AMBALARE DUBLĂ - Inserții de pantofi de înaltă calitate pentru înălțirea siluetei

Cod: DA60756664
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți aceste inserții unice de mărire pentru picioare, care vor adăuga 2,5 cm înălțime într-o clipă. O soluție confortabilă și invizibilă care îți va oferi încredere în tine, îți va îmbunătăți postura fizică și îți va oferi încredere în tine.

Datorită gelului special de silicon moale și designului anatomic unic, acestea absorb perfect șocurile și astfel vă ameliorează călcâiele și picioarele.

Acestea oferă o aderență excelentă, relaxare și un confort mai bun la mers. De asemenea, sunt foarte igienice și ecologice, deoarece pot fi spălate și refolosite de câte ori se dorește.

Plimbarea va fi extrem de confortabilă și plăcută. În același timp, îți protejează călcâiele de vânătăile de la pantofi.

Materialul special de gel este plăcut la atingere, nu apasă și se adaptează perfect fiecărui picior. Tampoanele sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor de diferite categorii de vârstă.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

INSERȚII UNICE DE ÎNĂLȚARE PENTRU PANTOFI + 2,5 cm

Vrei să fii mai înalt și să arăți mai atractiv în cel mai scurt timp? Vă aducem aceste inserții unice pentru pantofi cu gel pentru îmbunătățirea călcâiului. Îți vor oferi centimetrii necesari în cel mai scurt timp și, în același timp, te fac să mergi mai drept cu capul sus. Vei arăta mai încrezător și mai atractiv.

 
inserții de pantofi

 

PENTRU PURTARE CONFORTABILĂ

Datorită materialelor speciale, branțurile sunt moi, confortabile și asemănătoare gelului și se adaptează perfect piciorului tău. Gelul special garantează o absorbție optimă a șocurilor, previne oboseala picioarelor și ajuta la prevenirea durerii și oboselii picioarelor. Branturile pot fi folosite și ca toc compensator.

 

ÎMPOTRIVA PRESIUNII CĂLCÂIULUI

Spune-ți adio vânătăilor și veziculelor de pe călcâie. Aducem o soluție grozavă. Tampoane de mărire revoluționare. Sunt transparente, nu deranjează aspectul pantofilor, dar care este principalul lucru - chiar ajută. Protectorul cu gel previne eficient abraziunea călcâiului la pantofi și astfel îndepărtează în mod fiabil și eficient rănile de presiune. Acționează preventiv, dar și asupra vânătăilor deja formate. Lucrul grozav este că este folosit pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât picioarele tale vor fi în siguranță pentru o lungă perioadă de timp.

 

POTRIVIT PENTRU TOȚI

Tampoanele de mărire sunt extrem de flexibile și durabile. Sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Se adaptează tuturor. Sunt potrivite pentru diferite tipuri de pantofi. Pachetul contine doua bucati de branturi - cate una pentru fiecare picior.


insertii

 

PENTRU UTILIZARE REPETĂ

Inserțiile au fost create din materiale de cea mai înaltă calitate folosind cea mai modernă tehnologie de producție. Aceasta este o garanție a durabilității și rezistenței produsului. Prin urmare, sunt destinate utilizării repetate.

 

CUM SUNT UTILIZATE INSERȚILE?

Spălați bine inserțiile în apă caldă cu săpun înainte de prima utilizare. Puneți branțurile pe picioare. Puteți întinde șosetele peste branțuri. După utilizarea insertului, clătiți cu apă călduță, frecați ușor cu o cârpă și lăsați-l să se usuce la temperatura camerei. Se poate pudra cu pudră obișnuită.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Gel siliconic
 • Design modern si ergonomic
 • Creșterea înălțimii cu 2,5 cm
 • Unisex
 • marime
 • Curățare ușoară: lavabil
 • Reutilizabil, respirabil și inodor
 • Anti-alunecare, moale și durabil
 • Elastic, flexibil si adaptabil
 • Aderenta maxima
 • Efecte benefice: ușurare, odihnă, relaxare și bunăstare
 • Contine: 2 buc
 • Dimensiuni aproximative: 11 x 6 x 7 cm

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: