Steppers

CĂUTAȚI O MODALITATE DE A RĂMÂNE ACTIVI ȘI ÎN FORMĂ ACASĂ?

Steppers poate fi soluția pe care o căutați! Aceste aparate de exerciții compacte simulează mișcarea de urcare a scărilor și oferă un antrenament cu impact redus care vizează fesele, cvadricepsul și vițeii.

Oferim o selecție largă de steppere de la mărci de top în magazinul nostru online. Fie că sunteți în căutarea unui model de bază pentru început sau a unui aparat mai avansat cu caracteristici suplimentare, avem ceva pentru toată lumea.


 

Cele mai vândute

stepper
 
327 RON
1 articole în total

Preţ

327 RON328 RON
1327328
stepper
327 RON

  Faceți cunoștință cu unicul stepper Twist Swing cu frânghii care vă vor întări mușchii și vă vor îmbunătăți forma generală. Acum puteți avea echipamente moderne de exerciții...

DS60187692

Treptele noastre sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi oricărui spațiu și buget.

În plus, cu site-ul nostru ușor de utilizat și procesul de plată securizat, puteți cumpăra cu încredere și liniște sufletească. Deci, de ce să așteptați? Începeți să răsfoiți astăzi selecția noastră de steppere și faceți primul pas spre un stil de viață mai sănătos și mai activ!