Extractor de pantofi de înaltă calitate

Cod: DS47917229
Ofertă Recomandare
67 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest produs unic de îndepărtare a pantofilor care vă va ajuta să dați jos orice pantof ușor, rapid și confortabil.

Designul special este proiectat cu accent pe siguranța în timpul utilizării. De asemenea, este extrem de blând cu pantofii tăi. Potrivit pentru majoritatea pantofilor, cum ar fi cizme, cizme de cauciuc, pantofi de mers, pompe, adidași, pantofi de lucru și altele.

Acest extractor este, de asemenea, potrivit în special pentru persoanele în vârstă și persoanele cu probleme articulare. Nu trebuie să vă aplecați când le scoateți, ceea ce vă salvează articulațiile. Extractorul este ușor de utilizat și funcționează excelent. Cu siguranță o să-ți placă.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UN LANT UNIC DE PANTOF

Acest suport grozav pentru pantofi este un plus unic pentru orice casă. Datorită acesteia, nu trebuie să vă aplecați sau să vă așezați când vă descălțați. Vă puteți scoate orice pantofi confortabil în timp ce stați în picioare. Datorită formei speciale, puteți călca confortabil pe extractor cu un picior și puteți scoate celălalt picior folosind capătul. Grozav, rapid și convenabil.

 

POTRIVIT DE ASEMENEA PERSOANELOR VÂTRISTICE

Papucul este, de asemenea, un ajutor ideal pentru persoanele în vârstă și pentru persoanele care au probleme cu scoaterea pantofilor. Cu acest dispozitiv de îndepărtare a pantofilor, nu trebuie să se îndoaie atât de mult și să-și încordeze articulațiile. Ei își scot pantofii cu ușurință.

 

DESIGN UNIC ȘI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Acest extractor unic de pantofi a fost conceput pentru a fi cât mai eficient și ușor de utilizat. Designul perfect asigură îndepărtarea confortabilă și rapidă a majorității pantofilor. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, sunteți sigur că vă va servi ani de zile. Suprafata speciala anti-alunecare este proiectata pentru siguranta maxima in utilizare.

 

POTRIVIT PENTRU MAI MAI MULTĂ PANTOFI

Extractorul unic de pantofi este potrivit pentru majoritatea tipurilor de pantofi. Fie că este vorba de cizme, pantofi de lucru, pantofi de mers, pantofi sport, cizme de cauciuc și multe altele, acest extractor de pantofi te va ajuta să dai jos orice pantofi cu ușurință.

 
papuc

 

CURĂȚARE UȘORĂ

Extracătorul se remarcă prin utilizarea practică și simplă, dar și curățarea este foarte comodă. Datorită designului integral din plastic, apa nu îl deranjează deloc. Prin urmare, îl puteți clăti sub jet de apă în orice moment, după cum este necesar.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: