Dușuri de camping

CONFORTABLE ȘI PORTABILE

Vă planificați următoarea excursie în camping și vă întrebați cum să rămâneți curat și proaspăt în timp ce sunteți în natură? Nu căutați mai departe decât dușurile de camping! Aceste sisteme de duș convenabile și portabile sunt concepute special pentru a fi utilizate în zone îndepărtate unde instalațiile sanitare interioare tradiționale nu sunt disponibile.

În magazinul nostru electronic pentru dușuri de camping, oferim o selecție largă de dușuri de camping care se potrivesc tuturor nevoilor și bugetelor. Produsele noastre variază de la pompe manuale de bază până la modele avansate alimentate cu energie solară, astfel încât să puteți găsi dușul perfect pentru a satisface cerințele dumneavoastră specifice.


 

Cele mai vândute

duș portabil cu baterie turistică
 
302 RON
duș solar unic
Duș solar - duș portabil de camping 40 l
În stoc (>5 buc.)
DS86740749
 
97 RON
2 articole în total

Preţ

97 RON302 RON
197302
duș portabil cu baterie turistică
302 RON

Răsfățați-vă cu răcoare oriunde și în orice moment. Cu acest duș portabil, poți merge la cort sau la camping. De asemenea, vă va servi bine în...

DS43117258
duș solar unic
97 RON

Dușul solar unic de camping este un instrument excelent pentru toate grătarele, campingul, în grădină, pentru depozitarea și transportul apei. Geanta poate fi pliată convenabil...

DS86740749

Dușurile noastre de camping sunt ușoare și ușor de transportat, făcându-le ideale pentru drumeții și rucsacii care au nevoie să călătorească ușor. De asemenea, sunt ușor de configurat și utilizat, astfel încât să puteți fi gata să faceți duș în cel mai scurt timp. În plus, dușurile noastre de camping sunt proiectate pentru a fi durabile și de lungă durată, astfel încât să vă puteți bucura de ele pentru multe alte excursii de camping.

Indiferent dacă preferați un duș cald sau rece, dușurile noastre de camping se vor adapta nevoilor dumneavoastră. Va oferim modele cu temperatura apei reglabila, astfel incat sa va puteti bucura de un dus confortabil chiar si pe vreme rece. Unele dintre dușurile noastre de camping sunt dotate și cu un încălzitor de apă încorporat, permițându-vă să încălziți apa din mers pentru un duș cald și răcoritor.