Lesa pentru câini + Guler luminos pentru câine

Cod: DE99964669
Ofertă Recomandare
150 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine un ghid de alergare cu un caine + Zgarda luminoasa pentru cainele caruia ii primesti LIVRARE GRATUITA

Un ghid bun pentru alergarea cu un câine este un instrument unic pentru fiecare sportiv. Datorită părții elastice speciale, ghidajul este tensionat treptat, astfel încât să nu existe rupturi, trageri sau răni. Este suficient de lung și confortabil de utilizat. Este conceput pentru alergare, ciclism, drumeții, plimbări și alte ocazii.

Gulerul cu LED iluminat vă protejează în mod fiabil câinele sau pisica de neatenția șoferului. În plus, îți vei vedea întotdeauna animalul de companie cu patru picioare. Datorită luminozității bune, va putea să vă vadă câinele până la o distanță de 400 de metri cu această zgarda.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet de 2 manusi de pieptanat pentru câini și pisici, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ.

Dacă aveți un animal de companie, acest aparat de îndepărtare a părului cu autocurățare este literalmente o necesitate pentru dvs. Vă va economisi nervi, timp și bani.

Pentru o curățare ușoară și rapidă, este potrivit un mop cu pulverizare cu care puteți curăța imediat orice dezordine după animalul dvs. de companie.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

LESA UNICĂ DE ALERGARE SPORTIVĂ

Faci sport cu câinele tău? Deci trebuie să aveți acest ghid. Fata de alte produse, aceasta banda de alergare se caracterizează prin confort maxim. Datorită părții elastice speciale, lesa este tensionată treptat, astfel încât să nu existe ruptură atunci când câinele aleargă mai repede sau mai încet. Alergarea va fi cât mai confortabilă și sigură posibil.

 • Ghid de alergare premium
 • Proiectat special pentru alergare, ciclism, sport și multe altele
 • Dimensiune universală pentru majoritatea câinilor
 • Ușor de folosit
 • Design unic și funcțional
 • Aspect elegant

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ LESA DE ALERGARE?

Cu acest ghid, sportul va fi extrem de confortabil și ușor. Puteți fixa în siguranță lesa în jurul taliei. Apoi îl atașați de zgarda câinelui. Este echipat cu o parte elastică specială care poate fi întinsă și eliberată la nevoie. Când alergați sau faceți sport, are loc o întindere sau slăbire naturală și graduală a lesei. Acest lucru face ca alergarea să fie cât mai lină și confortabilă. Câinele nu te trage atât de mult și este mai ușor să stabilești ritmul potrivit pentru tine și animalul tău de companie.

 

PENTRU SĂNĂTATEA TA ŞI A CÂINELUI TĂU

Alergarea dumneavoastră sau a câinelui dumneavoastră cu o lesă clasică vă poate răni pe dumneavoastră sau pe câinele dumneavoastră. Încheieturile tale s-ar putea răni din cauza tragerii constante. Leziunile la mâini, spate sau umeri sunt frecvențe. Veți înfășura acest ghid în jurul taliei. Miezul corpului tău este mult mai puternic decât mâinile tale. Astfel, puteți controla câinele în siguranță, ferm și stabil. În același timp, îți eliberează mâinile. Încheieturile și umerii tăi se odihnesc. Dacă este necesar, ghidul are mânere pentru o utilizare confortabilă.

 

PENTRU BĂRBAȚI ȘI FEMEI

Acest ghid sportiv elegant pentru alergare sau ciclism este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Designul unic de culoare în culori universale se potrivește cu adevărat tuturor. Datorită curelei reglabile, cureaua din jurul curelei este potrivită și pentru bărbații mai mari.


guler luminos pentru câini


GULER DE ILUMINARE PENTRU CÂINE

Datorită acestui guler, câinele tău va fi în siguranță. Gulerul strălucește în întuneric, așa că îi avertizează pe toată lumea de la distanță să aibă grijă de câine. În acest fel, animalul tău de companie cu patru picioare va evita pericolele pe care le poate prezenta. Vehiculele vă pot vedea câinele de la o distanță suficientă cu această zgarda, care vă protejează câinele.

 lesă de câini

 

CÂINELE NU VA FI PIERDUT, CHIAR ȘI ÎN ÎNTUNERIC

Gulerul luminos este vizibil până la o distanță de 400 de metri. Prin urmare, vei avea o imagine de ansamblu perfectă asupra întunericului în care se află câinele tău. Există un astfel de guler pe pajiște sau în parc pe timp de noapte care este neprețuit.

 

POTRIVIT PENTRU MAI MAI CÂINI

Dimensiunea gulerului este reglabilă pentru a se potrivi cu majoritatea raselor de câini. Culoarea este galbenă sau roșie - livrăm în funcție de disponibilitatea stocului.

 guler galben deschis pentru câini

 

DE CE ALEGE ACEST GULER DE ILUMINARE?

Acest guler luminos unic este alegerea potrivită din mai multe motive:

 • Ai o privire de ansamblu perfectă asupra câinelui tău și îl poți vedea în întuneric
 • Șoferii nu vor rata câinele tău pe drum
 • De asemenea, vă luminează pașii în întuneric - strălucește slab
 • Un accesoriu de modă unic și elegant pentru câinele tău
 • Materiale de calitate și tehnologie modernă de producție

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: