Coarda de sărit

O MODALITATE EFICIENTĂ DE A VĂ PUNE ÎN FORMĂ

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și eficient de a vă pune în formă, atunci nu căutați mai departe de gama noastră de corzi de sărituri! Fie că sunteți începător sau un pasionat experimentat de fitness, avem coarda de sărituri perfectă pentru dvs.

În selecția noastră, veți găsi atât coarde de săritură tradiționale, cât și coarde de săritură inteligente digitale cu contoare, care sunt perfecte pentru a vă urmări progresul și pentru a vă atinge obiectivele de fitness. Cu caracteristici precum lungimi reglabile și mânere confortabile, corzile noastre de sărituri sunt concepute pentru a vă face antrenamentul cât mai eficient și confortabil posibil.


 

Cele mai vândute

2 articole în total

Preţ

72 RON112 RON
172112
coardă de sărit
Ofertă Recomandare
72 RON

Vrei să știi de câte ori ai sărit? Această frânghie unică are un contor de frânghie încorporat. Pe baza acestor date, este posibil să vă ajustați și să vă simplificați...

DS70252174
o arbaletă unică cu un computer
112 RON

  Vrei să știi de câte ori ai sărit coarda, cât timp ai făcut mișcare sau câte calorii ai ars în timpul efortului? Această frânghie unică are un numărător încorporat de calorii...

DS88858254

Pe lângă faptul că este un antrenament cardio excelent, corzile de sărituri sunt, de asemenea, un exercițiu cu impact redus, care este ușor pentru articulații. Și pentru că îl puteți folosi în mod convenabil acasă sau în deplasare, puteți încorpora cu ușurință Jump Roping în programul dvs. ocupat.

Deci, de ce să așteptați? Răsfoiți selecția noastră de frânghii de sărituri astăzi și faceți primul pas către o viață mai sănătoasă și mai fericită! Și nu uitați, cu prețurile noastre competitive și transportul rapid, nu există niciun motiv pentru a nu începe cu Jump Roping astăzi.