AMBALARE DUBLĂ - Coș de picnic cu strat termoizolant

Cod: DA28040859
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un coș de picnic de calitate este o soluție ideală pentru orice picnic, stând în natură, sport, drumeții, grătare, plajă și alte ocazii.

Acest cos este practic, spatios si util. Datorită stratului de protecție din aluminiu, poate menține alimentele reci sau calde. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este perfect portabil.

Proprietățile bune de termoreglare și materialul gros confortabil vor asigura că gustările tale vor avea un gust uimitor chiar și în zilele toride de vară.

Este confortabil de purtat și nu ocupă mult spațiu. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, designului elegant și dimensiunilor adecvate, puteți fi sigur că acesta este un produs premium care vă va rezista ani de zile. Cunoașteți acest coș de picnic, cu care fiecare picnic va fi o adevărată experiență.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PĂSTRĂ MANCAREA RECE SAU CALDE

Datorită stratului termoizolant de înaltă calitate, coșul poate menține alimentele la temperatura în care ai pus-o. Această caracteristică este de neprețuit mai ales în lunile fierbinți de vară.


unic-carne-pentru-un-picnic

 

PROTEJAȚI ÎMPOTRIVA INSECTELOR

De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că gustările voastre se murdăresc din cauza pământului umed sau a nisipului. Puteți închide comod coșul cu un fermoar. În acest fel, îl poate proteja în mod fiabil de insecte. Descoperiți protecția perfectă la un preț avantajos.

 

ORIUNDE ÎL FOLOSEȘTI

Coșul de picnic este un companion ideal pentru gradina, picnic, camping, plaja, concerte in aer liber, sport, drumetii, evenimente sportive si ori de cate ori esti in aer liber.

 

DIMENSIUNE PERFECTĂ

Coșul de picnic oferă suficient spațiu pentru gustări pentru tine și cei dragi. Puteți împacheta băuturi, fructe, prăjituri, cârnați și orice doriți. Dimensiunile compacte asigură o utilizare versatilă și o depozitare și portabilitate ușoară.


mierlă individuală

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate cu tehnologie modernă de producție. Astfel esti sigur ca acest cos de picnic te va servi multi ani. Este durabil și elegant. Vei străluci la fiecare picnic cu ea.

 

SPECIFICATII TEHNICE

  • Dimensiuni: 22 x 15 x 12 cm (volum 4 l)
  • Material: plastic + strat izolator din aluminiu
  • Cos imitatie ratan
  • Pungă alimentară cu un strat izolator
  • Curea practică pentru transport ușor
  • Întreținere ușoară
  • Însoțitorul ideal pentru un picnic
  • Izolația menține temperatura alimentelor

 

Video ilustrativ:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: