Curățare papuci pentru baie

Cod: DS32779357
Ofertă Recomandare
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Papucii de curățat sunt un accesoriu și un ajutor de neînlocuit pentru toată lumea. Curățarea picioarelor este foarte rapidă, eficientă și plăcută. Curățarea papucilor reprezintă și un ajutor medical pentru bătrâni, gravide și persoanele cu probleme articulare. Nu trebuie să vă aplecați, să vă aplecați înainte sau să vă complicați picioarele atunci când vă curățați picioarele, motiv pentru care reduc riscul de eventuale răni.

Papucii de curatare, pe langa o spalare perfecta, vor indeparta pielea intarita de pe picioare și îți vor oferi un masaj plăcut al picioarelor. Fiecare baie și duș vor fi o experiență de neuitat.

Papucii pentru baie cu peri speciale de curățare pe fiecare parte, datorită cărora picioarele sunt spălate corespunzător. La capătul papucilor se pune piatră ponce, care se ocupă la rândul său de netezirea călcâiului crăpat. Se atașează ușor de cadă sau duș prin intermediul unor ventuze. Mărimea este universală, deci este potrivită pentru bărbați, femei și copii.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de papuci de curățat la un preț redus. 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAPUCI UNICI DE CURĂȚARE ÎN BAIE PENTRU CURĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ A PICIOARELOR

 • Curățare eficientă, simplă și eficientă a picioarelor
 • Peste o mie de peri de curățare vă curăță partea superioară și inferioară a picioarelor
 • Masează, îndepărtează pielea veche și îndepărtează murdăria
 • Pietrul ponce netezește călcâiele dure și crăpate
 • Excelent pentru seniori, persoane cu nevoi speciale sau cu mobilitate redusă
 • Ventuzele de pe partea inferioară sunt potrivite pentru orice duș sau baie
 • Durată lungă de viață și materiale de calitate

 

papuci de baie

 

AJUTOR MEDICAL PENTRU PERSOANE CU DURERI ARTICULARE, SENIORS ȘI FEMEI ÎNSĂRCINATE

Pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau de mobilitate limitată, spălarea de rutină a picioarelor este o activitate dificilă și dureroasă. Cu acest gadget, nu mai trebuie să vă aplecați la baie sau la duș și să vă spălați laborios picioarele. Picioarele tale vor fi perfect curate, fără riscul de rănire și fără durere.

Papucii de curatat sunt asezati ferm la dus pe podea sau in baie. Utilizarea zilnică a produsului vă va aduce o îmbunătățire semnificativă a stării picioarelor după numai 30 de zile de utilizare a produsului. Ventuze mici țin papucii în loc în timp ce mergi înainte și înapoi când faci duș și baie. Acest întreg proces asigură că fiecare parte a picioarelor dumneavoastră este curățată corespunzător și, în același timp, pielea moartă este îndepărtată. Picioarele tale vor arăta mai tinere și mai sănătoase.

 

CUM SE FOLOSESC ȘLAPII DE BAIE

Așezați ventuzele în locul dorit în baie sau duș, aplicați gel de duș după cum este necesar și apoi vă bucurați de un masaj grozav.

Cu papucii Easy Feet, doar câteva secunde și picioarele tale vor străluci curate. În plus, masajul este atât de plăcut încât poate deveni cu ușurință o parte din fiecare baie.

 

papuci lde curățare pentru baie

 

ÎȚI ECONOMISEȘTI TIMP ȘI BANI

Papucii de curățare vă permit să faceți duș și să vă spălați picioarele în același timp, fără a fi nevoie de mâini. Astfel poți face un duș într-un timp mult mai scurt. În același timp, este nevoie de o cantitate mai mică de apă. Acest lucru vă economisește timp și bani prețios.

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

 • 1x papuci de curatat pentru baie

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Lungime papuc: aproximativ 29 cm
 • Latime de alunecare: 12 cm
 • Un total de 9 ventuze pentru atasare la cadă/dus
 • Spălarea picioarelor / masajul / netezește călcâiele crăpate
 • Dimensiune universala
 • Potrivit pentru femei/bărbați/copii

 

Video ilustrație:

 


 

SFATUL NOSTRU

 

BRANȚURI CU PICIOR PLAT - SUPORT ARC

branțuri cu picior plat - suport arc

Cunoașteți această întărire unică de sprijin, care este concepută pentru probleme cu picioarele plate, arcada slabă a piciorului, dureri și oboseală frecventă a picioarelor.

 

 

ORTEZA DEGETELOR DE LA PICIOARE - CORECTOR PENTRU DEGET DEFORMAT

orteza degetelor de la picioare - corector pentru deget deformat

Orteza ortopedică Hallux este utilizată pentru a trata deget deformat  și  a preveni un degetul mare strâmb de Halux. El corectează poziția degetului mare înclinându-l spre exterior. Articulația mobilă vă permite să vă îndoiți degetul în articulație, făcând posibil să mergeți cu aparatul pe picior.

 

 

RĂZUITOAREA UNICĂ DE ȘLEFUIT PICIOARE

 

răzuitoarea unică de șlefuit picioare

 

Polizorul unic pentru călcâi este o modalitate eficientă de a oferi picioarelor tale o pedichiură acasă eficientă și rapidă. Îndepărtează perfect, rapid și confortabil pielea excitată, calusurile și pielea crăpată.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: