Sticla de voiaj pentru câini

Cod: DS35330753
Ofertă Recomandare
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Călătorești des cu câinele tău, mergi în excursii sau plimbări lungi? Îți mai faci griji cum îți lași câinele să bea? Nu trebuie, noi aducem o soluție. Faceți cunoștință cu această sticlă de apă de călătorie practică, care vă economisește mult spațiu, este ușor de utilizat, portabilă, practică și mai ales confortabilă.

Economisește spațiu și în același timp simplifică îngrijirea câinelui chiar și în timpul plimbărilor mai lungi. Această sticlă specială este fabricată din plastic de înaltă calitate și sigur, ceea ce va asigura o viață lungă și siguranță maximă pentru câinele dvs.

Doar umpleți sticla cu apă și apoi atașați un vas cu capac la gât. Datorită acestui mecanism, vei preveni scurgerea apei, iar vasul cu sticla este mereu la îndemână. Odată ce câinelui îi este sete, pur și simplu coborâți bolul, eliberați capacul sticlei și umpleți bolul cu apă. Bolul poate fi folosit și pentru hrana animalului dvs. de companie.

De acum înainte vei avea mereu la îndemână sticla și vasul cu apă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

VASC DE APĂ - PROBLEMA ETERNA

Îți iei adesea câinele în excursii, călătorii lungi sau plimbări? Acesta este, desigur, un semn că ai grijă de el și că de obicei nu-l lași în pace. În acest caz, știi foarte bine că călătoria cu un câine este uneori puțin dificilă și că să iei cu tine un castron și să turni apă în el, de ex. la benzinărie s-ar putea să nu fie foarte convenabil. Această sticlă de călătorie cu un bol de apă pentru câini este creată doar pentru cazuri similare.


sticla unica pentru caini

 

IDEAL PENTRU CĂLĂTORII ȘI TURISM

Sticla poate fi purtată în siguranță într-un rucsac, rupsak, geantă de mână sau puteți folosi un sfoară pentru un transport și o depozitare mai bune. Conținutul său este de 250 ml, deci are și o dimensiune ideală și nu ocupă mult spațiu. Poate fi închis în siguranță, astfel încât să nu vă faceți griji că apa iese din greșeală și poate cauza daune. Sticla se poate închide și se etanșează bine.

 

DESIGN MODERN ADAPTAT NEVOILOR CÂINELUI TĂU

Sticla de apă pentru câine nu este doar elegantă, ci și foarte practică. Nu trebuie să vă faceți griji că este puțin mai puțin confortabil pentru câinele dvs. decât un castron obișnuit. Dimpotrivă, designul special al jgheabului se potrivește cu botul câinelui.

 

DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI OPERAREA UȘOARĂ

Cu siguranță nu este bine să lași câinele să bea din orice sursă. Dar cum se transferă apa? Această sticlă de călătorie este ușor de ținut într-o mână, este ușoară, așa că o poți pune pur și simplu într-un rucsac sau geantă și să o iei cu tine în călătorii. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că apa va provoca o utilizare greșită în pungă.


sticla unica cu bol pentru caini

 

CUM SE UTILIZA STICLA?

Dacă animalului tău îi este sete, tot ce trebuie să faci este să scoți sticla, să o întorci în sus și să o strângi. Apa începe să curgă prin capacul de cauciuc al sticlei în vasul în care este atașată sticla. Când animalul tău de companie este împrospătat, vei pune sticla înapoi în bol. Fii echipat pe drum și oferă câinelui tău o gustare - o sticlă cu un bol într-unul, pentru care va fi recunoscător.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

Dimensiuni: 20,5 x 6 cm

  • Material: plastic / cauciuc
  • Sticla de voiaj pentru caini cu bol in forma de sticla
  • Prin stoarcerea sticlei, apa curge in vas
  • Sticla portabila de voiaj
  • Snur pentru purtare confortabilă

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: