ÎMPOTRIVA MURDĂRIEI SAU NISIPULUI

De acum înainte, nu mai trebuie să vă faceți griji că vă murdăriți hainele de pe pământul umed sau că vă murdăriți hainele de iarbă, noroi sau nisip. Pătura are încorporat un strat special impermeabil pe partea inferioară, care vă protejează în mod fiabil de murdărie, noroi și nisip. Descoperiți protecția perfectă la un preț avantajos.


impermeabilă-picnic-pătură

 

UNDE UTILIZAȚI PĂTURA PESTE TOT

Pernuța impermeabilă împiedică pătrunderea umezelii din sol. Are proprietăți bune de termoreglare, așa că nu lasă atât de mult frigul de la sol, deci este perfect pentru iarbă, picnicuri, camping, plajă, concerte în aer liber, sport, drumeții, evenimente sportive și oricând ești în aer liber .

 

DIMENSIUNE PERFECTĂ

Această pătură de picnic oferă mult spațiu pentru tine și cei dragi. Dimensiunile compacte de 180x145 cm asigură o utilizare versatilă și o depozitare și portabilitate ușoară. Îl poți lua confortabil cu tine oriunde.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel ești sigur că această pătură te va servi mulți ani. Este mult mai rezistentă decât o pătură obișnuită, impermeabilă și, de asemenea, elegantă. Vei străluci la fiecare picnic alături de ea.


calitate-picnic-pătură

 

PENTRU ȘEDERE CONFORTĂ

Această pătură de picnic este confecționată din țesătură groasă și durabilă și un strat impermeabil. Datorită acestui lucru, este plăcut și confortabil să stai pe el.

 

COMPOZIȚIE SIMPLU

Pătura de picnic este ușor de pliat și de fixat cu Velcro. Datorită acestui lucru, ocupă puțin spațiu și este confortabil de purtat. În plus, atunci când este pliat, arată ca o geantă mică.

 

SPECIFICATII TEHNICE

  • Covorașul este ușor de întreținut, doar ștergeți cu o cârpă umedă
  • material: PPE, impermeabil
  • dimensiuni dupa desfacere: 145 x 180 cm
  • greutate: 500 g

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: