RĂZUITOAREA EFECTIVĂ PENTRU CĂLCÂI

Cod: DS25753245
50 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Polizorul unic pentru călcâi este o modalitate eficientă de a oferi picioarelor tale o pedichiură acasă eficientă și rapidă. Îndepărtează perfect, rapid și confortabil pielea excitată, calusurile și pielea crăpată.

Datorita designului special, se folosește cat mai confortabil și nu face deloc dezordine, deoarece pielea abraziva ramane inauntru. Pur și simplu goliți-l după utilizare.

Răzuitoarea este eficienta dar în același timp blândă chiar și pe cele mai sensibile picioare. Cunoașteți soluția picioarelor atractive. Aveți picioare frumoase, moi și blânde în câteva minute.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de răzuitoare  pentru călcâi de calitate pentru a îndepărta pielea uscată și crăpată.

Șosetele hidratante pentru o terapie complexă a pielii piciorului sunt soluția ideală.

RECOMANDĂM, DE asemenea, cel mai eficient pachet pentru îndepărtarea pielii uscate și crăpate ale piciorului.

Găsiți mai multe produse de îngrijire a picioarelor aici.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

RĂZUITOAREA UNICĂ DE ȘLEFUIT PICIOARE

Picioarele noastre ne poartă toată viața, așa că trebuie să avem grijă de ele în cel mai bun mod. Ai grijă de picioarele tale ca să nu-ți fie rușine de ele. Dacă vrei și tocuri netede, care să nu fie crăpate și pielea aspră, cumpără această pedichiură profesională acasă.

Slefuitorul de picior Ped Egg îndepărtează eficient și în siguranță pielea nedorită a piciorului dur și moartă. Acest lucru vă lasă picioarele netede și moi la atingere.

 • catifelează pielea
 • reduce pielea întărită după prima utilizare
 • picioarele tale vor fi moi și suple
 • potrivit pentru îngrijirea regulată
 • utilizare rapidă, ușoară și nedureroasă
 • îngrijirea temeinică a picioarelor stresate
 • manevrabilitate ușoară și design atemporal

 

Polizor de masaj manual pentru tocuri, pedichiura acasa Ped-Egg

 

PEDICHIURĂ COMPLEXĂ DE PICIOARE

Racleta pentru călcâi este ideală pentru o pedichiură completă acasă și este concepută pentru călcâi, picioare, degete și degete de la picioare. Doar plimbați-vă prin zonele cu pielea întărită. Este atât de eficient încât se descurcă chiar și calusurile și lasă picioarele moi și netede.

 

PEDICURĂ ÎN CONFORT ACASĂ DAR ȘI PE DRUM

Datorită dimensiunilor sale compacte, îl poți folosi acasă dar și pe drum. Nu ocupa mult spatiu in bagaj, este ușor și depozitabil. Nu face mizerie pentru că pielea moartă rămâne înăuntru. După utilizare, goliți-l.

 

APARATUL PROFESIONAL LA UN PREȚ BUN

Această racletă pentru călcâi de calitate poate face față chiar și celei mai pretențioase pedichiuri, este confortabilă și practică. Capul de șlefuit din oțel inoxidabil oferă o pedichiură eficientă, fără efort și o vizită la salonul de înfrumusețare.

 

Polizor de masaj manual

 

DE CE ESTE MASINA ATAT DE EFICIENTA?

Datorită designului său unic, râșnița ține bine și este extrem de confortabilă și practică de manevrat. Capul special de șlefuit este fabricat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Drept urmare, este nemiloasă față de pielea crăpată și aspră a picioarelor ei.

Secretul constă în designul deosebit și materialele de cea mai înaltă calitate. Picioarele vor fi moi și plăcute la atingere.

 • Ideal pentru a avea grijă de picioarele tale în confortul casei tale
 • Utilizați în mod regulat pentru a vă menține picioarele netede
 • Protectie 100% împotriva mucegaiului și a inflamatiei la nivelul picioarelor
 • Picioare netede și frumoase - veți simți imediat rezultatele
 • Îndepărtează ușor și eficient pielea crăpată și uscată
 • Înmoaie pielea și o face mai moale la atingere
 • Design ergonomic și sigur la atingere

 

SFATUL NOSTRU

 

BRANȚURI CU PICIOR PLAT - SUPORT ARC

branțuri cu picior plat - suport arc

Cunoașteți această întărire unică de sprijin, care este concepută pentru probleme cu picioarele plate, arcada slabă a piciorului, dureri și oboseală frecventă a picioarelor.

 

 

ORTEZA DEGETELOR DE LA PICIOARE - CORECTOR PENTRU DEGET DEFORMAT

orteza degetelor de la picioare - corector pentru deget deformat

Orteza ortopedică Hallux este utilizată pentru a trata deget deformat  și  a preveni un degetul mare strâmb de Halux. El corectează poziția degetului mare înclinându-l spre exterior. Articulația mobilă vă permite să vă îndoiți degetul în articulație, făcând posibil să mergeți cu aparatul pe picior.

 

 

PAPUCI UNICI DE CURĂȚARE ÎN BAIE PENTRU CURĂȚARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ A PICIOARELOR

curățare papuci pentru baie

Papucii de curățat sunt un accesoriu și un ajutor de neînlocuit pentru toată lumea. Curățarea picioarelor este foarte rapidă, eficientă și plăcută. Curățarea papucilor reprezintă și un ajutor medical pentru bătrâni, gravide și persoanele cu probleme articulare.

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: