Nano pad

Cod: DS99964752
29 RON
În stoc (>5 buc.)

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Nano pad este realizat dintr-un material sintetic special și poate face lucruri fără precedent. De exemplu, dacă așezi un telefon mobil pe bord, acesta nu se va mișca nici un milimetru, chiar dacă dai drumul la plafon. Nu au rămas urme pe nano-pad, nu se bazează pe lipici. Datorită materialului special, menține lucrurile în poziție verticală.

  • Tamponul este realizat dintr-un material special super antiderapant
  • Potrivit pentru bordul mașinii pentru a ține un telefon mobil sau navigație

 

1x mașină de spălat nano

 


 

SFATUL NOSTRU

 

CAMERA UNICĂ CU ENDOSCOP

 

cameră endoscopică profesională pentru telefonul mobil

 

Cameră de inspecție mobilă endoscopică, rezistentă la apă, pentru Android și Windows, cu iluminare LED și accesorii bogate, cu imaginea camerei în timp real.

 

 

SUPORT UNIC LAZY TELEFON

 

suport unic pentru telefon mobil leneș

 

Suportul unic pentru telefon mobil leneș este un instrument unic pentru toți cei cărora le place să vizioneze videoclipuri, să navigheze pe internet sau să fie pe rețelele socialeÎți vei atașa în siguranță și eficient telefonul mobil, vei pune suportul pe gât și îl vei avea mereu la îndemână și în ochi. Nu vă va împiedica să vă culcați, să faceți curățenie, să gătiți sau alte activități.

 

 

HUSA TELEFON MOBIL REZISTENTA LA APA

 

husa telefon mobil rezistenta la apa

 

Protejați-vă mobilul de apă, zăpadă, praf și murdărie. Vă oferim o husă premium impermeabilă pentru telefonul mobilDesignul special rezistent la apă vă menține telefonul în siguranță, intact și uscat chiar și în condiții extreme. Îl puteți folosi în piscină, înot, scufundări, schi, camping, lucru, alergare și alte activități.

 

 

OBIECTIV UNIC CU TREPIED

 

obiectiv mobil performant

 

Profitați la maximum de potențialul telefonului dvs. și transformați-vă telefonul într-un DSLR profesional. Obiectivul unic pentru fotografierea creativă a telefoanelor mobile și a tabletelor vă duce fotografiile la următorul nivel. Cu acest obiectiv, fotografiile dvs. vor fi de o clasă aparte.

 

 

GAMEPAD UNIC PENTRU MOBIL

 

gamepad special pentru mobil

 

Încercați un gamepad special pe telefonul mobil și bucurați-vă de o experiență de joc excelentă oricând și oriundeCu ajutorul suportului practic pentru telefon, puteți atașa smartphone-ul direct la controlerul de joc.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: