Cameră endoscopică profesională pentru telefonul mobil

Cod: DS45623393
174 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cameră de inspecție mobilă endoscopică, rezistentă la apă, pentru Android și Windows, cu iluminare LED și accesorii bogate, cu imaginea camerei în timp real.

Trebuie să examinați spațiul greu accesibil, țevile sau motorul sau șasiul vehiculului dvs.? Cu acest endoscop, toată lumea o poate face.

Este perfect impermeabil și, prin urmare, puteți lucra cu el în condiții solicitante. 6 LED-uri puternice încorporate cu intensitate luminoasă reglabilă asigură iluminarea perfectă a oricărui obiect. Cablul lung permite lucrul confortabil chiar și în cele mai solicitante condiții.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează durată și funcționalitate maximă a produsului.

 • Echipamente suplimentare (cârlig, magnet, oglindă)
 • Rezistent la apă
 • sesiune foto
 • Încărcați filme
 • Urmărește înregistrarea în timp real!
 • LED-uri cu control al intensității prin buton

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CAMERA UNICĂ CU ENDOSCOP

Un endoscop digital este un dispozitiv special care vă permite să vedeți lucruri care sunt foarte greu de accesat. Puteți crea în mod convenabil fotografii și videoclipuri detaliate. Aparatul este potrivit atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.


camera endoscopica pentru mobil

 

PENTRU CINE ESTE POTRIVIT ENDOSCOPUL

Endoscopul digital USB este potrivit pentru toți montatorii, mecanicii auto, reparatorii, studenții, descoperitorii și alte profesii. Puteți utiliza endoscopul în multe domenii pentru urmărirea obiectelor, inspecția pieselor, inspecția modulelor de telecomunicații, instrumentul de predare științifică, cercetarea de laborator, instrumentul de cercetare școlară, inspecția echipamentelor, conductele și multe altele.

Ideal pentru examinarea conductelor, deșeurilor, diverse mașini, mecanisme și echipamente la care în mod normal nu se poate ajunge, pentru determinarea prealabilă a amplorii reparațiilor necesare, în arheologie, mineralogie, pentru detectarea PCB, în garaje, pe șantiere și pentru observarea lucrurilor și a altor obiecte. inaccesibile pentru ochi.

 

REGLAREA LUMINOZITĂȚII PENTRU IMAGINE PERFECTĂ

Datorită celor 6 LED-uri puternice cu intensitate reglabilă a luminii, puteți ilumina perfect obiectul în orice condiții de iluminare. În acest fel, imaginea ta va fi perfectă oricând și oriunde.

 

FOTOGRAFII ȘI VIDEO

Endoscopul USB are capacitatea de a face fotografii și de a crea videoclipuri. Le puteți conecta comod la telefonul mobil cu conectorul sau la computer prin conectorul USB și puteți începe să filmați. Cablul mare vă permite să lucrați chiar și în locuri greu accesibile.


cameră mobilă unică pentru endoscop

 

PERFECT PORTABILE

Endoscopul este compact și îl poți lua cu tine pe teren cu laptopul. Datorită protecției rezistentă la apă IP67, îl poți folosi oriunde în câmp. Designul în miniatură al endoscopului permite o transmisie ușoară, astfel încât să îl puteți avea întotdeauna la îndemână atunci când este necesar

 

ACCESORII BOGAȚE

OGLINDĂ - care este înclinată la 45 °, pentru observarea așa-numitului. pentru colt. Datorită acestui adaptor, este posibil să observați obiecte la un unghi de 90 °. Datorită oglinzii, veți putea vedea, de exemplu, peretele lateral al tubului în care plasăm endoscopul și nu ceea ce dvs. vezi direct în fața ta.

CÂRLIG - atunci când este atașat la capătul endoscopului, vă permite să îndepărtați elementele mici care se află în interiorul obiectului observat prin agățarea sau străpungerea lor și apoi trăgându-le din interior.

MAGNET - după montarea la capătul endoscopului, permite îndepărtarea micilor elemente metalice care se afla în interiorul obiectului observat, prin prinderea lor cu un magnet și apoi tragerea lor în afara.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Endoscopul digital profesional cu rezoluție înaltă și sticlă optică avansată vă va oferi întotdeauna imagini clare și perfecte.

Aparatul este proiectat din materiale de cea mai înaltă calitate, punând accent pe performanța maximă și durata de viață a produsului. Gata cu neclaritatea, fără refracția proastă a luminii sau cu fotografii de calitate slabă. Puteți ajunge oriunde cu acest endoscop.


camera endoscop practica pentru telefonul mobil

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Rezoluție: 640x480
 • Înregistrare: 30 fps
 • Rezistență la apa: IP67
 • Diametrul camerei: 5,5 mm
 • Lungime cablu: 5m
 • Unghi de vizualizare: până la 67 de grade Interfață: Micro USB (intrare Android) sau USB 2.0
 • Sisteme acceptate: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Android
 • Temperatura de lucru: 0 ° C ~ 70 ° C

 

SFATUL NOSTRU

 

SUPORT UNIC LAZY TELEFON

 

suport unic pentru telefon mobil leneș

 

Suportul unic pentru telefon mobil leneș este un instrument unic pentru toți cei cărora le place să vizioneze videoclipuri, să navigheze pe internet sau să fie pe rețelele socialeÎți vei atașa în siguranță și eficient telefonul mobil, vei pune suportul pe gât și îl vei avea mereu la îndemână și în ochi. Nu vă va împiedica să vă culcați, să faceți curățenie, să gătiți sau alte activități.

 

 

HUSA TELEFON MOBIL REZISTENTA LA APA

 

husa telefon mobil rezistenta la apa

 

Protejați-vă mobilul de apă, zăpadă, praf și murdărie. Vă oferim o husă premium impermeabilă pentru telefonul mobilDesignul special rezistent la apă vă menține telefonul în siguranță, intact și uscat chiar și în condiții extreme. Îl puteți folosi în piscină, înot, scufundări, schi, camping, lucru, alergare și alte activități.

 

 

OBIECTIV UNIC CU TREPIED

 

obiectiv mobil performant

 

Profitați la maximum de potențialul telefonului dvs. și transformați-vă telefonul într-un DSLR profesional. Obiectivul unic pentru fotografierea creativă a telefoanelor mobile și a tabletelor vă duce fotografiile la următorul nivel. Cu acest obiectiv, fotografiile dvs. vor fi de o clasă aparte.

 

 

NANO PAD

nano pad

Nano pad este realizat dintr-un material sintetic special și poate face lucruri fără precedent. De exemplu, dacă așezi un telefon mobil pe bord, acesta nu se va mișca nici un milimetru, chiar dacă dai drumul la plafon. Nu au rămas urme pe nano-pad, nu se bazează pe lipici. Datorită materialului special, menține lucrurile în poziție verticală.

 

 

 

GAMEPAD UNIC PENTRU MOBIL

 

gamepad special pentru mobil

 

Încercați un gamepad special pe telefonul mobil și bucurați-vă de o experiență de joc excelentă oricând și oriundeCu ajutorul suportului practic pentru telefon, puteți atașa smartphone-ul direct la controlerul de joc.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: