Coardă de sărit cu contor - coarda digitală inteligentă - sărituri cu și fără coardă

Cod: DS88858254
112 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Vrei să știi de câte ori ai sărit coarda, cât timp ai făcut mișcare sau câte calorii ai ars în timpul efortului? Această frânghie unică are un numărător încorporat de calorii arse, lungimi ale exercițiilor și numărul de sărituri. Pe baza acestor date, este posibil să vă ajustați și să vă faceți exercițiul mai eficient.

10 minute de sărit cu coarda echivalează cu 30 de minute de alergare. 10-15 minute pe zi vor fi suficiente și vei simți cum îți lucrează șoldurile, coapsele și talia. Veți observa rapid cum dispar caloriile în exces, masa musculară devine mai puternică și starea generală crește.

Mânerele ergonomice speciale asigură o prindere confortabilă și fermă chiar și cu mâinile transpirate. Coarda reglabilă pentru o siluetă de până la 200 cm înălțime vă permite să o reglați confortabil în funcție de înălțimea dvs. Poate fi folosit pentru sărituri cu sau fără frânghie.

Coardă de sărit este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei, pentru sportivii profesioniști și începători.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

COARDĂ PENTRU SĂRIT - UN AJUTOR IDEAL PENTRU REDUCEREA GREUTĂȚII

Vrei să slăbești și să construiești mușchi puternici fără prea mult exercițiu? Sunteți în căutarea unui ajutor de exercițiu eficient, de înaltă calitate și ieftin? Așa că această frânghie unică pentru sărituri cu contor este destinată ție.

Coarda noastră de săritură se mândrește cu o precizie ridicată de măsurare. Un calcul foarte precis al categoriilor arse, al numărului de frânghii sau al timpului de exercițiu vă vor oferi informațiile necesare despre eficacitatea exercițiului dumneavoastră.


unic-swihadlo-cu-calculator

 

SĂRIT CU COARDĂ SAU FĂRĂ COARDĂ

Configurația cu două frânghii permite sărituri cu sau fără frânghie. Puteți regla confortabil frânghia în funcție de înălțimea dvs. Dacă ai puțin spațiu, poți înlocui capătul cu bile și poți sări confortabil chiar și în spații restrânse.

 

DE CE SARI PESTE COARDĂ

Săritul cu coarda timp de 10 minute este la fel de eficient ca și joggingul timp de 30 de minute pe zi.

Colegiul American de Medicină Sportivă raportează că săritul cu coarda timp de 12-20 de minute de cel puțin 3 ori pe săptămână are un efect pozitiv asupra activității inimii și a circulației sanguine, crește capacitatea pulmonară și, de asemenea, eficiența utilizării oxigenului. Întărește semnificativ rotatorii umărului, delturile posterioare neglijate, antebrațele, gambele și mijlocul corpului. De asemenea, îmbunătățește coordonarea, dexteritatea, reflexele și rezistența mentală.

 găsitor cu afișaj LCD

MÂNERE ERGONOMICE

Mânerele coardei de sărit sunt special concepute cu accent pe ergonomia mișcării. Mânerele cu un tratament special de plastic anti-alunecare asigură o prindere ușoară și fermă chiar și cu mâinile transpirate. Exercițiul va fi cât mai convenabil și confortabil posibil.

Coardă de sărit are două butoane:

  • RESET: resetează afișajul
  • MOD: comută între afișaj - număr de sărituri - calorii arse - kilometri - mile
  • Afișajul se aprinde/oprește automat

 

DIMENSIUNI COMPACTE ȘI GREUTATE MICĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte, designului modern și calității înalte, coarda de săritură a fost folosită și apreciată ca produs premium de mulți clienți mulțumiți din întreaga lume. S-a remarcat mai ales prin raportul ridicat calitate-pret. Design elegant și afișaj ușor de citit pentru un confort maxim de utilizare. Construcția durabilă asigură o durată lungă de viață a produsului.

 
coarda digitală de sărit

 

DIMENSIUNE UNIVERSALĂ

Coardă de sărit este potrivită pentru femei, copii și bărbați. Poți monta cu ușurință frânghia și o poți regla în funcție de înălțimea ta, astfel încât să te poți antrena cât mai confortabil și confortabil.

 

CALITATEA MATERIALULUI PENTRU DURABILITATE MAXIMĂ

La producerea acestei coarde de săritură au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să fie asigurată durabilitatea maximă și durata de viață a acesteia. Prin urmare, poți fi sigur că această frânghie te va rezista.

Principalul avantaj al acestei coarde de săritură este prețul relativ scăzut pentru calitatea înaltă a produsului. Datorită materialelor de înaltă calitate și tehnologiei moderne de producție, această frânghie este un produs premium de care te vei îndrăgosti.

 

* Livrăm culoarea în funcție de disponibilitatea stocului


 

NÁŠ TIP

MINGE SPECIALĂ DE BOX REFLECTIVĂ

minge de box reflectorizanta profesionala

Practicați regulat cu o minge de box reflex profesională și creșteți-vă dexteritatea, precizia și capacitatea de reacție. Indiferent dacă ești un luptător profesionist sau un începătormingea noastră reflexă este aici pentru tine.

 

 

SET BOX PENTRU COPII

 

setul perfect de box pentru copii

 

Cunoaște setul perfect de box pentru copii , cu care copiii tăi se vor distra, vor învăța să boxeze și își vor îmbunătăți abilitățile motorii.

 

 

CAUCIUC DE ÎNTĂRIRE PROFESIONAL - EXPANDOR REGLABIL

 

cauciuc de întărire profesional - expandor reglabil

 

Cauciucul pentru exerciții este ușor și compact, nu ocupă mult spațiu și datorită ambalajului practic îl poți lua cu tine peste tot. Te poți antrena acasă, la birou sau chiar în vacanță.

 

 

GREUTĂȚI UNICE PENTRU PICIOARE ȘI ÎNCHEIE

 

greutăți perfecte pentru picioare și încheietură

 

Descoperiți beneficiile și eficacitatea greutăților perfecte pentru picioare și încheieturi. Acest set contine 2 greutati de 1 kg, care sunt ideale pentru antrenament si intarirea gleznelor si incheieturile mainilor.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: