CURA DE 5 ZILE - Tratament peeling și regenerant pentru picioare - șosete exfoliante

Cod: DA69010763
128 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Șosetele speciale pentru exfoliere sunt concepute pentru îndepărtarea eficientă a pielii crăpate de pe călcâie și a pielii aspre și încoroase.

Îngrijire perfectă pentru picioarele tale. Fiecare șosetă conține un gel special îmbogățit cu vitamine. Eliberează treptat minerale și uleiuri care ajută la netezirea și catifelarea pielii aspre.

Substanțele active pătrund adânc în pielea picioarelor. Acestea înmoaie pielea, îndepărtează părțile cornoase și întărite, precum și îndoaie ochii și redă moliciunea și elasticitatea picioarelor.

Tratamentul de peeling și regenerare este o modalitate excelentă de a scăpa de pielea inestetică de pe picioarele tale, datorită căreia picioarele tale vor fi perfect moi și netede.


 

SFATUL NOSTRU

Aici oferim tratament de 10 zile cu TRANSPORT GRATUIT.

Aici veți găsi un pachet dublu convenabil de racletă pentru călcâi de calitate pentru a îndepărta pielea uscată și crăpată.

Găsiți mai multe produse de îngrijire a picioarelor aici.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TRATAMENT DE EXFOLIERE UNIC PENTRU PIELE CRĂPATE ȘI RUDE LA PICIOARE

Ai probleme cu picioarele uscate crăpate? Vrei să te răsfeți cu îngrijirea spa pentru picioarele tale în confortul casei tale? Vă aducem șosete exfoliante pentru picioare sănătoase și frumoase.

  • Acestea catifelează și calmează pielea uscată
  • Ele tratează pielea crăpată a piciorului
  • Ele previn descuamarea pielii
  • Ei netezesc pielea
  • Potrivit pentru ochi de curry și calusuri
  • Pentru picioare mai moi și cu aspect mai tânăr
  • Ochi de curry, abraziuni, calusuri
  • Transpirație excesivă, miros neplăcut


decojirea-pui-pe-picioare

 

O COMBINAȚIE UNICĂ DE SUBSTANȚE ACTIVE

Șosetele conțin o combinație unică de uleiuri pentru hidratarea maximă și netezirea pielii stresate și întărite. Ingredientele active pătrund adânc în pielea aspră, uscată și întărită a picioarelor. Picioarele tale vor fi mai moi, mai flexibile și mai frumoase.

 

EFECT EXTRAORDINAR DE FILARE

Datorită combinației active a unui gel îmbogățit cu vitamine și uleiuri speciale, acești șosete exfoliante pentru sănătate asigură hidratarea maximă a picioarelor tale. Cu utilizarea regulată, acestea vă pot ajuta să scăpați de problemele cu pielea crăpată și aspră a picioarelor. Umplutura specială cu gel eliberează substanțele active pe termen lung și într-o manieră rușinoasă. Aveți picioare mai frumoase și mai sănătoase în doar 10 zile.

 

CUI ESTE DESTINAT PRODUSUL?

Șosetele exfoliante sunt concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femeile care au o problemă cu călcâiele crăpate, pielea excitată și imperfecțiunile picioarelor. Mărimea șosetelor este universală, potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Șosetele sunt potrivite și pentru femeile însărcinate care au îngrijire limitată pentru picioarele lor. Produsul este potrivit și pentru diabetici.


unic-grămăduire-și-regenerare-pui-pentru-pulpe

 

CUM SE FOLOSEȘTE ȘOSETELE DE EXFOLIERE

Tăiați cu grijă pachetul și răspândiți lichidul uniform în șosete. Pentru un confort sporit, vă recomandăm să purtați șosete subțiri din bumbac peste șosetele exfoliante. Lăsați șosetele în picioare timp de 60-90 de minute. Clătiți ușor picioarele cu apă și săpun.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: