Plasturi de slăbit - 10 buc

Cod: DS21427343
45 RON –13 %
plasturi pentru femei
45 RON –13 % 39 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Folosește puterea naturii pentru a slăbi și a-ți întări silueta cu plasturi de slăbit.

Plasturile de slăbit sunt fabricate din ingrediente 100% naturale. Datorită compoziției lor unice, plasturii au un efect pozitiv asupra funcționării metabolismului tău, accelerează funcția intestinală și te ajută să slăbești și să-ți slăbești silueta.

Plasturii săraci pot stimula, de asemenea, secreția de toxine și absorbția nutriției, îmbunătățirea circulației sângelui, arderea grăsimilor și carbohidraților.

Studiile arată că pierderea în greutate cu aceste plasturi de reabilitare este mult mai mare, mai rapidă și mai eficientă decât cu remediile pe bază de plante.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet de doua luni de plasturi de slăbit pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Încearcă, de asemenea, jambiere de slăbit sau o centură de slăbire pentru a te ajută să slăbești în abdomen.

Pentru o pierdere eficientă în greutate, încercați un disc rotativ - Rotana sau expander de întărire.

Dacă suferi de celulita soluția este un aparat special de masaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PLASTURI DE SLĂBIT - PIERDERE 100% MOD NATURAL

Plasturile de slabit ajuta la pierderea în greutate, în special prin detoxifierea organismului și accelerarea metabolismului. Sunt potrivite și pentru persoanele care au slăbit deja parțial, dar procesul de slăbire s-a oprit și nu continuă. Datorită compoziției brevetate, acestea vă pot porni metabolismul la viteză maximă. Acest lucru va duce la o pierdere semnificativă de grăsime în părțile problematice ale corpului.

Acest produs poate îmbunătăți nivelul metabolismului de bază, crește circulația sângelui, poate modela și înfrumuseța corpul.

  • fara pastile
  • fără efect yo-yo
  • silueta perfectă într-un timp scurt
  • rezultate uimitoare
  • veți observa imediat un efect pozitiv, utilizarea este complet sigură

 

plasturi

 Plasturii de slabit reduc pofta de mancare și accelereaza arderea grasimilor corporale.

 

CARE ESTE SECRETUL SUCCESULUI?

Principiul de aplicare este un magnet în mijlocul plasturelui, care creează unde magnetice, care dau apoi mesaje prin meridiane – tehnică folosită și în acupunctură. Acești plasturi vă cresc în mod natural metabolismul și, în același timp, reduc senzația de foame. În plus, plasturii eliberează treptat substanțe active care accelerează metabolismul și favorizează pierderea naturală în greutate.

 

UTILIZARE UȘOARĂ ȘI EFICIENTĂ

Metoda de aplicare este foarte simplă. Aplicați plasturele pe corp timp de 8 ore, de preferință la culcare timp de o lună. Vă recomandăm să schimbați locația aplicației după 2 zile. Cel mai eficient și eficient loc este abdomenul. Aplicarea plasturilor este destinată în principal adulților care încearcă să slăbească.

Se recomandă utilizarea plasturelui timp de aproximativ 30 de zile, care este momentul optim pentru a obține efectul dorit.

 

plasturi de corp

 

COMPOZIŢIE:

ginseng, elaterin, aloe, plantă ginostem cu cinci foi, folium nelumbins, portocală fierbinte necoaptă, fructe de lup berber.

Pachetul conține 10 de plasturi de unică folosință.

Plasturile sunt doar pentru adulți. Produsul nu este destinat femeilor însărcinate și care alăptează și femeilor în timpul menstruației. A nu se lăsa la îndemâna copiilor


 

SFATUL NOSTRU

Pentru o mai bună modelare a corpului și scădere în greutate în abdomen, vă recomandăm o centură de slăbit pentru modelatorii fierbinți.

Jambierele de slăbit pentru o siluetă frumoasă, coapsele și fesele pot ajuta, de asemenea.

Dacă suferi de celulita, o soluție eficienta este un aparat de masaj al celulitei.


 
 
 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: