Expander - mașină de exercițiu

Cod: DS40949492
Ofertă Recomandare
90 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Acum și tu poți avea silueta perfectă ușor și rapid cu expandorul de întărire și roata de întărire într-una. Descoperiți cele mai bune echipamente pentru sala dvs. de sport de acasă. Exercițiul pe acest dispozitiv este extrem de eficient, eficient și plăcut. Vă puteți antrena perfect întregul corp în câteva minute cu un singur dispozitiv.

Expansorul pentru exerciții este extrem de ușor și compact, nu ocupă mult spațiu, așa că îl poți lua cu tine peste tot. Te poți antrena acasă, la birou sau chiar în vacanță.

Peste 44 de exerciții diferite vă vor ajuta să vă antrenați perfect abdomenul, picioarele, umerii, brațele, spatele și toți ceilalți mușchi. Datorită celor 6 setări diferite de intensitate, acest dispozitiv este potrivit atât pentru începători, cât și pentru sportivii profesioniști.

De ce să plătiți pentru studiouri de fitness scumpe când vă puteți antrena mușchii în confortul propriei case? Acest instrument grozav de întărire vă va ajuta în acest sens.


 

LIVRARE GRATUITA - pentru a cumpara un pachet de doua luni de plasturi de slabit

SFATUL NOSTRU: De asemenea, vă recomandăm dispozitivul unic de masaj Body Slimmer împotriva celulitei și pentru întărirea pielii.

O centură de slăbit care este concepută pentru a pierde în greutate în abdomen poate ajuta, de asemenea.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXPANDER PENTRU ANTRENAREA PERFECTĂ A TOTULUI CORP

Cu REVOFLEX XTREME, puteți antrena fiecare zonă musculară de la mușchii coapsei și picioarelor până la mușchii spatelui și abdominali din brațe și brațe, astfel încât să obțineți un dispozitiv care înlocuiește multe altele la un preț. Puteți alege între 6 niveluri diferite de antrenament și 44 de exerciții diferite, astfel încât să vă puteți adapta în mod optim exercițiul la corpul dumneavoastră.


expandator

 

PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI ATLETII PROFESIONISTI

Datorită cauciucurilor de rezistență reglabile, dispozitivul este ideal pentru amatorii care doresc să-și îmbunătățească starea, precum și pentru profesioniștii care doresc să își îndeplinească cerințele într-un mod cuprinzător.

Utilizarea mașinii este atât pentru femei, cât și pentru bărbați, puteți regla cu ușurință sarcina prin scurtarea sau alungirea cauciucului.

 

ROATĂ DE EXERCIȚII ȘI ÎNTĂRIRI

Acest minunat aparat de exercițiu are o roată încorporată în mâner, astfel încât să puteți înlocui în mod fiabil orice roată de întărire cu ea. Acesta este considerat unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru a întări și a antrena întregi mușchi abdominali.

 

ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI

Acest expandor de întărire are o utilizare multifuncțională. Acesta va înlocui în mod fiabil mai multe dispozitive scumpe. Economisiți o mulțime de bani și timp cu acest dispozitiv.

 

aparate de exercițiu

 

CALITATEA MATERIALELOR PENTRU DURABILITATE MAXIMĂ

La producerea acestei mașini de întărire au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, astfel încât să îi asigure durabilitatea și longevitatea maximă. Prin urmare, puteți fi sigur că acest expander vă va dura.

 

DEPOZITARE UȘOARĂ

Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, îți poți depozita cu ușurință expanderul de exerciții și îl poți folosi literalmente oriunde. De asemenea, este ideal pentru călătorii sau vacanță. Nu face zgomot, așa că nu-ți deranjează vecinul când faci mișcare.

 

CÂT TIMP SĂ FAC EXERCIȚIUNEA?

Începeți antrenamentul pentru un timp, prima săptămână va dura 5-10 minute și apoi creșteți treptat această lungime. Este eficient să faci exerciții fizice de 20-30 de minute de trei ori pe săptămână. Vei recunoaște întărirea corpului tău după câteva săptămâni și vei slăbi cu atât mai bine.


pentru antrenamentul perfect al întregului corp

 

Revoflex Xtreme vă ajută să exersați aceste jocuri:

  • Mușchii abdominali (superioare, mijlocii, inferioare și laterale)
  • Mușchii spatelui
  • Mușchii brațelor
  • Mușchii umerilor
  • Mușchii coapsei

 

Dimensiuni:

  • Lungime picior: 41 cm
  • Lungime mâner: 13 cm
  • Dimensiuni buzunar: 34 x 50 cm

 

Specificație tehnică:

  • Culoare: verde-negru
  • Material: cauciuc, plastic

 

Video ilustrație:

 


 

 

SFATUL NOSTRU

 

 

PARCURI DE STR NGERE - SĂ PIERDEȚI ÎN GREUTATE ÎN MOD 100% NATURAL

plasturi de slabit - impotriva celulitei 6 buc

Folosește puterea naturii pentru a elimina celulita și a-ți slăbi silueta cu plasturi de slăbit și celulită.

 

  

CUREA VIBRANTĂ UNICĂ PENTRU SĂRBĂDERE ȘI MASAJ

 

cureaua de strângere cu vibrații 6 în 1

Cunoașteți această centură puternică de vibrații și masaj, șase în unu, care vă va ajuta să pierdeți în greutate pe zonele cu probleme și, de asemenea, vă va oferi un masaj relaxant și terapeutic.

  

 

PLASTURI DE SLĂBIRE - SLĂBIȚI ÎN MOD 100% NATURAL

plasturi pentru slăbirea abdomenului

Exploatați puterea naturii pentru a vă subția și întări silueta cu ajutorul plasturilor de slăbire. 

 

APARAT DE MASAJ CU VID INOVATOR ÎMPOTRIVA CELULITEI

 

masajator de vid eficient împotriva celulitei

 

Descoperiți o soluție rapidă și ușoară pentru a scăpa de celulită. Revoluționarul aparat de masaj anticelulitic cu vacuum nu este doar eficient, ci și un ajutor practic în lupta împotriva "cojii de portocală".

 

FORTERITOR MUSCULAR PENTRU UN CORP PERFECT ȘI PUTERNIC

 

Întăritor abdominal

Descoperă cel mai eficient întăritor abdominal pentru un abdomen frumos, ferm și bine dezvoltat.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: